- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истината за живота....
Чуйте песента,заслушайте се в нея...Не е ли вярно всичко за кеото се пее в нея ?Наднигнете в съдържанието й
http://vbox7.com/play:ef69a6c7
Това е са то момичетата/жените/.Ще се намери ден , в който ще те преебе без да и мигне окото...Поне моите наблюдения са такива,не че всички са такива,ама все те тежат
Za6t0t0 liub0v7a e ka7o cve7e k0et0 ve4e ne uha3 k0gat0 3 vyv tv0ite ryc3 za6t0t0 liub0v7a e ka7o cv3t3 k0et0 ve4e n3 ujae nqmam $ili za 7v0e7o n3
Това е живота гаден....Щом стане дума за истински чувства и за истинска любов.....
Чуй песента на обратно и ще намериш отговора!!!Първоначално написано от pet_14
![]()
--------------------------------------------------------
емо са гейове и курволяци - отрепки![]()
Strahotna pesen i ne mislq 4e e emo style ...to4no za men e v momenta ;[;[;[ iskam gooooooooooo pak .. :{
Съжалявам, че мисля по друг начин, но не видях нищо стойностно или интересно нито в клипчето нито в песента. "Това е са то момичетата/жените/.Ще се намери ден , в който ще те преебе без да и мигне окото...Поне моите наблюдения са такива,не че всички са такива,ама все те тежат " пък и изказването не ми звучи достатъчно зряло или сериозно. Има много по-дълбоки истини за живота които и ти би могъл да прозреш стига да престанеш да си губиш времето с безсмислени, комерсиални и депресиращи клипчета.Пък ако толкова се страхуваш, че жените ще те "преебат" ,стани гей
![]()
Don't worry, be happy!
Относно последните редове: Говориш ми за истина за живота, а пишеш SyS MaLkI i GoLeMi ReDuVaShTi Se BuKfFfIiIiI... моля те!
И моля те, когато научиш, че хората НЕ МОГАТ да се слагат под общ знаменател и да кажеш 'всички жени са курви/всички мъже са курвари', тогава ми говори за истина за живота, смъртта и каквото ти душа поиска.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Tva koi q pee tazi pesen?Prilicha mi na glasa na Gamena,toi li e?
Какво,разчувства ли се?...Недей така...стегни се
В песента се пее за раздяла,как някакво момче са го зарязали и как всяка 2ра жена била използвачка....На тва ли му викаш смисъла на живота..или пък истината за живота????Истината за живота е много по-дълбока и не се казае само за любовта.След всяка раздяла идва друга любов,още по-хубава и изпепеляваща(както се казва).Истината за живота е,че няма нищо лесно.Както си направиш сам живота,такъв и ще ти остане!...Има и още много други,но не и със сигурност не е раздялата.Случва се постоянно да те зареже някой...и какво?Това да не би да означава,че всеки 2ри е като зарязващия?Не.Просто няма нищо вечно и както се казва-любов и вечност не се римуват!
В песента има много вярни неща..Любовта се ражда и след време умира..Тя е създадена точно заради това..за да я има в един момент и за да я няма..![]()
Ммм тая песен я зн от доста време. И преди съм се заслушвала добре в текста и наистина има доста верни неща....
Хах съмнявам се да си достатъчно зрял за да знаеш истината за живота![]()
И кфо ся ,пореднич отчаян "батко" щот гаджето го е зарязал и тфърди , живота е тъп,смотан и т.н.
ЕМ БИХ КАЗАЛА МН РАНО СИ ГО ОСЪЗНАЛ ДАЖЕ![]()
С ТАкиВА пРИЯТЕли... НА коГО мУ ТРябВАТ ВРАгоВЕ!?!?!
РАЗКАРАЙ СИ ОТ МОЗЪКА ТАЯ ШИБАНА ГАДНА ПЕСЕН!
точно защото половин година само нея въртях си отрових живота..
не се заслушвай в песни - живота не е песен.
вслушвай се вътре в себе си .
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Напълно те подкрепям тукаПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
![]()
С ТАкиВА пРИЯТЕли... НА коГО мУ ТРябВАТ ВРАгоВЕ!?!?!
Ех ..Ами ако кажа,че живота е песен, просто не сте избрали подходящата (песен)!Първоначално написано от CrAzT ТеДеНцЕ
![]()
![]()
The Spark
Ако живота е песен... то тя е много мазна кръчмарска песен с много сълзи и много викане.
T'ва ще да е нещо гръцко?Първоначално написано от w0sh
The Spark
АбеПървоначално написано от 5StaR
"Ако умра ил загина"
Всичко е муэика!
Животът е муэика!
Нека всички пеем!!!!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
ААААКОООО УМРА ИЛЛЛЛ ЗАГИНННАААПървоначално написано от Presley`n`Sum
НЕМОЙ ДА МЕ ЖАЛИТЕЕЕЕЕ!!!
НАПЕЙТЕЕЕ СЕ С РУЙНОООО ВИНООООО
СКЪРШЕТЕ ГИ ЧАШИТЕЕЕЕЕЕ!!!
ЕЕЕЕЕЙЙЙЙЙ ВЕРНИ ДРУГАРИ
ПЕСНЯ ЗАПЕЙТЕЕЕЕЕЕЕЕ
МЕНЕ СПОМНЯЙТЕЕЕЕЕ
Давай,че догодина на Мюэик айдъл тряа да си на нивоПървоначално написано от w0sh
![]()
[size=7][b][u]fosse cos