- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Истината за живота....
По-добре эа мен.Първоначално написано от 5StaR
Аэ съм най-добрата![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Порасни и тогава говори за истината в живота или за живота!
Много си далеч от истината,по-скоро вярваш в някаква измислена лъжа от отчаяни хора...нищо друго!
Живота е супер готин и човек може да има всичко,ама абсолютно всичко ... само че сме толкова тъпи и заблудени ,че не можем да го видим и да се отворим към хубавите неща!
Вместо да се напънем,предпочитаме да живеем в някакви измислени лъжи,като например това,което си написал за жената .... като например ,че любов няма,като например че щастието не съществувало и други такива измислици! Предпочитаме да друсаме кючеци на бира и шкембе и това е![]()
Смисъл в песента и аз не виждам,нито в клипа ,както малко по-горе е написал един от потребителите !
Как изобщо можеш да сложиш всички хора по света,всички жени под общ знаменател ,имайки в предвид колко сме различни и с индивидуални характери !
![]()
Всичко с времето си!
Първоначално написано от w0sh
I tazi pesen mnogo q haresvam,super qka e.
"Ako umra il zagina",taka li e zaglavieto?Che sega mi se prislusha tazi pesen...![]()
Nishto novo pod slynceto...Kakvito i klipcheta da puskate,kakvato i da e pesenta,kolkoto i syrcerazdiratelna ili vyzdeistvashta da e tq i da ima kup slojeni snimki na hora koito si rejat venite ili si izdulbavat s noj v plutta imeto na lubimiq im chovek , razberete che tova e lubovta,takava e bila i takava shte bude...vinagi ima naraneni v neq,bilo to muje ili jeni.Svikvaite...tova e gorchivata istina...Kolkoto do pesenta...kakto kazah-nishto novo pod slunceto...nito ni razkrivash nqkoq nova istina nito nishto.Kakto jenite sa kuchki zashtoto ni naranqvat , taka i nie sme kopeleta kogato gi naranqvame...Aide gore glavata vsichki i daleche ot kuhnqta i noja!!!
+1Първоначално написано от Wrathchild
the post has been killed
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Песничката е страхотна и спор няма че има и такива момичета/жени за които се пее никой не го отрича, но неможеш да слагаш всички под един знаменател. Просто е тъпо, все едно да кажеш всички мъже са еднакви...повечето се обиждате като ви го кажат нали?! Просто явно не си видял нищо за да говориш че всички сме еднакви....
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Върховна песен,много ме радва![]()
![]()
Pesenta e coolzA po temata :kakto ima mnogo momi4eta koito mogat mno qko da te preebat taka ima i mom4eta koeto mogat su6toto da napravqt taka 4e 50/50
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
sega go iskash a kato go imashe ne iskashe i da se setish za nego naliПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
хмх ся то може да се спори дали живота е песен или не,дали живота е тъп или не и т.н..... Вярно е,че не всички момичета са еднакви ,но..В моето даскало като гледам едно 90 % от момичетата са някви никви,а като гледам във форума също има доста момичета които се чудят как да за*бат приятелите си и да тръгнат с новия който са срещнали онзи ден...Има много момиченца на по 13-14 които ходят с батковци на по над 21-22 и имат разлика повече от 5-6-7 години...Не че аз съм човека които може да им казва какво да правят ,обаче...Да това е вярно че момичетата са еднакви обаче не мисля че съотношението да срещнеш свястно момиче е 50-50 ... дано да не съм обидил момичетата по някакъв начин
се пак и момчетата не са цвете за мирисане
![]()
Точно защото не сте цвете за мирисане мълчи!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не се занимаваи с тия глупости а пусни 1 жица![]()
![]()
pz : http://vbox7.com/play:0d13a7f8
Казах че повечето не са цвете за мирисане откъде знаеш аз какъв съм ??? Аре да не се заяждаме...Тъй де еи ся пускам жицата
![]()