- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Good BG Rap?
Кажете по някой друг ДОБЪР рап изпълнител. Неговоря за Шамара защото рапа му е меко казано смешен. Аве Мишо, не ме боли колко пари имаш ве педя коплексар! Или пък Устата, за който мога да кажа само "напипай го, в ръцете твои неко ТО да си играе...! Азисолюбец мръсен. Говоря за по-стойностните рап парчета. Пример "един за всички" беше доста добра песен на Хората, или "Колега" на Ъпсурт.
bih ti predlojil vsichki pesni na ICE CREAM![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Над закона и Respest това за мен са добри BG рап изпълнители.![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
нямам нищо против че не харесваш шамара хуу секи си има мнение но него обиждай тапако а поне прочети малко той е един от първите в бг гумени глави... ако ти говори нещо той е единствения бг рапар записал в USA заедно с изпалнителни като Drag on протежето на DMX и момчетата от чикаго примерно Crucial Comflict бате тоя човек прави музика просто е смешно да хейтваш можеш само да му завидиш когато ти запишеш песен с тия изпалнители или по добри тогажа можеш да си даваш скапаното мнение злетак...
иначе добри бг рапери слушай:
Wosh mc,X-team,Хората от гетото
Живота е пълен с хейтари като теб![]()
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
DiS - Деньо и Сенсей, Единака, Рапид...и още мн. мн. други.
Разрови се в нета.
![]()
МомИче съм!
+1Първоначално написано от ShadyRecords
Каквото искате си говорете, но шамара е най-успелият БГ рапър.
Първоначално написано от AnincetoSexy
Woshkakto i i wosh & yoko(stick insect) ,spens i dr
ми щи го кажа като лейбъл
"у назе на компа рекърдс"
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Първоначално написано от Mainata ti
+1 ... кат вакрвам и менеси мд и уош ....![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ndoe .... sensei ...ragga one ... spens .....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от Jamalska
ю хав ъ проблем систа ?![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
честно казано беше за горния пост ама..иф ю уона бийф уит ми?!Първоначално написано от skatemore
Първоначално написано от Jamalska
ай донт бииф гърлс ит луукс фейк в рап средата
ЧЕРНО БЕСИЛО.
RISE WITH THE
е да...щото не съм ти на нивото...ама е по-гъзарско да се заяждаш с рапери,от колкото с раперки щото няа само да си скубем косите я хахаха