- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ме или се лигави?
хах много объркана история... цял сериал стана.. хехе ;]Първоначално написано от sladk1q
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Питай я директно , дали те харесва или не ..
Квото и да каже , не се занимавай повече
Тя ще те потърси сама .. ако те потърси , вече ти казвам - действай![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
+1 mi daaa...tfa pa e*asi k0mpleksar4et0...dae*a az ak0 bqh da sam i teglila mainata 0dafna...sam0 te balam0sfa..am,6t0m te kefi,karai napra0...Първоначално написано от Pepi Designs
Еми не ме кефи...Ся от лигавене и пиша смс-и.Кажете каква стратегия да предприеам
Казахме вече: да не се занимаваш с нея известно време и да спреш с "лигавенето" и смс-ите и ще видиш как ще тръгне след теб като чау-чау на каишка... Сериозно трябва да се спреш, бе, момче! Стига си е мислила, че си и в ръцетеПървоначално написано от sladk1q
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
А баш едно смислено мнение.Казах и кат спре да живее в измисления си свят и види кой може да и даде любов ,а не да вика лав съкс и т.н. да ми пише тя нищо не каза излезе и не ми писа ,ся е онлайн и ни и пиша ни и клик.Мс за съветаПървоначално написано от chocolate`kiss
и др. съвети приемам
Emi to e ochevidno , che se ligavi i ti se podigrava .Nai-dobre q zareji , dokato ne si se vlubil , che togava igrata zagrubqva.
Еми поредната хлапачка, ама и ти и се връзваш... Тцтц
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Е го е ся цяла вечер не съм и писал накрая ми кликва пак ,след като е оффлайн....И най-нагло и написах красноречивия смс leka no6t![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ad_infinitum
![]()
Чек ние с нея си излязохме...Просто кат не си пишем и не моа разбера за кво ми кликва ,кат излишно ми и натяква ,че не си мисли за мен ,а същевренно ми кликва...
Ти пък не и кликвай. После излизай с оправданието, че си си забравил тела у вас или нещо такова. Не и пращай смс-и и не и пиши в Скайп първи. Ако тя ти пише и отговаряй кратко и разсеяно, казвай, че много хора ти пишат и нямаш време за нея сега. Просто я накарай да почувства, че можеш и без нея и не е в мислите си.Успехче
Nothing but you
I'm addicted to you...
А баш..Оня ден я питам за рд {P} приемаш ли и тя оо да с кеф...Ся пак не си пишем и довечера 100% ще ми клик..
ем хвани й пиши по скайп ..сори,че ти казвам,ама плс,спри да ми кликваш,щоту .. и скалъпи там нещ0...ааамахаа...хвани и ти малк0 да й потъпчеш самочуствието...тя си играе с теб и + тфа най-нахално хем те отрязва,хем шансове ти дава...ае уааа...Първоначално написано от sladk1q
Ся мууда и е
Mood: ObI4Am Te Za6To Da Kriq? ObI4AmTe Nima tOva e Grqx? DoRi pReD sI4ki Da OtrI4aM ObI4aMte OtKaKto Te viDqx[!]~As sam samo 8-mi klas No po Ni6to ne lI4i~
![]()
![]()
![]()
Tova momichence qvno iska da i xodish po svirkatai da se saobrazqvash s neq da pravish kvoto tq ti kaje igrae si s tebe nai-naglo ....a ti iskash li da se prevarnesh v kuchence na kaishka????
![]()
Днеска пълен цирк хора....Ама пълееенннн.Вчера ми не кликва и днеска в физк. салон понеже имаше волей и отидох и понеже и се бях разсърдил и я подминах и нищо не и казах и ся кат се прибирам и в скайпа е писалаПървоначално написано от zaraaa
[20:41:51] : oOOOo neska minava6 i ne kazva6 zdr ;( sardia sam ti и мууда и е
Mood: Moga da ne tI GoVoRq Ve4E [!] MoGa Da Te GlEdaM oT DalE4E[!] MoGa ImEtoTi Da Ne IzRi4Am, No NQmA Da SpRa Da Te ObI4Am [!][!][!] ;(
Незам и аз кво да мисля...
Първоначално написано от sladk1q
![]()
![]()
деба и смеха...
п.п. мисля че те харесва но просто и е такъв характера..поне според мен![]()
.!.
Za men istinata e samo edna-tova momi4e si igrae s teb i ti xodi6 podire i :P
Е добе последното прочете ли го или пишеш наизуст...
Е та мен е една от най-важните части и викам да наблегнете на нея...Че се чудя мууда и дали е за мен ,защото е ,си е явно че ме харесва...Първоначално написано от sladk1q
И ся преди да заспи пак ми кликна 2 пъти...
Май не се усещаш, ама пренебрегваш всяко мнение ралично от "Да, харесва те!"![]()
И какво, ако е за тебе муудът?! Ти пък се прави, че не вдяваш, аз ли да те уча? Докато не дойде да си изпее всичко (което надали ще стане, ако продължаваш да я галиш с перца) няма да и кликаш първи, няма да и пишеш 47236537 смс преди лягане, след лягане, по време на лягане... Дрън-дрън! Дръж се мъжки, не и ходи след парфюмираната опашчица![]()
Вярно, че момичетата обичаме да ни ухажват, ама ти пък прекаляваш с вниманието и само и вдигаш рейтинга, с което пък нищо не печелиш.
Nothing but you
I'm addicted to you...
Аз викам да наблегнеш на факта, че си се родил момче. Момче си се родил...нали? От всички тези истерични "Харесва ли ме или нее?!" не мога да разбера със сигурност. :оПървоначално написано от sladk1q
И кво кат съм се родил момче...Неможе да изпитвам чувства и аз ли...Ся я видях в тролея отидох я поговорихме към 5 мин после кво ми каза аз вчера ти клик ,защото кликах на сички в тела ми и тая до нея кат каза ми на мен не си ми кликвала и оная направо се застреля![]()
Ама инак се усмихва момичето сичко точно.
офф по дяволите всеки ден ли ще разказваш кво е станало...Първоначално написано от sladk1q
![]()
.!.