.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76

Hybrid View

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от sladk1q
    Цитирай Първоначално написано от {{SlaDka^6maTka}}
    хах пич тази много си играе с тебе ;] според мен и тя незнае кво иска, по добре и дай да разбере че неможе да те върти на малкия си пръст. Остави я за кратко без да и звъниш или пишеш и тя сама ще започне да ти пише първа и да ти клика и ще си признае че я кефиш и ти (ако е така де)
    Епа ддз и аз.Вчера на майтап и казах ,че е единственото момиче в даскало де ме кефи сяс таам и тя обикн към 12-1 звънка ся звъняла в 10 и 11
    хах много объркана история... цял сериал стана.. хехе ;]
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Питай я директно , дали те харесва или не ..
    Квото и да каже , не се занимавай повече
    Тя ще те потърси сама .. ако те потърси , вече ти казвам - действай
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
    Питай я директно , дали те харесва или не ..
    Квото и да каже , не се занимавай повече
    Тя ще те потърси сама .. ако те потърси , вече ти казвам - действай
    +1 mi daaa...tfa pa e*asi k0mpleksar4et0...dae*a az ak0 bqh da sam i teglila mainata 0dafna...sam0 te balam0sfa..am,6t0m te kefi,karai napra0...

Еми не ме кефи...Ся от лигавене и пиша смс-и.Кажете каква стратегия да предприеам

Еми не ме кефи...Ся от лигавене и пиша смс-и.Кажете каква стратегия да предприеам
    Казахме вече: да не се занимаваш с нея известно време и да спреш с "лигавенето" и смс-ите и ще видиш как ще тръгне след теб като чау-чау на каишка... Сериозно трябва да се спреш, бе, момче! Стига си е мислила, че си и в ръцете
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Казахме вече: да не се занимаваш с нея известно време и да спреш с "лигавенето" и смс-ите и ще видиш как ще тръгне след теб като чау-чау на каишка... Сериозно трябва да се спреш, бе, момче! Стига си е мислила, че си и в ръцете
    А баш едно смислено мнение.Казах и кат спре да живее в измисления си свят и види кой може да и даде любов ,а не да вика лав съкс и т.н. да ми пише тя нищо не каза излезе и не ми писа ,ся е онлайн и ни и пиша ни и клик.Мс за съвета и др. съвети приемам

Emi to e ochevidno , che se ligavi i ti se podigrava .Nai-dobre q zareji , dokato ne si se vlubil , che togava igrata zagrubqva.

Град
    Dreamland Varna
    Еми поредната хлапачка, ама и ти и се връзваш... Тцтц
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Е го е ся цяла вечер не съм и писал накрая ми кликва пак ,след като е оффлайн....И най-нагло и написах красноречивия смс leka no6t

ПХАХАХАХХА МЕН НОН СТОМ МИ ЗВЪНЯТ НЯКВИ АБОНАТКИ ДА СЕ ВИДИМ НА ЦЕНТЪРА НЕ Е ХАВА. ..... САМО ТЕНИКИИ ВРЪЗВАТ И ТЕ МОТАЯТ Е ТВА Е! НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ !
    Ако ви кефя цъкайте на ЗЕЛЕНКОТО.

Цитирай Първоначално написано от ad_infinitum
    ПХАХАХАХХА МЕН НОН СТОМ МИ ЗВЪНЯТ НЯКВИ АБОНАТКИ ДА СЕ ВИДИМ НА ЦЕНТЪРА НЕ Е ХАВА. ..... САМО ТЕНИКИИ ВРЪЗВАТ И ТЕ МОТАЯТ Е ТВА Е! НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ !
    Чек ние с нея си излязохме...Просто кат не си пишем и не моа разбера за кво ми кликва ,кат излишно ми и натяква ,че не си мисли за мен ,а същевренно ми кликва...

Ти пък не и кликвай. После излизай с оправданието, че си си забравил тела у вас или нещо такова. Не и пращай смс-и и не и пиши в Скайп първи. Ако тя ти пише и отговаряй кратко и разсеяно, казвай, че много хора ти пишат и нямаш време за нея сега. Просто я накарай да почувства, че можеш и без нея и не е в мислите си. Успехче
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

А баш..Оня ден я питам за рд {P} приемаш ли и тя оо да с кеф...Ся пак не си пишем и довечера 100% ще ми клик..

А баш..Оня ден я питам за рд {P} приемаш ли и тя оо да с кеф...Ся пак не си пишем и довечера 100% ще ми клик..
    ем хвани й пиши по скайп ..сори,че ти казвам,ама плс,спри да ми кликваш,щоту .. и скалъпи там нещ0...ааамахаа...хвани и ти малк0 да й потъпчеш самочуствието...тя си играе с теб и + тфа най-нахално хем те отрязва,хем шансове ти дава...ае уааа...

Ся мууда и е
    Mood: ObI4Am Te Za6To Da Kriq? ObI4AmTe Nima tOva e Grqx? DoRi pReD sI4ki Da OtrI4aM ObI4aMte OtKaKto Te viDqx[!]~As sam samo 8-mi klas No po Ni6to ne lI4i~

Tova momichence qvno iska da i xodish po svirkata i da se saobrazqvash s neq da pravish kvoto tq ti kaje igrae si s tebe nai-naglo ....a ti iskash li da se prevarnesh v kuchence na kaishka????

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Tova momichence qvno iska da i xodish po svirkata i da se saobrazqvash s neq da pravish kvoto tq ti kaje igrae si s tebe nai-naglo ....a ti iskash li da se prevarnesh v kuchence na kaishka????
    Днеска пълен цирк хора....Ама пълееенннн.Вчера ми не кликва и днеска в физк. салон понеже имаше волей и отидох и понеже и се бях разсърдил и я подминах и нищо не и казах и ся кат се прибирам и в скайпа е писала
    [20:41:51] : oOOOo neska minava6 i ne kazva6 zdr ;( sardia sam ti и мууда и е

Mood: Moga da ne tI GoVoRq Ve4E [!] MoGa Da Te GlEdaM oT DalE4E[!] MoGa ImEtoTi Da Ne IzRi4Am, No NQmA Da SpRa Da Te ObI4Am [!][!][!] ;(

Незам и аз кво да мисля...

Град
    Непостоянно
    Чак ся видях ,че доде сме били в тролея ми е клик 4 пъти
    деба и смеха...

п.п. мисля че те харесва но просто и е такъв характера..поне според мен
    .!.

Za men istinata e samo edna-tova momi4e si igrae s teb i ti xodi6 podire i :P

Е добе последното прочете ли го или пишеш наизуст...

ва зДнеска пълен цирк хора....Ама пълееенннн.Вчера ми не кликва и днеска в физк. салон понеже имаше волей и отидох и понеже и се бях разсърдил и я подминах и нищо не и казах и ся кат се прибирам и в скайпа е писала

Mood: Moga da ne tI GoVoRq Ve4E [!] MoGa Da Te GlEdaM oT DalE4E[!] MoGa ImEtoTi Da Ne IzRi4Am, No NQmA Da SpRa Da Te ObI4Am [!][!][!] ;(

Е та мен е една от най-важните части и викам да наблегнете на нея...Че се чудя мууда и дали е за мен ,защото е ,си е явно че ме харесва...
    И ся преди да заспи пак ми кликна 2 пъти...

Май не се усещаш, ама пренебрегваш всяко мнение ралично от "Да, харесва те!"
    И какво, ако е за тебе муудът?! Ти пък се прави, че не вдяваш, аз ли да те уча? Докато не дойде да си изпее всичко (което надали ще стане, ако продължаваш да я галиш с перца) няма да и кликаш първи, няма да и пишеш 47236537 смс преди лягане, след лягане, по време на лягане... Дрън-дрън! Дръж се мъжки, не и ходи след парфюмираната опашчица
    Вярно, че момичетата обичаме да ни ухажват, ама ти пък прекаляваш с вниманието и само и вдигаш рейтинга, с което пък нищо не печелиш.
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    Варна
    ва зДнеска пълен цирк хора....Ама пълееенннн.Вчера ми не кликва и днеска в физк. салон понеже имаше волей и отидох и понеже и се бях разсърдил и я подминах и нищо не и казах и ся кат се прибирам и в скайпа е писала

Е та мен е една от най-важните части и викам да наблегнете на нея...Че се чудя мууда и дали е за мен ,защото е ,си е явно че ме харесва...
    И ся преди да заспи пак ми кликна 2 пъти...
    Аз викам да наблегнеш на факта, че си се родил момче. Момче си се родил...нали? От всички тези истерични "Харесва ли ме или нее?!" не мога да разбера със сигурност. :о

И кво кат съм се родил момче...Неможе да изпитвам чувства и аз ли...Ся я видях в тролея отидох я поговорихме към 5 мин после кво ми каза аз вчера ти клик ,защото кликах на сички в тела ми и тая до нея кат каза ми на мен не си ми кликвала и оная направо се застреля Ама инак се усмихва момичето сичко точно.

Град
    Непостоянно
    И кво кат съм се родил момче...Неможе да изпитвам чувства и аз ли...Ся я видях в тролея отидох я поговорихме към 5 мин после кво ми каза аз вчера ти клик ,защото кликах на сички в тела ми и тая до нея кат каза ми на мен не си ми кликвала и оная направо се застреля Ама инак се усмихва момичето сичко точно.
    офф по дяволите всеки ден ли ще разказваш кво е станало...
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си