.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Станал съм ..едно нищ0..

0фффффф.. х0ра наск0ро /визирам последните седмици/ ми стана нещ0 и зап0чнах да си задавам куп въпр0си,и в следствие на тези въпроси стигнах до извода,че съм станал буквално ла**0...Защ0 ли мисля така ?
    Еми кат0 се п0огледам сам0 няк0лко х0ра са 0станали 0кол0 мене,х0ра на к0ито наистина имам д0верие.Щ0м се превърнах в такъв и 0ще ме траят значи са ми истински приятели,и аз до сега бях гот0в да убия ч0век заради тях,ос0бено заради едн0 м0миче к0ето ми е п0 близа 0т сестра.
    Та към темата да се върна.
    Мисля,че всичк0 идва 0т м0ето женкарств0..пр0сто няк0и х0ра к0гато ми зададоха въпросите лъгал ли си ма,наистина ли мислеше така какт0 казваше...и кат0 се замисля всичките съм ги лъгал от-д0.И покрай тези лъжи съм се забърквал със всякакви каши...

Та т0ва к0ето искам да направя е да зап0чна съвсем нан0во,да стана п0 сери0зен,да си хвана приятелка к0ято да ме 0бича и да не гледам друг0 м0миче..бе да се пр0меня к0ренн0.
    А въпр0са ми към вас е как се п0чва на чист0 и нан0во..?Какв0 трябва да пр0меня в жив0та си..бе не знам как се п0чва нан0во из0бщ0 искам да се върна кат0 н0в ч0век..
    Благ0даря на всички к0ито г0 пр0чет0ха т0ва,и на тези к0ито ще ми дадат отг0вори

Почваш на ново значи? Ами на първо време ако си обидил някой случайно му се извини, спри да лъжеш и сам си набий в главата че от утре ти ще бъдеш нов човек- по-сериозен и по-отговорен! Поздравявам те че си го осъзнал защото днешното поколение момчета са си направо ужасни... !!!!! УСПЕХ!!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Почни да друсаш. Това е едно хубаво ново начало.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Недей така ,че каквито ги има отчаяни ще земе да те послуша!!

--------------------------------------------------------

Намери си момиче, което обичаш и не го наранявай.Радвай се, че имаш истински приятели, не ги забравяй! Промени поведението си.. Спри да лъжеш хората около теб.
    Важното е, че имаш желание, а ако го искаш наистина ще го постигнеш! Успех!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Като за начало ако искаш нова приятелка земи остани малко самичък ..

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Re: Станал съм ..едно нищ0..

Цитирай Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
    0фффффф.. х0ра наск0ро /визирам последните седмици/ ми стана нещ0 и зап0чнах да си задавам куп въпр0си,и в следствие на тези въпроси стигнах до извода,че съм станал буквално ла**0...Защ0 ли мисля така ?
    Еми кат0 се п0огледам сам0 няк0лко х0ра са 0станали 0кол0 мене,х0ра на к0ито наистина имам д0верие.Щ0м се превърнах в такъв и 0ще ме траят значи са ми истински приятели,и аз до сега бях гот0в да убия ч0век заради тях,ос0бено заради едн0 м0миче к0ето ми е п0 близа 0т сестра.
    Та към темата да се върна.
    Мисля,че всичк0 идва 0т м0ето женкарств0..пр0сто няк0и х0ра к0гато ми зададоха въпросите лъгал ли си ма,наистина ли мислеше така какт0 казваше...и кат0 се замисля всичките съм ги лъгал от-д0.И покрай тези лъжи съм се забърквал със всякакви каши...

Та т0ва к0ето искам да направя е да зап0чна съвсем нан0во,да стана п0 сери0зен,да си хвана приятелка к0ято да ме 0бича и да не гледам друг0 м0миче..бе да се пр0меня к0ренн0.
    А въпр0са ми към вас е как се п0чва на чист0 и нан0во..?Какв0 трябва да пр0меня в жив0та си..бе не знам как се п0чва нан0во из0бщ0 искам да се върна кат0 н0в ч0век..
    Благ0даря на всички к0ито г0 пр0чет0ха т0ва,и на тези к0ито ще ми дадат отг0вори
    Мале, знаеш ли, аз имам, по- точно имах ( вече се прави, че не ме познава) един приятел, дето беше така... И още е... Ти спомена за някакво момиче, което ти е като сестра- в моя случай тва момиче бях аз... Гадното е, че заради една шибана, тъпа, противна ОВЦА, почна да ни отбягва, цупеше ни се, постоянно... И оня пропадна... А когато му казах, че тая курва го проваля и че е станал 0... Оня почна да ме ругае... Сега вече не може да седи в едно и също заведение с мене... Не че имам съвет или нещо, просто ме сдуха тая тема, затва пиша

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Недей така ,че каквито ги има отчаяни ще земе да те послуша!!
    Спок0йн0 не съм толк0ва 0тчаян,въпреки средата ок0ло мен толк0ва г0дини не съм пропушил даже не пия грам алк0хол и не се базикам съвсем сери0зно ви г0воря не съм 0питвал алк0хол и не мисля да се занимавам с такива вещества.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Eми незнам ти в момента се опитваш да направиш от нищо нещо което е почти невъзможно.Трябват много усилия и желание!
    Все пак Успех!!

--------------------------------------------------------

Град
    Плевен

fd

Цялата работа е Силното внушение. Когато правиш нещо или по навик, и случайно ако ти ойде в главата-защо го правя това,ами не го пренебрегвай-спри се ,помисли, и недей да го правиш ако това ти се струва ,макар и плахо, неправилно! Дори и най-голямата глупост да ти дойде в главата-помисли върху нея(относно действията ти).Ето това е начина да се промениш и да си избиеш ГАДНИТЕ навици.А за гаджетата някой друг да ти помогне.
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

Цитирай Първоначално написано от DaЯk_AнGэL
    Намери си момиче, което обичаш и не го наранявай.Радвай се, че имаш истински приятели, не ги забравяй! Промени поведението си.. Спри да лъжеш хората около теб.
    Важното е, че имаш желание, а ако го искаш наистина ще го постигнеш! Успех!

Еми намерих едн0 м0миче за к0ето всички г0ворят пол0жителн0,нит0 един ч0век не е г0ворил за нея нещ0 лош0..н0 пр0блема е,че тя не иска с мен казва че не м0жела с мен кат0 гаджета искала сам0 приятелств0,пък ми казва,че съм бил мн0го красив,к0гато сме на диск0/кафе и винаги ст0и в прегръдките ми и викам т'фа сега приятелск0 ли е и тя вика да...
    демек си играе с мен или тъй си мисля н0 искам точн0 нея и няма да п0гледан друга д0кат0 не стане с нея раб0тата..от 3 седмици даже не съм прегръщал м0миче по друг начин освен приятелски..

н0 най-мн0го ме измъчва т0ва м0миче..

^ E, не си се променил.. Сигурен ли си, че това не е моментно влечение, и после няма да я оставиш? По-добре остани сам за известно време, както каза някой по-горе, за да осмислиш нещата, а момичето няма да избяга.Може би и трябва малко време..

^ едва ли е м0ментн0 защ0то за 1ви път страдам за м0миче,и то до такава степен и съм сигурен,че не е м0ментн0..

н0 искам точн0 нея и няма да п0гледан друга д0кат0 не стане с нея раб0тата.
    Коя работа?
    Сигурен ли си в чувствата си?
    Имам една приятелка, която се влюбва на няколко месеца в някой нов, и за всеки казва, че никога не е изпитвала такова чувство.. Напълно наясно ли си с своите чувства?Ако наистина си сигурен, че я обичаш, и няма да я лъжеш, тогава добре.И все пак си мисля, че ти трябва малко време, на теб и на нея..

Добре,приятели,съгласявам се трябва ми време.Добре ще си отдъхна малк0.А за чувствата да пр0сто нейн0то е нещ0 сладк0,к0гато съм д0 нея съм щастлив.К0гато не сме заедн0 мисля за нея,винаги ми липсва но т0ва е някакв0 сладк0 не знам н0 к0гато ми липсва и се видим и ми става мн0го як0.Знам,че м0ментн0то привличане е так0ва,че искаш м0мичет0 да е д0 теб да я изчукаш и вече не ти липсва,НЕ моет0 не е так0ва.. н0 все пак ще ви послушам и ш' изчакам

На твоя хал съм не се безпокой !

Град
    Там, където е сърцето...
    Щом искаш ново начало, извини се по някакъв начин на приятелите си. Кажи им, че си осъзнал грешките си и искаш да започнеш на ново. И занапред не повтаряй грешките си...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Az govorq , govorq , no nikoi ne se vsulshva v dumite mi ! Mecho , pomnish kakvo si bqhme govorili edin put , a ti se smeeshe !E , dobro utro ! Hubavo , che vse pak si osuznal tova , koeto si govorehme , makar i malko kusnichko !Kakto i da e ! Eto otgovora na vuprosa ti :TRQBVA DA PRESTANESH DA FLIRTUVASH S VSQKA SRESHTNATA!!! Uspeh milichuk !

Мега фен
    Град
    София

Re: Станал съм ..едно нищ0..

Та т0ва к0ето искам да направя е да зап0чна съвсем нан0во,да стана п0 сери0зен
    Еми давай.Хубаво е поне,че энаеш какво искаш.
    А как,само ти можеш да откриеш начина.Няма няква рецепта.Искаш го,правиш го.Това е.Не става само с искане и говорене,трябва действие.Помисли си кои точно черти от характера и поведението си мраэиш и се постарай да ги промениш.Щом се драэниш на отношението си към хората,промени и него.Не е никак трудно,мамка му!
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    E mnogo e qko da pochnesh na novo,da otgarnesh druga stranica.
    Az lichno sam go pravila i mi se otrazi mnogo dobre,no moq sluchai beshe po-razlichen,i ne moga da ti dam savet kak tochno da go napravish.
    Uspeh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си