- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искам да споделя нещо ... :(
Здрасти на всичкиот много време ме мъчи един проблем. ;(
значи 7ми клас съм и има 2ма човека дето постоянно ма тормозят и нищо немога да направя.. единия е колкото мен а другия е 8ми клас.. единия тренира бокс , другия борба.. а аз нищо и да му скоча най много да не стана... когато се движим с компания като ма викне нали аз отивам и всички си продължават и ма зарязват никой не помага... напрао нз какво да правя.. през ваканцията тренирах малко киокошин , но заради даскалото се отказах понеже нямах достатъчно свободно време.. сега лятната ваканция цялата ще ходя.. иначе не съм нито някаф смотан тъп и т.н. всичко си ми е нормално завиждат ли Нз или просто имат проблеми в тях Нз ама си го изкарват на мен... даже 1нъж бях заплашил 1 с наще ама... не исках де ама нз може би като защитна реакция или нещо такова и така нещата станаха още по зле.. вчера замалко да не ма пореже с 1 нож ... вика извикай брат си и може да не го видиш повече пълен психопат.. не искам да останете с впечетление че съм някафо пишлеме дето си остава магарето в батака НО немога нищо да направя .. нямам на кой да се оплача .. нямам приятели който мога да разчитам на тях имам само познати който като попадна в опасност офейкват няма смисъл да казвам на нашите едва ли ще направят нещо
дайте някакъв савет неможе вечно да ги отбягвам.. вярно скоро ще се махна от тва даскало няма да ги виждам там но постоянно ме засичат по улицата и още повечепо тъмното..
Нз![]()
Говориш като някоя страхлива мишка.Вземи и си уреди сметките с тези две момчета по най-лесния възможен начин.Според мен в такива ситуации приятелите нямат място, защото спора си е по между ви.Взимай се в ръце, престани да хленчиш, ами се изправи срещу тях и направи всичко възможно за да не те закачат повече.Айде успех!![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
А какво предлагаш да направя???Първоначално написано от ЦвЕтИт0
вече 2-3 пъти им казвам да спрът че няма смисъл ако съм ги подразнил нещо да кажат какво мн пъти сме говорили ама се до 1 и също се стига и то е боя...
smeni podxoda ili ne im obr16tai vnimanie ili gi zatapvai ili kaji da prestanat ili ddz....qvno tva do sq ne pomaga probvai s dr
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
govori6 kato nqkoq strahliva mishka .... da te vidim tebe v takava situaciq dve ludi putki da se zaqjdat postoqnno s teb i da nema6 kam koi da se obarne6 kakvo 6e napravi6 ... moq savet e da kaje6 na nqkoi bratov4ed tvoi ili batko da gi spla6i zdravo 6toto te kogato i da si te vidqt se 6e si te tretiratSAM spored men v nikakav slu4ai nemoje6 da se opravi6 , s tiq osven s boi nemoje6 da se razbere6 ....
проблема е че от 1ви до 4ти бях в един град там са ми всички роднини и т.н. не че са много де..Първоначално написано от kico
а от 5ти до 7ми съм в друг и не познавам абсолютно никой
ако тръгвам да ги затапвам може да не оживея... а това с вниманието съм го пробвал ама не деиства особено много...smeni podxoda ili ne im obr16tai vnimanie ili gi zatapvai ili kaji da prestanat ili ddz....qvno tva do sq ne pomaga probvai s dr
друг подход... ммм... мисля че няма друг , според теб как трябва да се говори с малоумен човек![]()
6e tarpi6 brat i tva e ....
mi ot si4ko po malko probvai a ako frtata mi ma ostaqt tak1v skandal i cypene 6e padne............. mn 6e im sa obidqПървоначално написано от LostInMe
в момента се сещам само за 1 решение...
да чакам да дойде лятанта ваканция да почна да тренирам малко бой
ама до тогас..
А бе как така ще те торм0зят и ти ще ги 0ставяш... ???!!! яяяяяяя имаш си права бе,училищен педагог,учители,директори.. ? това всичк0то е за т0ва,а ак0 те т0рм0зят извън училище и ак0 те е 'страх' да им ск0чиш има п0лиция.Подай оплакване бе синк0.Кв0 те е страх те нямат смелостта да та наръгат,най-мн0го да те набият от т0ва ли те е страх 1-2 синини максималн0,и т0 синини излизат вече при г0ляма степен б0й.Те най-мн0го да те ударят 2-3 пъти нищ0 п0вече.НЯМА ДА СЕ СТРАХУВАШ ОТ МИШКИ КАТО ТЕЗИ!
М/у другот0 0т к0й град си ?
карате ли се за нещо?
има ли някаква основателна причина да го правят?
изобщо говорите ли си,имате ли някви допирни точки?
ako se obarne kam u4ilishtniq savet ...avtomati4no stava nai golqmata putka v daskaloto ...a toi tva ne go iska
ем не не се познаваме просто нз защо са ме набелязали...
нито си говорим нито нищо..
даже не му знам второто име на тоя..
ако става въпрос кръсницата ми работи в скат мога да я накарам да нарпави нещо , амане ми се иска да и казвам защото май ще стане по лошо
пък и не искам да се унижавам пред цяла България
незнам честно казано...
ама си мисля че тряа има някаква причина да го правят...нз![]()
Пич, това са хора, които искат да изпъкнат пред някой... Лошото е, че използват теб за целта.
Можеш да направиш няколко неща - обърни се към училищен педагог или директора. Това не те прави путка, а човек, който не иска да се занимава с празноглави идиоти.
Да им теглиш една майна и като те извикат да се направиш, че не ги чуваш. Ако си сам по-добре смени посоката на движение, а ако си с компания си карай напред без да фи забелязваш.
Или както бих постъпил аз (това е най-малоумното нещо и аз бих направил с голям кеф) е да хванеш един винкел или някоя дебела пръчка и да им я забиеш в лицето. (аз като го направих в 5-ти клас ходих с гипс после ама мойто беше по-зле щото им изкъртих зъбите) и да ги оставиш на земята. Ако решиш да правиш това по-добре ги издебни и ги накажи един по един.
И пича, който каза да търпиш явно не му стиска да си пази достойнството. Успех!![]()
6tot sa "g1zari" i izbivat kompleksi v1rxy nqkoi koito polzvat za kenef 6tot ima nqkoi s koit ne mogat sa spravqtПървоначално написано от GerSity
![]()
![]()
az pak kazvam !!!!!!!!!! pogovori s fr tata si
нямат причина.
това са такива хора който се мислят за велики , че те са над всичко..
единия е турчин мисля че щото е такъф черен апък другия
е деб** колкото 2 слона взети заедно
не че се присмивам , не е така имам приятели който са пълни колкото него , но не са с такъв характер и винаги ще ги уважавам докато тая утре*** кола да го сгази няма да си мигна окото
най точно казано!6tot sa "g1zari" i izbivat kompleksi v1rxy nqkoi koito polzvat za kenef 6tot ima nqkoi s koit ne mogat sa spravqt![]()
![]()
az pak kazvam !!!!!!!!!! pogovori s fr tata si
Аз намирам това решение за най-добро!Първоначално написано от GameFace
Те са станали "гъзари" щот някой им е обърнал внимание...
Ако не реагираш като те викат,никой няма да ги забележи какво правят и след 2-3 път ще се откажат... Айди успех!![]()
И аз предпочитам това, или директора, но тръпката от винкел в ръка си е незаменима.Първоначално написано от GerSity
![]()
невярвам да помогне ама ще пробвамм![]()
вземи точилката на баба ти исещаш се
![]()
аз немога да разбера как може да има приятели тоя човек..
или върят след него щото е голямата "битка"
нз немога да го проумея
иначе тва с точилката и то е варянт![]()
За какво трябва да ме поставяш на мястото на автора.До сега съм се справяла с къде, къде по-големи дразнители и простаци от по-горе описаните!Изразих своето мнение по въпроса, ако ти виждаш друго решение-предложи.Това с родителите е глупаво.Заплахите с бащи, чичовци, вуйчовци етц. са на ниво детска градина, според мен.Първоначално написано от kico
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone