Ще цитирам малко от филма One Three Hill - 'За да се изправиш пред проблема, първо трябва д аразбереш,от какво те е старх.. и после.. Не им се давай.."

стягай се и т'ва е... Просто не показвай,че си слаб..аз в предишното даскало бях кат теб (момиче съм .. ) и някфи женки ме заплашват, а аз не смя нищо да им кажа..и т'ва доста време беше продължило..та разреши се проблема де .. (не много..но все пак .. ) минавала съм през кви ли не забутани улички,само и смао да не ми изкочат от някъде..но както и да е..

тая година в даскалото, още на 2рата седмица след 15ти и някфи женкки пак от горниа клас яко злобно ме гледат, убиждат ме..нз си що си.. ама аз тоя път не си затраях .. отвиках им се 1/2 пъти .. кат минавам през тях - ВДИГНАТА ГЛАВА ВИСОКО ГОРЕ - ... и вече нищо не ми казват ..

пич, тря'а им покажеш че не си някъф .. покажи им,че си НЯКОЙ .. не им показвай,че те е страх от тях, колкото и да те е страх .. мене кат ме бяха заплашвали тея женките в новото даскало, просто краката ми трепераха, ма си казах,че тоя път няма да се оставя така ..

ПОвярвай ми, действа...

ай успех!