.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Ще цитирам малко от филма One Three Hill - 'За да се изправиш пред проблема, първо трябва д аразбереш,от какво те е старх.. и после.. Не им се давай.."

стягай се и т'ва е... Просто не показвай,че си слаб..аз в предишното даскало бях кат теб (момиче съм .. ) и някфи женки ме заплашват, а аз не смя нищо да им кажа..и т'ва доста време беше продължило..та разреши се проблема де .. (не много..но все пак .. ) минавала съм през кви ли не забутани улички,само и смао да не ми изкочат от някъде..но както и да е..

тая година в даскалото, още на 2рата седмица след 15ти и някфи женкки пак от горниа клас яко злобно ме гледат, убиждат ме..нз си що си.. ама аз тоя път не си затраях .. отвиках им се 1/2 пъти .. кат минавам през тях - ВДИГНАТА ГЛАВА ВИСОКО ГОРЕ - ... и вече нищо не ми казват ..

пич, тря'а им покажеш че не си някъф .. покажи им,че си НЯКОЙ .. не им показвай,че те е страх от тях, колкото и да те е страх .. мене кат ме бяха заплашвали тея женките в новото даскало, просто краката ми трепераха, ма си казах,че тоя път няма да се оставя така ..

ПОвярвай ми, действа...

ай успех!
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Супер фен
    Град
    Панацея
    emi kato ne mojesh sam, sabirash edna grupichka hora i gi troshite - ne da govorite s tqh, ami da gi metnete. Poveche nqa da se osmelqt da dokosnat nito teb, nito nqkoi ot tqh, shtoto shte znaqt kakvo gi chaka
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Цитирай Първоначално написано от Castaway
    Ще цитирам малко от филма One Three Hill - 'За да се изправиш пред проблема, първо трябва д аразбереш,от какво те е старх.. и после.. Не им се давай.."

стягай се и т'ва е... Просто не показвай,че си слаб..аз в предишното даскало бях кат теб (момиче съм .. ) и някфи женки ме заплашват, а аз не смя нищо да им кажа..и т'ва доста време беше продължило..та разреши се проблема де .. (не много..но все пак .. ) минавала съм през кви ли не забутани улички,само и смао да не ми изкочат от някъде..но както и да е..

тая година в даскалото, още на 2рата седмица след 15ти и някфи женкки пак от горниа клас яко злобно ме гледат, убиждат ме..нз си що си.. ама аз тоя път не си затраях .. отвиках им се 1/2 пъти .. кат минавам през тях - ВДИГНАТА ГЛАВА ВИСОКО ГОРЕ - ... и вече нищо не ми казват ..

пич, тря'а им покажеш че не си някъф .. покажи им,че си НЯКОЙ .. не им показвай,че те е страх от тях, колкото и да те е страх .. мене кат ме бяха заплашвали тея женките в новото даскало, просто краката ми трепераха, ма си казах,че тоя път няма да се оставя така ..

ПОвярвай ми, действа...

ай успех!
    мерси за мнението , но мисля че има малка разлика между това да си момиче да те заплашват момичета и да си момче и да те заплашват момчета

иначе мн ми помогна с мнението ти за което ти благодаря

Супер фен
    Град
    България
    Emi ima6e edin v novoto daskalo i az kazah na zamesnik direktorkata.I onaz kato izvikala: u4itelq po nemski .Ciganena stoql i se razplakal.Nz onq kvo mu e kazal no posle doide i mi se izvini I ve4e daje ne me poznava a ako kaje ne6to kazvam na bra4ed si toi v sysednoto daskalo i gledai kak padat ciganski glavi

To4no kato kaje6 na direktorkata ili nqkoi drug ne zna4i 4e si putka.Zna4i 4e si inteligenten i ne ti se zanimava s pylni kreteni
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

nema ko da ti kaja i men pr me bie6e edno mom4e ama izleznax i mu svih perkite
    ta neam ve4e takav problem
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Пффф от кой град си да дойда ти разреша проблема?

Град
    София
    Плати на някои борчета за 100 лева ще осакатят тея дето те дразнят.

попринцип не съм такъв ама в краен случай..

Град
    Shove IT
    уйклинги...Земи си 1 бокс, като сте само двамата му покажи кой си или викни там френдовете.И да те набие поне ще си запазил шибаното достойнство..пък и той ще си изпати със сигурност

брато броблема има няколко решения :
    1. да се сбиес тях , но трябва да знаеш че небива да се биес тях като са двамата (защото ако сте 1 vs 2 нямаш шанс)
    2. да ги избягваш(да ги игнорираш) пак е решение - да не им обръщаш внимание като те обиждат , викат и т.н.

и аз имах подобен проблем но не баха 2-ма , а около 3-4 човека , дейставаха в коалиция . не е лесно да се биеш с 3-ма на веднъж
    но се справих

но все пак не трябва да се отчайваш !!! ще се справиш!!!

1 vs 2 -ма трудно единия се прай на боксьор другия некаф увяхнал наркоман е немога да те разбера...

Град
    София, Стрелбище
    Абе човек я се стегни! Тия са отишлш по 1-2 пъти на тренировки и се мислят за нещо - има МНОГО такива и тези са такива ! Жалки комплексари, които като са 2ма и са били на по 1 тренировка се мислят за нещо! Не им се оставяй така - 100% не им стиска да те наръгат с нож или нещо такова! Като ти се отворят не им бягай, не се крии отиваш вкарваш на единия 1 тупаница (ако до сега си бягал няма да очакват нещо такова)
    може да си изядеш боя от другия , а може би не може да си спечелиш уважението им! Във всеки сучаи ще ти имат страх ! Разпитай и ако тормозят някои друг/и от училището се съберете и ги ступайте! Това да им се оставяш да те унижават и да те бият без да правиш нищо ... неможеш постоянно да бягаш, а според мен не са чак толкова "силни" щом си ходил на карате би трябвало да са ти обяснили поне как да удряш правилно и ако удариш единия няма да знае къде се намира много дълго време, а току виж си се справил и с другия... може би се правят така, защото знаят, че няма да им скочиш, а ако им скочиш и удариш единия другия ще сдуха и нищо няма да направи! Замисли се добре и осмисли какво ти правят и дали така искаш да остане Успех!

Снайперист на свободна практика

ем да знам къде се удря ама... страх ме е да се сбия с него защото има хипер много приятели които после НЗ... а аз като не познавам никои..

Като не ми приемаш помоща няма да ти пиша в темата вече...

Как така не ти приемам помоща..
    приемам я ест...
    казах че съм от БС

moito mnenie da idi6 i da mu svie6 perkite teq pedali kat razberat 4e nema ve4e da im se ostavq6 i 6e im omrazne6 te 6e si namerqt dr jertva

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от my baby love
    Цитирай Първоначално написано от LostInMe
    Цитирай Първоначално написано от kico
    govori6 kato nqkoq strahliva mishka .... da te vidim tebe v takava situaciq dve ludi putki da se zaqjdat postoqnno s teb i da nema6 kam koi da se obarne6 kakvo 6e napravi6 ... moq savet e da kaje6 na nqkoi bratov4ed tvoi ili batko da gi spla6i zdravo 6toto te kogato i da si te vidqt se 6e si te tretirat SAM spored men v nikakav slu4ai nemoje6 da se opravi6 , s tiq osven s boi nemoje6 da se razbere6 ....
    проблема е че от 1ви до 4ти бях в един град там са ми всички роднини и т.н. не че са много де..

а от 5ти до 7ми съм в друг и не познавам абсолютно никой

smeni podxoda ili ne im obr16tai vnimanie ili gi zatapvai ili kaji da prestanat ili ddz....qvno tva do sq ne pomaga probvai s dr
    ако тръгвам да ги затапвам може да не оживея... а това с вниманието съм го пробвал ама не деиства особено много...
    друг подход... ммм... мисля че няма друг , според теб как трябва да се говори с малоумен човек
    mi ot si4ko po malko probvai a ako frtata mi ma ostaqt tak1v skandal i cypene 6e padne............. mn 6e im sa obidq
    оффф...лигла...те тогава въобще няма да са ти приятели
    по темата: въобще ама въобще не им обръщай внимание, прави се, че не ги чуваш като ти викат нещо подминавай ги, и може би след около седмица нещата ще се оправят

samo s boi s ni6tu dr nqma da te ostaqt

Абе тормозят те?! Как ще им се оставяш?! Учители, директори, училищен педагог, имаш си права все пак! Ако е извън училище - полиция, бе човек! Подаваш оплакване, кви са те, че да те тормозят! Може да казват, че тези, които се обръщат към директори, учители и т.н. са пу**и, ама не е вярно... Тези, които се бият са тъпи. Психически и физически тормоз са против закона, бе! Да обидиш някого - ми той може да те съди за това, камоли пък да го удариш! Тъй че единственото умно решение, което можеш да вземеш е да се обърнеш към учители, директор, училищен педагог, полиция! Пък ако някой ти каже пу**а, ти му кажи да си гледа работата, щот той е такъв. Впрочем един бой може да нанесе сериозни последствия, пък ако ще и един шамар да е! Така, че тези които казват, че като им скочиш дори да те набият нищо няма да ти стане жестоко се лъжат, защото от един шамар може да се оглушее! Ако удариш на някой шамар може да му се спука тъпанчето и да оглушее за цял живот и после кво - оня, който е ударил този шамар цял живот ще плаща едно ухо и така няма да му се върне слуха на човека! Няма смисъл да казвам какво още може да стане... Та затова се обръщай към гореспоменатите хора.

П.С. Тези, които те питат от кой град си, за да дойдат при теб да ти оправят проблема са ей такива перковци, като тези, които те тормозят! Мноо тъпо и смешно някой да идва да ти оправя проблемите и то с бой...

Град
    Страната на Чудесата
    И все пак не оставяй родителите ти на заден план. Те са единствените хора, които винаги ще ти се притекат на помощ!
    Fighting for nothing is what you're born for.

SK0RP10N
    Guest
    Купи си лютив спрей (pepper gas).
    Ама бойните му вещества да са CN и CS (и 2те).
    Като те срещнат "биячите", ръсиш където ти падне.Действа на пияни, на наркомани, на животни, върху кожата - също, а на очите е просто ад (първия път умишлено го пробвах върху мен, за да знам какво се очаква от спрея).
    За 10 минути онези ще бъдат слепи, със зачервена кожа и болки.През това време можеш да ги ориташ спокойно, просто няма да знаят на кой свят са.

Цитирай Първоначално написано от hild_
    И все пак не оставяй родителите ти на заден план. Те са единствените хора, които винаги ще ти се притекат на помощ!
    И аз така мисля. Трябва да им кажеш.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    София
    нз кво става при тебе но при мен веднъж един приятел ей така от нищото ми се обиди и ми викаше че съм курва и нз си кво още. питах го сто пъти какво е станало че така изведнъж да си промени отношението.така и не разбрах...но на него след време му мина и пак бяхме фрс.сигурно някой му е клюкарил нещо за мене и той се е нервирал...нз...може и при теб да е така...или по-скоро някой с който си се спречкал да ги е извикал,нали са борци...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си