- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ?кино?
Абе хора какво ще стане ако гаджето ми ми напрай свирка в некое кино(по време на филм естествено) и случайно некой от персонала на киното ни види.Смис ше дойдат ли куките(така де охраната),ще се обадят ли на наще и тн?
li4no az nz ama ima verotnost cqloto kino da razbere
Пробвай и ще разбереш![]()
Да,опитайПървоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
![]()
offline forever!
Е ние ше изберем некоя по празна заличка е примерно в АРЕНАТА ,не в Младост ами другата,през седмицата почти винаги е празно .Първоначално написано от aanitogb
Първо... как ще кажат на родителите ти при положение, че не ги познават(поне предполагам, че е така). Второ... може би ще ви изгонят, защото все пак киното е за гледане на филми и трето ЗАЩО НЕ СИ НАМЕРИТЕ ДРУГО МЯСТО ЗА СВИРКИ???
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
Правили сме го в кино с приятелката ми, но залата беше празна, нямаше абсолютно никой. Имаше бая тръпка.![]()
![]()
![]()
![]()
i az sum go prail v mall of sofia nikoi ni6to ne mi e kazal
Нищо особено няма да стане. Пък и шансът да ви хванат е минимален![]()
![]()
Робинята на Quench
predpolagam 4e 6te vi napravqt zabelejka ama 4ak puk da zvunqt na va6ite ? ? ? vij ako go praite v kola i doidat kukite moje da ima razpraviq i ako tq e i nepulnoletna . . .
Za vsiako ne6to si ima opredeleni hora, vreme i miasto. Vajnoto e da popadne6 na to4niia 4ovek, v podhodia6toto vreme i na pravilnoto miasto!
Moga da ti kaja,4e e malko veroqtno da razbere cqloto kino.Първоначално написано от aanitogb
Pravila sum go dori kogato na reda pod nas to4no pred nas ima hora i nikoi ne e razbiral. Hvatkata e da ima6 plavni djiveniq, za6toto pri po-rezki perifernoto zrenie gi hva6ta, makar 4e kato gleda6 film e malko veroqtno ne6to da te razsee ot ekrana.
Eh, kak obi4ahme Multiplex...![]()
Personalut ne sedi vutre, puk ako trugne da vliza, spirate kakvo tolkova?!
A ako te e strah nqkoi da ne kaje na va6te - po-dobre ne go pravi!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Никой няма да се усети бе.А и да се усетят,никой няма да эвъни на ваще..![]()
Най-много ,ако иэдавате някви по-силни эвучци и пречите на другите,да ви видят и да ви се раэвикат,ама пука ли ти??![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Хахахахха гледай да не си на първия ред ако ше правите такива работи![]()
![]()
The Spark
В една от залите на Арената има "площадки" най-отзад в ъглите, които са напълно подходящи.
Първоначално написано от didodii
+1 .
![]()
shte si obqven za vrag na naroda
za recevidist
shte bydesh nakazan za protivoobshtestvena deinost![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Епа аз точно от това се притеснявамПървоначално написано от miss california
![]()
Ти се смееш,но на един приятел му написаха акт непристойно поведение на публично място.....въпреки,че беше 22:00 и около стадион "Академик" беше пустоПървоначално написано от miss california
![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
Nishto nqma da stane. V povecheto sluchai horata shte se pravqt che ne vi vijdat. Ako ima nqkoq kriva lelichka moje da se razbuchi. Ako shte pravite takiva neshta sednete nazad do nqkoe momiche ili nqkolko momicheta i neka gadjeto ti napravi svirka taka che te da gledat.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Първоначално написано от Boss
emiiiii zaradi vecherniq chas shte e bilo sigurno![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:crazy:
ПИШЕТЕ КАДЪРНО И НА КИРИЛИЦА, БЕ БЪЛГАРИ!!!
Най-мн да ви изгонятама кво ви пука...живота продължава
![]()
ХаХ луд ли си?!? Никои нищо нема д ти кажа защото повечето ще се правят че не ви виждат апак и седнете на някои по-заден ред! SPOX никои нема да звани на ваще!И ще има Бум-Бум у киното
![]()
ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!
HahahhaПървоначално написано от padnal_angel
sqka ve4er go pravq v kola
)) hyy ,4e do sq ne sa idvali 4engeta
ama edin pyt napraihme ne6to ludo i dobre ,4e se dignah na vreme
smisyl...toi kara na6iq vry6tame se i az ne6to se razgore6tih i vikam 4akai sq karai si spokoino i re6ih da mu pravq svirka i toi vika - mn. filmi si gleala
ama nqq go naprai6....i ok i az po4nah i dobre ,4e sprqh to4no kogato mina pokrai nas avtobus ,6ot si4ko se vijda
ama mn. mu se smqh - nqma da zabravq kak se razpy6ka i sedi i vika -- OoooO ne takaa ,6e katastrofiram
![]()
![]()
![]()
![]()
ax ti palavnicoПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()