.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как да го забравя?

ima mom4e koeto edva li ne obi4am,stana taka 4e toi mi otkaza nqkolko pyti ,a az ne se predadoh i izvyr6ih kakvi li ne gre6ki bez izob6to da mislq-predstavqh mu se za druga ot drug skaip,pyk i 4esto pyti mu pra6tah po nqkoi sms,posle na koleda edin moi poznat mu be6e govoril gluposti i toi me napsuva na koleda oba4e tova ne me e nakaralo da go mrazq,sled tova naskoro razbra 4e az sym onazi ot drugiq skaip i priklu4ihme vsi4ki otno6eniq,znam 4e sym izvyr6vala super dolni postypki no prosto i az nz za6to togava ne misleh i mn syjalqvam ,i hilqdi pyti mu se izvinih no qvno za tova pro6ka nqma,i naskoro go vidqh i s drugo momi4e,gadjeto mu nai veroqtno...no 4uvstvata mi ne sa prestanali dori i za mig,pove4e ot vsqkoga go obi4am i imam 4uvstvoto 4e tva se prevry6ta v nqkva bolest ,mnogo v molq ako ima le44enie da go zabraav kolkoto se moje po skoro ili na4in da byde s men kajete mi 4e poludqvam!!!!!!!!

[b]Модерирано от a[N]D[i]T[k]a по т.7 от правилата

Град
    Варна
    Я се стегни! Ти достойнство нямаш ли си?! Тоя ще те тъпче пък ти ще бягаш след него ...
    Лекарство за болеста наречена ЛЮБОВ е само времето. За съжаление хапчета няма А ти се замисли той дали те заслужава

Nqma nachin da go zabravish , kogato ti iskash !Da si mislila predi da si deistvala ! Znam , che tova nqma da te uspokoi , no se nadqvam da se zamislish nad sledvashtoto mi izrechenie ! Nqma greshka , koqto da ne moje da bude prostena ! No si zavisi ot choveka i chuvstvata mu kum teb !Uspeh ti pojelavam !

oo.. poznata istoriq.. znam kakvo ti e prosto misli za nego kato za drug obekt i se pravi 4e ne ti puka za nego taka toi 6te re6i 4e e naprawil gre6ka i 6te se v1rne ako ne se v1rne ne gledai nazad..
    iska6 nqkogo a toi e tolkova d1le4e rodil
    me e dqvola v no6ta kovarno nadvesil se nad men s 4ernite
    krila i kazal tiho bezplo6tadno neka b1de vinagi sama

Ei nqma smisul da izpada6 v isteriq i da se poburkva6.Az bqh v su6toto polojenie,no s podkrepata na priqteli se vdignah na kraka.Osuznah 4e toi e pustinqk i sprqh da go tursq daje i zdrasti ne my kazvam iskam da se 4ustva taka kakto az nqkoga.Zapo4nah da izlizam pove4e.Namerih si novo gadje i sega sme zaedno ot 2 meseca i s nego mi e mn po dobre.Az onzi go zabraih.Napravi kato men nqma da sujalqva6-garantiram!!
    Животът е такъв какъето си го направиш!!!!

Град
    На края на дъгата :)
    Naistina ne6tata koito si pravila ne sa podhodq6ti ako iska6 da vpe4atli6 nqkoe mom4e,no ponqkoga lubovta ni kara da pravim i gluposti MOQT SAVET KAM TEB E - AKO ISKA6 DA VPE4ATLI6 NQKOE MOM4E BILO TO TOVA KOETO HARESVA6 SEGA ILI TEZI SLED NEGO-PROSTO BADI SEBE SI!!!! A ZA TVA KAK DA GO ZABRAVI6-SAMO VREMETO LEKUVA NAISTINA!
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

nai lo6oto e 4e se opitvam da go zabravq oba4e o4ite mi go tyrsqt,molq se da ne go vijdam kogato izlizam no vytre6no kopneq,nqma li go 1 sedmca napravo mi lipsva,a mejdunas nqma ni6to ,nai syjalqvam za vsi4ko trqabva6e da si stradam bez da praq gluposti oba4e...

Супер фен
    Град
    Панацея

Re: MOLQ VI KAJETE KAKVO DA PRAVQ

Цитирай Първоначално написано от miss_broken_heart
    ima mom4e koeto edva li ne obi4am,stana taka 4e toi mi otkaza nqkolko pyti ,a az ne se predadoh i izvyr6ih kakvi li ne gre6ki bez izob6to da mislq-predstavqh mu se za druga ot drug skaip,pyk i 4esto pyti mu pra6tah po nqkoi sms,posle na koleda edin moi poznat mu be6e govoril gluposti i toi me napsuva na koleda oba4e tova ne me e nakaralo da go mrazq,sled tova naskoro razbra 4e az sym onazi ot drugiq skaip i priklu4ihme vsi4ki otno6eniq,znam 4e sym izvyr6vala super dolni postypki no prosto i az nz za6to togava ne misleh i mn syjalqvam ,i hilqdi pyti mu se izvinih no qvno za tova pro6ka nqma,i naskoro go vidqh i s drugo momi4e,gadjeto mu nai veroqtno...no 4uvstvata mi ne sa prestanali dori i za mig,pove4e ot vsqkoga go obi4am i imam 4uvstvoto 4e tva se prevry6ta v nqkva bolest ,mnogo v molq ako ima le44enie da go zabraav kolkoto se moje po skoro ili na4in da byde s men kajete mi 4e poludqvam!!!!!!!!
    еми ти наистина си б0лна
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Плевен

рд

Ами това ти е ггрешката ве. Това което ни го казваш на нас ГО КАЖИ НА НЕГО а той сам ще реши ккакво да нашрави. Ако трябва да го забравиш той ще направи така! Ако не трябва ще си промени отношението кам теб. А другото което е , ако мислиш че нямаш добра външност , ндей да си мислиш че на него не му дреме. Когато видиш в огледалото това което искаш ще получиш това което искаш по лесно!!!
    НЕДЕЙТЕ ДА ПОСТВАТЕ МЕНКОМПРПМЕТИРАЩИ МЕ КОМЕНТАРИ, ТОВА Е ИСТИНАТА,това е реалния свят!!!
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Време ..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Кръц Кръц.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от _BuNnY_
    Я се стегни! Ти достойнство нямаш ли си?! Тоя ще те тъпче пък ти ще бягаш след него ...
    Лекарство за болеста наречена ЛЮБОВ е само времето. За съжаление хапчета няма А ти се замисли той дали те заслужава

+1

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: рд

Цитирай Първоначално написано от SoVieT
    Ами това ти е ггрешката ве. Това което ни го казваш на нас ГО КАЖИ НА НЕГО а той сам ще реши ккакво да нашрави. Ако трябва да го забравиш той ще направи така! Ако не трябва ще си промени отношението кам теб. А другото което е , ако мислиш че нямаш добра външност , ндей да си мислиш че на него не му дреме. Когато видиш в огледалото това което искаш ще получиш това което искаш по лесно!!!
    НЕДЕЙТЕ ДА ПОСТВАТЕ МЕНКОМПРПМЕТИРАЩИ МЕ КОМЕНТАРИ, ТОВА Е ИСТИНАТА,това е реалния свят!!!
    Boje,nishto ne ti se razbira be chovek...
    I kakva e taq duma МЕНКОМПРПМЕТИРАЩИ?

Град
    Плевен

дс

Сори ако не ми се разбира имам малко проблеми с писането на бг , руснак съм
    bgroot@mail.ru
    Smile=all u Can,Want and happy with.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    izlizai s priqteli, zabavlqvai se, slu6ai qka muzika(bez baladi) sre6tai se s drugi mom4eta nameri si aver, spri da misli6 za nego(kato po4ne6 da se se6ta6 za nego, smeni temata na mislene )
    na men li4no mi pomogna a sega oniq kreten zad kogoto ti4ah adski mn go e qd 4e ne se se6tam za nego (dori i na praznicite) postoqnno kato me vidi s drug se qdosva, a na men vyob6te i ne mi puka ve4e prosto vsi4ko otmina bez da se usetq :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си