- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сам на Рождения си ден
Хора...направих най-голямата си грешкапоказах на някого че съм влюбен адски много.Че е ВСИЧКО за мен....И просто ме е яд че нещата не се получават,че не сме щастливи.Опитах се да бъда нежен.Купих скъпи бонбони обсипах масата с тях,запалих свещи,музика...9 МЕСЕЦА ходим,знаем си и кътните зъби,но секс така й не сме правили...Тъпо ми е...
Днес е рождения ми ден,а аз стигнах до там че сега седя сам пред компа,пиша тази шибана тема вместо да съм в обятията на човек когото ми се искаше да ме обича....
епа момичето не дойде ли?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
отиде си....
и що не ти пусна?? деба п*тката
зарязала те е на рождения ти ден ли?сигурно не е оценила какво има
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Сигурно си я наранил с нещо и сега ти го връща на точно този ден !![]()
...или просто не те обичаПървоначално написано от NightGuardian
Tъпо ми е че на рождения си ден мисля за секс,яд ме е на себе си че не съм съумял да направя така че аз да съм щастлив с някого...
Опааа ама ти сам си я прогонил на рождения си ден ве пич. Обаждай се бързо и РАЗКАЖи колко си самотен и отиди при нея, и и кажи че за теб няма пречки.
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
9 месеца и не е готова... да не става монахиня..Първоначално написано от marche
Честит рожден ден първоо.. Второ да се похваля аз имам рожден ден след 2 часа![]()
Животът е адът описан в Библията!
Значи Честит Рожден ден пожелавам ти на си намериш момиче,което найстина ще те оценява и няма да те оставя тогава когато имаш нужда от нея.
Та за това момиче,не се ядосвай аз ако ти кажа какъв смотан рожден ден имах миналата година,просто няма да повярваш.Съвета ми е да си поговорите с нея и да се изясните веднаж за винаги.
Тоя умен съвет съм го давал и преди ... Водка ис ур фриенд
Викни някой приятел( ако още не са заспали ) и излезте етц...
The Spark
Поне си минал тънко![]()
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
смисъл?
предполагам смисъла е,че не си давал пари за купон/за да черпиш етц
The Spark
i az imam rojden den
Breh mnogo rojdennici se navadiha v taq temaChestito na vsichki s zakasnenie.
Пишеш,че си искал просто да те обича,а търсиш секс.Не ти пуснала сега се чувстваш тъпо.Айде замисли се кой има вина в случая...А ако момичето не е било готово и ти си я притискал.Най-добре поговори с нея.И се изясни секс ли искаш или любов?Първоначално написано от kalioo
offline forever!
Първоначално написано от princesa_viki
![]()
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...