- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- R.I.P. Лъчо (Landikar)
Първоначално написано от Butt
R.I.P. Много добър човек, не заслужаваше товаПървоначално написано от p0BarKanIa
![]()
R.I.P сега е на по-добро място където пак се съзтезава![]()
Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™
улиците не са за състезания, особено от алкохолици с нетрезвени мозъци и самочувствие от типа "аз съм Господ, Бог". за съжаление, живота не е пц игра да има "рестарт" или "бек бутон", няма "сейв" и да почнеш от последното място до което си стигналтака, че всеки си преценява колко дълго желае да живее
такива хора не са за съчувствие или угризения, това са примери за безотговорно държание на пътя!в този случай са само те пострадали, но в някой друг случай можеха да блъснат и убият невинни хора - по тротоарите/спирките или на пътя поради простотията че харат пияни и без трезва преценка!
Guarana® говориш неподготвен(а)!!!
Ще загазиш мама ти деба простаПървоначално написано от Guarana®
![]()
Съгласна съм. И извинете но да се качат 4 човека отзад! Та тва са си чиства проба самоубийци! Хич не ми е жал като чуя за такива неща защото не им е работа да летят по улиците подпийнали в ранни зори.Първоначално написано от Guarana®
Освен това колко безотговорен трябва да си за да качиш в колата 18-годишно момиче което даже училище не е завършило и да се правиш на герой. Единствено за близките ми е мъчно.
Първоначално написано от CaseY_StoneR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а пък айде тея дет се праят на мн интересни да си затварят 6ибаните усти,а кво ше кажете,щот съм 1000000000 % сигурна ,че само "на теория" сте толкова против,а "на практика" се кефите като побъркани като видите някой да кара с малко по-висока скорост.ае стига такива коментари
R.I.P. Landikar
оооо извинявай,ама си мислех ,че това е форум в който всеки пише това което мисли-е моето мнение няма да се промени!Първоначално написано от Кръчмонавт
R.I.P Landikar
абе като не сте чували за Лъчо не говорете![]()
![]()
, ако караше той нямаше да стане това !!!!!!!!!!!!!!!1
Всеки има право на мнение. Изразявам го както и вие "състезателите" подкрепящи тия потенциални убийци по улиците (по простата причина че и вие сте такива като тях, престъпници) които един ден "случайно" могат да премажат ваш роднина/близък (чудно тогава какво ще мислите, примати). Малко тъпо се получава, че има правила които трябва да се спазват, но се нарушават, а модераторите не ги санкционират. В случая не мисля за нормално и приемливо, даден участник от форума да псува на майка друг участник, само защото мисли по-рационално от него и по-разумно. Трябва да има санкции за интернет отворковците, защото в противен случай се поражда излишно напрежение, което не е приятно на никой. В случая призовавам модераторите да си свършат работата.Първоначално написано от Mortal
Amin![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ще помоля не добре настроените да сдържат гнева си, защото не знаят с точност какво и как е станало, пък и какво има да го умувате...хората платиха с най-скъпото си, толкова. Темите за разсъждения са друг тип, тук не е най-подходящото място.
Мир на праха ти, Лъче....![]()
PS. Имам желание да пусна две видеота по темата, но не ми е позволено. Ако ми махнете забраната може и да успея.