Цитирай Първоначално написано от Mortal
Цитирай Първоначално написано от Guarana®
улиците не са за състезания, особено от алкохолици с нетрезвени мозъци и самочувствие от типа "аз съм Господ, Бог". за съжаление, живота не е пц игра да има "рестарт" или "бек бутон", няма "сейв" и да почнеш от последното място до което си стигнал така, че всеки си преценява колко дълго желае да живее
такива хора не са за съчувствие или угризения, това са примери за безотговорно държание на пътя! в този случай са само те пострадали, но в някой друг случай можеха да блъснат и убият невинни хора - по тротоарите/спирките или на пътя поради простотията че харат пияни и без трезва преценка!
Ще загазиш мама ти Д**а проста
Всеки има право на мнение. Изразявам го както и вие "състезателите" подкрепящи тия потенциални убийци по улиците (по простата причина че и вие сте такива като тях, престъпници) които един ден "случайно" могат да премажат ваш роднина/близък (чудно тогава какво ще мислите, примати). Малко тъпо се получава, че има правила които трябва да се спазват, но се нарушават, а модераторите не ги санкционират. В случая не мисля за нормално и приемливо, даден участник от форума да псува на майка друг участник, само защото мисли по-рационално от него и по-разумно. Трябва да има санкции за интернет отворковците, защото в противен случай се поражда излишно напрежение, което не е приятно на никой. В случая призовавам модераторите да си свършат работата.