- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам гадже от Коледа
Супер тъпо бе деба миналата седмица излизахме с 5 момичеата и нито една не стана работата да тръгнем а пък си нямам гадже от КОЛЕДА!!! НА ТОЗИ ДЕН МЕ ОТРЯЗА СТАРАТА! И ЕДИСНТВЕНА ПРИЯТЕЛКА КОЯТО ИМАХ !!! И ОТ ТОГАВА СЪМ САм писна ми вече толкова ли са тъпо бе даеба тъпите едно момиче няма с което да се харесаме .... !И некво така ..
МОЛЯ БЕЗ КОМЕНТАРИ ;
СТАНИ ЕМО
УБИИ СЕ
и разни други тъпи...
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Е кви коментари искаш ? Някоя от форума да вдигне ръка и да каже аз ще ти бъда гадже ?..
The Spark
Еми кво да ти кажа земи се поспри.. Пет момичета за една седмица ебаси.. Ти искаш гадже, за да не си сам, не става така..
Животът е адът описан в Библията!
Еми триите темата то бати тъпотията... едно няма за мене !![]()
Той в Интернет ги намира сигурноПървоначално написано от MiMcHeToOo
Ако искаш и с 10 на ден излизай като те видят че си търсиш момиче колкото да не е без хич и че не държиш на тях никоя няма да ти обърне внимание
кофти дюд..но бъди търпелив всичко ще си дое на мястото![]()
kat nemoje6 momi4e probvai mom4e
4estno da ti kaja... razbiram te. i az se 4uvstvam taka kogato vs moi frendki si imat gadjeta a az ne! mnogo e preebano ama kvo da se prai?!
razqzvai vs i tva e ne obry6tai vnimanie! + tva da si svoboden e 300 pyti po qko nqmigva6 na nepoznati sladuri awe viob6te super si e! :P
Първоначално написано от Riot
а така, сега се вземете 2мцата и всички щастливи![]()
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
стани ЕМО![]()
Странно,как може да претендираш да няма такива коментари.На тоя идиотска тема,надали може да се даде друг коментар.Но все пак окей,ще се въэдържа.Това ,че нямаш приятелка,не е голямо чудо.Голяма работа.Гледай си кефа и си живеяй живота,беэ да си хабиш нервите эа такива смотани неща![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Сам си си отговорил - Убий се.
Но преди това се научи да се изразяваш ясно и да пишеш грамотно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Оставайте намерих едно девойче да видим кво ще сане с него в един квартал сме били ..
Bravooo,vijdash li kak neshtata se urejdatПървоначално написано от xxxSS
![]()
Добре стани ПешоПървоначално написано от xxxSS
![]()
+ 1 taka eПървоначално написано от MiMcHeToOo
ako prodaljava6 po toq na4in do nikade nema stigne6
![]()
![]()
![]()
![]()
Нukoi няма таzi вLasт да bъде аз!
.. Fаbриka за щаsTие..
Що си тръгнал да си търсиш приятелка..Седни поспри се ..почини си...поживей си...и накрая някое момиче само ще дойде при тебе..И вече от там нататък бъдете весели и щастливи ии се обичайте![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Еми айде взимайте се :PПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
offline forever!
Ами например си харесай някое момиче и се съсредоточи само върху нея! Тя ще забележи това, ще и направи впечатление и ако и харесах току виж работата станала..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Слушайте нея, тя е умна :P /bowПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
The Spark
![]()
![]()
...Абе ти си...просто уникален
![]()
![]()
Тва да ти беше проблема бееееееееее!!!!!Знаеш ли още колко по-гадни проблеми има бе ДА ЕБА?!?!?!А ти тука ми мрънкаш,че си нямаш гадже...Ми стегни се бе...ДА ЕБА!...Всяко нещо с времето си
Не можеш да насилваш никой да те харесва...
![]()
Нееееееееееееее искам и аз ще станем тройкаааааПървоначално написано от Gabroveca
![]()