- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам гадже от Коледа
Боже..Голямо си дете!Смяташ ли че някое сериозно момиче ще тръгне с теб просто ей така...Глупости... Трябва да знаеш как да впечатлиш едно момиче.. А и още нещо като забиваш по 90000 как очакваш да те харесва някой
... Ще пораснеш споко
![]()
Ърррррргх ухх![]()
Don't worry, be happy!
Не че нещо но в такаф случай, бих казала лапешка му работа, е ся не че сам голяма , ама точно пак да си нямам гадне и да излизам с сяка срещната ,аа тфа е мн тапо .
С ТАкиВА пРИЯТЕли... НА коГО мУ ТРябВАТ ВРАгоВЕ!?!?!
драсти ПешоооПървоначално написано от kalina_87
![]()
Жестоко се лъжеш!Първоначално написано от 5StaR
:P
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Айде айде, следа ти постовете, не се правиПървоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
![]()
![]()
![]()
The Spark
Хъхъ Форумен сваляч /бау.Първоначално написано от 5StaR
Еххх,човек да не направи комплимент 1 път![]()
![]()
BTW, що ме лаеш, ся и аз ше се разплача и ще постна един топик че съм отчаян от живота и нз кво да права ...![]()
The Spark
Съжалявам.... не осмислих колко може да те нарани постъпката ми... ще се свия в някой ъгъл ще се клатя и ще плача.
Извиненията приети, тъкмо когато бях решил да прережа вените на лявата си ръка ( щото съм десничар нали..) и видях поста ти,аз всъщност от 3 минути се пробвам да ги срежа, но поради всички сълзи,които бях изплакал ръцете ми се бяха овлажнили и изпусках ножа.Дано видиш поста,защото ако плачеш много може да се обезводниш и да стане нещо лошо,после ще се чуда какво да праваи ще изпитвам угризения..
The Spark
Еми ще трябва да заровиш тупа някъде нищо сложно!Първоначално написано от 5StaR
![]()
П.П.По темата много си зле!Тука не вярвам да има някой който да ти намери гадже!![]()
--------------------------------------------------------
Na nikoi ne mu dreme za ni4ii problemi po prostata pri4ina , 4e vsi4ki vuv foruma sa nadufki ! Za tva i az po4vam da se durja taka !Ne mi dreme , 6toto na nikoi ne mu dreme i 6te si psuvam na volq , ne 4e nqkoi za belqzva ! Psuvai v kofata i 6te ni mine i na dvamata !
на никой не му дреме поради простата причина че всеки си има проблемиПървоначално написано от dark_sw
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
+1 ..kak pa g0 re6i "nadufki" ,6t0 slaga6 vsi4ki pod edin znamenatel we dae*a ...nali zatfa e t0q f0rym,da si p0magame...i kat0 gledam se p0lu4afa...e,p0nqkyga stafat nqk0i gaf0ve,ama...ti pa ve4e ...Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()