.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Боже..Голямо си дете!Смяташ ли че някое сериозно момиче ще тръгне с теб просто ей така... Глупости... Трябва да знаеш как да впечатлиш едно момиче.. А и още нещо като забиваш по 90000 как очакваш да те харесва някой ... Ще пораснеш споко

Голям фен
    Ърррррргх ухх
    Don't worry, be happy!

Град
    Улица "Сезам"
    Не че нещо но в такаф случай, бих казала лапешка му работа, е ся не че сам голяма , ама точно пак да си нямам гадне и да излизам с сяка срещната ,аа тфа е мн тапо .
    С ТАкиВА пРИЯТЕли... НА коГО мУ ТРябВАТ ВРАгоВЕ!?!?!

Re: pfffff оффф

Цитирай Първоначално написано от kalina_87
    Цитирай Първоначално написано от xxxSS
    Супер тъпо бе деба миналата седмица излизахме с 5 момичеата и нито една не стана работата да тръгнем а пък си нямам гадже от КОЛЕДА!!! НА ТОЗИ ДЕН МЕ ОТРЯЗА СТАРАТА! И ЕДИСНТВЕНА ПРИЯТЕЛКА КОЯТО ИМАХ !!! И ОТ ТОГАВА СЪМ САм писна ми вече толкова ли са тъпо бе даеба тъпите едно момиче няма с което да се харесаме .... ! И некво така ..

МОЛЯ БЕЗ КОМЕНТАРИ ;
    СТАНИ ЕМО

УБИИ СЕ
    и разни други тъпи...
    Добре стани Пешо
    драсти Пешооо

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Ами например си харесай някое момиче и се съсредоточи само върху нея! Тя ще забележи това, ще и направи впечатление и ако и харесах току виж работата станала..
    Слушайте нея, тя е умна :P /bow
    Жестоко се лъжеш! :P
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Айде айде, следа ти постовете, не се прави
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Айде айде, следа ти постовете, не се прави
    Хъхъ Форумен сваляч /бау.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    7 hills..
    Еххх,човек да не направи комплимент 1 път
    BTW, що ме лаеш, ся и аз ше се разплача и ще постна един топик че съм отчаян от живота и нз кво да права ...
    The Spark

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Съжалявам.... не осмислих колко може да те нарани постъпката ми... ще се свия в някой ъгъл ще се клатя и ще плача.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    7 hills..
    Извиненията приети, тъкмо когато бях решил да прережа вените на лявата си ръка ( щото съм десничар нали..) и видях поста ти,аз всъщност от 3 минути се пробвам да ги срежа, но поради всички сълзи,които бях изплакал ръцете ми се бяха овлажнили и изпусках ножа.Дано видиш поста,защото ако плачеш много може да се обезводниш и да стане нещо лошо,после ще се чуда какво да права и ще изпитвам угризения..
    The Spark

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Извиненията приети, тъкмо когато бях решил да прережа вените на лявата си ръка ( щото съм десничар нали..) и видях поста ти,аз всъщност от 3 минути се пробвам да ги срежа, но поради всички сълзи,които бях изплакал ръцете ми се бяха овлажнили и изпусках ножа.Дано видиш поста,защото ако плачеш много може да се обезводниш и да стане нещо лошо,после ще се чуда какво да права и ще изпитвам угризения..
    Еми ще трябва да заровиш тупа някъде нищо сложно!
    П.П.По темата много си зле!Тука не вярвам да има някой който да ти намери гадже!

--------------------------------------------------------

Na nikoi ne mu dreme za ni4ii problemi po prostata pri4ina , 4e vsi4ki vuv foruma sa nadufki ! Za tva i az po4vam da se durja taka !Ne mi dreme , 6toto na nikoi ne mu dreme i 6te si psuvam na volq , ne 4e nqkoi za belqzva ! Psuvai v kofata i 6te ni mine i na dvamata !

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Na nikoi ne mu dreme za ni4ii problemi po prostata pri4ina , 4e vsi4ki vuv foruma sa nadufki ! Za tva i az po4vam da se durja taka !Ne mi dreme , 6toto na nikoi ne mu dreme i 6te si psuvam na volq , ne 4e nqkoi za belqzva ! Psuvai v kofata i 6te ni mine i na dvamata !
    на никой не му дреме поради простата причина че всеки си има проблеми
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    на никой не му дреме поради простата причина че всеки си има проблеми
    +1 ..kak pa g0 re6i "nadufki" ,6t0 slaga6 vsi4ki pod edin znamenatel we dae*a ...nali zatfa e t0q f0rym,da si p0magame...i kat0 gledam se p0lu4afa...e,p0nqkyga stafat nqk0i gaf0ve,ama...ti pa ve4e ...

Е кви коментари искаш ? Някоя от форума да вдигне ръка и да каже аз ще ти бъда гадже ?..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си