Здравейте...От половин час се чудя дали да пусна темата,пиша и трия..Никога не съм си мислила,че ще моля за съвет непознати хора.От доста време посещавам форума и винаги се опитвам да помогна на даден човек,ето дойде и моето време.Мислех си,че съм силна,че мога да реша проблемите си сама,но ето,че не е така.Започвам от там,че си имам приятел,вярно е имали сме си скандали и караници,но винаги се оправяхме след 30 минути най-много,днес е различно,въпреки,че не сме се карали аз чувствам,че става нещо.Сутринта се видяхме,държеше се толкова мило с мен,каза ми,че ме обича.Прибрах се вечерта и в скайп се беше сдухал,попитах го не ми каза причина,държеше се някак си резервирано,странно и нервно.Явно ставаше нещо,предполагам си има проблеми вкъщи,но ме заболя от това,че не искаше да ми каже,казваше,че уж няма нищо,но знаех,че не е така.Проблема е там,че винаги когато имам проблем той е до мен изслушва ме,дава ми съвет подкрепя ме,а в същото време не иска да му помогна,не иска да го утеша.Понякога си мисля,че просто съм момичето с което се забавлява,а не приятелка на която може да разчита.Боли ме...боли ме толкова много като гледам как страда,а не иска да се докосна до него,не ми дава да му помогна.

Дайте съвети какво да правя,че не издържам,вече не ми казва и че ме обича.Побърквам се.
Благодаря на тези,който прочетоха темата ми.