- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- От колко часа е мача..
Знаем че сте машини да пускам ли снимки от наше готуване през работен ден в чужбина![]()
Alcohooligana не е ли момичеза това помислих че си написал корава.
макяяяяяяяяяя чудо не виждано а пиратското знаме направо ми напулни душата кво е футболна агитка без пиратскоп знаме зачанено на оградата на сектора в който са ??Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
Това е нищо в сравнение с едно друго наше знаме. Но не ни дават да го вадим. Виждал съм го до 3-4 пъти само. От година не е вадено (май). Само за нашия стадион е обачеПървоначално написано от NH3
![]()
АХАХахха Скакауец унд селянин с коуеуо
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
И защо така, верно че момчетата дирекно отказват но тва не мястото.На рм [-o<
Аз и на твоя приятел още вчера му казах , че няма да дойдат.. Той вика , че ги било страх.. Не не съм хулиганка дошла от Аржентина , но познавам доволно хора , мач не пропускам и знам какво се случва по стадионите и извън тяй.. А колкото до филмите...Всеки е във филма и както каза и сам , форума е тъшак работаПървоначално написано от EMO_ULTRAS
da razbiram che vas vie bilo strah v srqda taka li![]()
![]()
![]()
ae cheersПървоначално написано от ATAKABG
Вдичко е ташак работа... но в момента се разцепих с пиле с ориз и ми е мн густо![]()
Аз пробвах с пълнен заек с ориз (и дроб + картофи за гарнитура), а после пилешка супаПървоначално написано от FOOTSOLDIER
![]()
мача отдавна мина...не знам от къв зор пишете![]()
По случай победата над Беласица? То отдавна мина. За това отборче ли се хвалите? Я акжи как се радвахте, че най-после не загубихте мачПървоначално написано от ATAKABG
![]()
не знам ама у ловеч бирата си я пиеме като чешмяна вода.![]()