.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Голямо притеснение при секс...

Наистина много се притеснявам. Смея да твърдя, че съм с едно от най-красивите момичета във Своге С това момиче не съм го правил, а преди нея съм го правил само 2 пъти.
    Главно искам да питам някой по-опитен, какво се прави? Препоръчайте ми нещо? Дайте ми някъв съвет?

Също... ми е само 13 сантиметра. Което е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малко. Какви пози? Какви хватки, трикове да пробвам, за да мога да я задоволя максимално? Въпроса ми е главно към някой който има размер като моя, но и към останалите.
    Бе изобщо, какво е прави, как се прави и т.н. Това ми е въпроса. Правил съм го, но друго си е някой по-опитен да ти даде съвет. И се надявам да не ме залеете от бъзици.

Повече от фен Аватара на ZaRiBeN
    Град
    Шумен
    а на колко си? почни с френска любов и всичко ще си дойде на мястото. използвай пози, които на нея по и харесват (ако сте си говорили за секс е в +). всичко си идва със времето сам казваш, че си го правил само 2 пъти няма как да си номер 1 всички сме били така и сме минали през това с тая разлика, че примерно аз хич не се и притеснвах навремето, когато трябваше да правя секс. не се представяй пред момичето за нещо повече, от което си бъди си просто ти. останалото ще си дойде на мястото. успех
    I'm not great, I'm whole

http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876

http://gorata.net/f.php?f=Tayga
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Голям фен Аватара на 50cent
    ами моя съвет е да не използваш много разнообразни пози всмисъл използваи няколко защото както сам казваш нямаш достатъчно опит бъди нежен контакта с очичките винаги помага

Град
    Пловдив-София
    прекалено много се комплексираш... просто вярвай в себе си, а и щом момичето го иска, значи има защи и явно не е заради размера на пениса ти. Пък и във форума вече станаха пословични съветите на въпроси от рода на "Как да я предразположа?"... Еми как първо бъди спокоен целувайте се, гушкайте се, обърни внимание повече на любовната игра и то ще дойде от само себе си всичко останало.
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

imam 4uvstvoto 4e si na 13 ma moje i da se luja, ne e moq rabota. po vuprosa: moje6 da kompensira6 za razmera s frenska i izdrujlivost!

да не се казва Вася
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi )) spored men 13 sm. sa si dostaty4no ,stiga da znae6 kak da gi izpolzva6 I zaloji zadyljitelno na fr. lubov

За размера няма да се притесняваш ...почни я с орална.....това кара момичетата да полудяват....всякви движения са от полза когато езика ти е на катеричката й... ... особено ако стимулираш бавно клиторчето й и през това време ляко вкарваш и изкарваш пръсти в нея ...едва ли ще ти го каже тя...но ако го правиш както трябва желанието й да го направите ще се покачи стократно ( с мойто слънце такава орална и правя ,че тя горката започва да пищи за да я почна ) .........отпускаш се и пускаш езика да си се разхожда свободно по нея... бъди внимателен...женския полов орган е много нежен и чуствителен ...
    Успех

Град
    София
    VSICHKO 6TE SI DOIDE OT SAMOSEBESI.NE SE PRITESNQVAI,PO DOBRE NE GO MISLI TOLKOVA 4E 6TE VZEMESH DA SE PRITESNISH MNOGO I DA OPLESKASH NE6TATA V STREMEJ DA SE NAPRAVISH NA KOI SUM AZ.
    PO SPOKOINO PUK KAKVOTO DOIDE NA MOMENTA.
    USPEH

Град
    На изток от рая

Re: Голямо притеснение при секс...

Цитирай Първоначално написано от Chamilionare
    Наистина много се притеснявам. Смея да твърдя, че съм с едно от най-красивите момичета във Своге С това момиче не съм го правил, а преди нея съм го правил само 2 пъти.
    Главно искам да питам някой по-опитен, какво се прави? Препоръчайте ми нещо? Дайте ми някъв съвет?

Също... ми е само 13 сантиметра. Което е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малко. Какви пози? Какви хватки, трикове да пробвам, за да мога да я задоволя максимално? Въпроса ми е главно към някой който има размер като моя, но и към останалите.
    Бе изобщо, какво е прави, как се прави и т.н. Това ми е въпроса. Правил съм го, но друго си е някой по-опитен да ти даде съвет. И се надявам да не ме залеете от бъзици.
    Абе пич какво правиш ти бе Елза Парини
    А по темата,джасай как можеш,нали си го правил 2 пъти какво повече искаш,никой няма да почне да ти пише какво да правиш в леглото.
    Има си Кама Сутра,зимай,чети и се обогатявай!
    А и какво толкова се комплексираш от размера,като средният размер в страната е м/у 12 - 15 сантиметра.

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

1-Красотата е доста относително нещо
    2-Съвети даваме само на практика (демек ние показваме в/у приятелката ти - ти гледаш) - тва се шегувам
    3-13 см не е "изключително малко" защото това зависи и от това ква е вагината на приятелката ти (има по-тесни по широки и не знам още кви)
    4-кво да правиш..не мога да препоръчам тъй като не съм ходил с момичето ти от Своге ...като заначало й купи едно шоколадче Своге и и кажи че за разлика от шоколада тя е сладка и става :> просто сам провери на какво се поддава приятелката ти и какво и харесва ...щото аз примерно може да сам ебал нинфоманка и да ти кажа пииич еби я като изрод барзо и болезнено ...ама приятелката ти може да е нежничка ...и нали се сещаш че няма да ми е добър съвета..единственото което мога да кажа да е се не притесняваш че хуя ти е малак и да действаш уверено ...и прати неко лс ако твойта приятелка си има приятелка която е номер две по красота в своге и си търси гадже ..че положението е трагично

Смея да твърдя, че съм с едно от най-красивите момичета във Своге
    Също... ми е само 13 сантиметра.
    и за двете ли си сигурна?
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Мега фен Аватара на amatorium
    Da hodish s neq i na neq da i haresva e predimno otnoshenieto ti kum neq i ne tolkova sexa. Ako se pritesnqvash za sexualnata strana ami gledai da si nejen i izuchi tehnikite za zadovolqvane na edno momiche da znaesh kak da q rabotish...
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от buxbull
    Смея да твърдя, че съм с едно от най-красивите момичета във Своге
    Също... ми е само 13 сантиметра.
    и за двете ли си сигурна?
    Принципно е сигурЕН
    Стига бре момчето е набарало готино маце и ся не иска да се изложи , просто смени 2-3 пози , пробрай малко френският и така хората ти го казаха ...
    Споко няма да се изложиш , ако предварително не си го втълпяваш

На колко си?13 см стигат!Стига да не си на 20 год ест.
    Аз сам на 13 и моя е 13 см
    Бъди творец, но твори и простотия

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от aciko
    Абе пич какво правиш ти бе Елза Парини
    Че к'во против Иво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми