.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

как ще реагират другите, ако тръгнем..

Здравейте,сладури..За пореден път пиша във форума,за да искам помощ и съвети..Убедих се,че всичко казано и дадено като съвет тук помага..тъй,че оказвайте пак помощ
    Моят проблем така да кажа е следният..
    Харесвам си едно момче ,което е от моя клас..Той също е показвал не 1 път,че е заинтересуван от мен..приятели сме си,лафим,закачаме се..до тук всичко е наред..Но понеже момчето си е умно и не е от най-отворените хората в даскало не го възприемат..Никак даже...При мен положението е по-различно..Имам мн фрс...Излизам насам -натам...Та може малко лекомислено да ви прозвучи ,но се чудя какво ще стане ако 2мата тръгнем..имам предвид как ще реагират другитне..Имам лошото чувство,че ще започнат да пми говорят зад гърба...Принципно не се интересувам от хорското мнение и правя това,което аз самата смятам за редно,но в тоза случай съм раздвоена..Много се дрязня като чувам останалите да говорят за него,че бил зубър и тн ,а дори не го познават..
    Е,това е..колебая се е нз на къде да поема..Чакам всякакви съвети и мс предварително,на хората ,които ще си направят труда да прочетат в темичката :P

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Лично според мен следвай и слушаш сърцето си
    Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?

Прави това, което ти харесва, което смяташ за правилно.Щом го харесваш тръгни с него.Не се влияи от мнението на хората,това съсипва.Винаги да слушаш другите,да се съобразяваш с тях - няма смисъл.Ако искаш да си щастлива слушаш сърцето си.А тези които говорят - завиждат.Пък нали знаеш - по-добре в на хората устата,отколкото в на хората краката!!!Късмет
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako tolkova se pritesnqva6 kakvo 6te kajat drugite tragnete si ama v daskalo se drajte samo kato fr,pak izvan daskalo ne6to pove4e Vapreki 4e spored men nqma kakvo da se pritesnqva6 ot horskoto mnenie a slu6ai sarceto si

Град
    София
    Не се интересувай о мнението на другите истинските ти френдове няма да си променят мнението за тебе. За всички останали не трябва да ти пука Ако се кефиш на момчето направи каквото можеж за да тръгнете и да сте заедно
    Успех
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Град
    Там, където е сърцето...
    Е ти да не живееш заради хората?! Щом се харесвате да не ти пука какво ще кажат другите. Ако започнат да ти говорят зад гърба, просто ще разбереш какви приятели са ти били... Ако са ти истински приятели ще те подкрепят каквото и решение да вземеш. Според мен ако има шанс да стане нещо м/у вас не го изпускай. Късмет :P
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Re: ПОМОЩ...

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    ...Та може малко лекомислено да ви прозвучи ,но се чудя какво ще стане ако 2мата тръгнем..имам предвид как ще реагират другитне..Имам лошото чувство,че ще започнат да пми говорят зад гърба...:P
    Ne ni zvuchi lekomisleno,a po-skoro povarhnostno.Ima razlika v dvete ponqtiq.

Ne mislq,che trqbva da slushash drugite,vse pak ti tarsish sobstvenoto si shtastie.V smisal,ako sega ne predpriemesh nikakvi merki za osashtestvqvane na nqkakva vrazka s momcheto,shte udesh li po-shtastliva s priqtelite si?Zamisli se koe e po-vajno,nechie mnenie ili tvoq kef...

мхм hooliganka89,напълно съм съгласна с теб..естествено собствения кеф е най-важен...аз не говорех,че приятелите ми ще ме одумват,а останалите..щото приятелите,които имам са истински и ме подкрепят :P
    мс за всички коментарченца..чакам и още съветчета

Ami pogovori s priqtelite si opitai da gi nakara6 da go priemat v tvoita sreda i taka , kakto kaza zvQr_nO_s_ChAr sledavi i slu6ai surceto si

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Хич да не ти пука от хорското мнение, всепак ти трябва да го харесваш а не те!Е какво от това че те не го харесват, опитай се да им обясниш по по нормалния начин ако не искат така прав им път.Все пак това си е твоя живот но според мен опитай да си с това момче нищо не губиш!Успех!!!

мисля че не трябва да ти пука кво мислят другите.тръгнете и самата ти ще разбереш дали можеш да бъдеш с момче,което набляга повече на ученето отколкото на забавленията.аз лично смятам че от опит глава не боли,макар че тва че имате донякъде различни интереси няма как да не повлияе на връзката ви.Успех!!!

И аз по-принцип мисля ,че не трябва да се вслушваш в хорското мнение.Но има едно НО те като говорят за него лоши работи и теб не ти прави кеф да си с него . Ако е точен пич забери го в твоята компания , да разберат какъв е. Успех момчето го заслужава ! Ако е симпатичен и разберът всъщност какъв e , ще спрат приказките по негов адрес .

Не го прави най-голямата ти грешка в живота ще е да тръгнеш с момче от твоя клас (или момиче зависи...) от личен опит ти го казвам после няма да можете да се погледнете в очите когато скъсате....

Мега фен Аватара на koalka
    Няма да си щастлива много-много, ако се съобразяваш постоянно с другите и мислиш как те ще възприемат дадено нещо...
    Виж, и с него, и без него на всеки говорят зад гърба, така че каква е разликата?Няма да се промени много положението.Важно е на вас да ви е добре.

Цитирай Първоначално написано от ssg_93
    мисля че не трябва да ти пука кво мислят другите.тръгнете и самата ти ще разбереш дали можеш да бъдеш с момче,което набляга повече на ученето отколкото на забавленията.аз лично смятам че от опит глава не боли,макар че тва че имате донякъде различни интереси няма как да не повлияе на връзката ви.Успех!!!
    +1, Давай
    Some things are better left unsaid!

slu6ai sq ko 6ti kaja:
    Ako naistina go haresva6 6te tragni6 s nego i i zob6to nem ti puka ko si mislqt dr i znae6 li ako zapo4nat da govorqt zad garba ti ostaa6 gi i si glei kefa tva 4e govorqt ozna4ava 4e ti i zavijdat.Prosto nema da im obra6ta6 vnimanie.

MOETO MOTO E:" AZ SAM SI AZ I NE ME EBE ZA VAS "
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Да не ти пука за другите ( ако наистина го харесваш).Е какво толкова, ще говорят една седмица и толкоз.Ако толкова искаш да не се разбира, можете с това момче да обмислите нещо и да не се разбере, че сте гаджета.

Град
    your mind,your body and your soul
    Idealno..toi uchi i shte ti povliqe polojitelno v tazi nasoka..a ti obichash da se zabavlqvash i si po otvorena qvno i shte go otrakash i shte moje i toi da pojivee...abe vzimaite se
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: как ще реагират другите, ако тръгнем..

Здравейте,сладури..За пореден път пиша във форума,за да искам помощ и съвети..Убедих се,че всичко казано и дадено като съвет тук помага..тъй,че оказвайте пак помощ
    Харесвам си едно момче ,което е от моя клас..Той също е показвал не 1 път,че е заинтересуван от мен..приятели сме си,лафим,закачаме се..до тук всичко е наред..Но понеже момчето си е умно и не е от най-отворените хората в даскало не го възприемат..Никак даже...При мен положението е по-различно..Имам мн фрс...Излизам насам -натам...Та може малко лекомислено да ви прозвучи ,но се чудя какво ще стане ако 2мата тръгнем..имам предвид как ще реагират другитне..Имам лошото чувство,че ще започнат да пми говорят зад гърба...Принципно не се интересувам от хорското мнение и правя това,което аз самата смятам за редно,но в тоза случай съм раздвоена..Много се дрязня като чувам останалите да говорят за него,че бил зубър и тн ,а дори не го познават..
    Е,това е..колебая се е нз на къде да поема..Чакам всякакви съвети и мс предварително,на хората ,които ще си направят труда да прочетат в темичката :P

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    Няма пълно щастие,ако намираш нещо в него рискувай,не се чуди.Днес може да бъде твой,а утре може да е чужд.Запомни в любовта,момента винаги е "точно сега",после има само страдание.
    Майната им на всички останали,света е за 2-ма!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    ама абсолютно същия проблем и то актуален,само дето аз тръгнах с него.Но искам да го крием от класа но пък той не иска ,днес почна публично да ме прегръща а аз само го бутам ,,Не не ше ни видят ,, знам че го наранявам Ама аз наистина го обичам ,но той е затворен и почти половината клас има негативно мниние за него ма кфо да направа обичам го и искам да съм с него ,но не искам да ми се смеят

Мега фен Аватара на Spider4eto
    аве ако наистина се интересуваш от него няма да ти пука кво говорят повечето путки зад гърба ти.

Да не ти пукак какво мислят другите... Действай...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от Moon`Girl

7 точка от правилата
    moderated by Coki
    ама абсолютно същия проблем и то актуален,само дето аз тръгнах с него.Но искам да го крием от класа но пък той не иска ,днес почна публично да ме прегръща а аз само го бутам ,,Не не ше ни видят ,, знам че го наранявам Ама аз наистина го обичам ,но той е затворен и почти половината клас има негативно мниние за него ма кфо да направа обичам го и искам да съм с него ,но не искам да ми се смеят
    МММ..Абсолютно същият проблем имаш наистина.....дори ми става смешно като си помисля,че ми пука за чуждото мнение..никога не ебило така и ми е странно в момента..
    Освен това другото нещо е ,че момчето не знае за чувствата ми..Смисъл той явно показва,че ме харесва,а аз и пред него си говоря за някакви странични момчета дет изобщо не ме бъркат и интересуват..и изкарвам,че тях харесвам..
    Чувствам се до известна степен глупаво в това положение и ако зема да му кажа се чудя как ли ще реагира..Щот е от срамежливите..сигурно езика ще си глътне...
    Те моите фрс май вече почват да се усещат...днес цял ден ми правеха намеци...и като питаха ти харесваш ли го аз отричах ма явно яко съм се изчервявала та..почна и да ми личи... Като се замисля трябва да ми евсе тая за другите..щом умее да ме разсмива и ми е приятно с него...какво по-хубаво..И все пак тъпо може да стане ако зема да му изтърся нещо от сарта на Мноо те харесвам Дайте идейки как да му покажа или кажа...чувствата си..Мс предварително на всички,които ще пишат и на тези,които вече подадоха ръка

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Е ти да не живееш заради хората?! Щом се харесвате да не ти пука какво ще кажат другите. Ако започнат да ти говорят зад гърба, просто ще разбереш какви приятели са ти били... Ако са ти истински приятели ще те подкрепят каквото и решение да вземеш. Според мен ако има шанс да стане нещо м/у вас не го изпускай. Късмет :P

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Лично според мен следвай и слушаш сърцето си
    +1 :P

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си