.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Е ти да не мислиш, че сега никой не ти говори зад гърба? Естествено, че говорят няма значение на каква тема
    А, щом си уверена в чувствата си и щом имаш подкрепата на фрс, тогава не виждам пречка за вас (: А и, ако много държи на теб мисля, че би се съгласил да не казвате на останалите
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Лично според мен следвай и слушаш сърцето си

+1... Не мисля че и сега трябва да се влияеш от хорското мнение... Нали ще си бъдете заедно... какво по-важно от това?! Айде успех!
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Град
    София
    Кво ти пука въобще от останалите? Допада ли ти момчето? Допада ти! Ако се съобразяваш с другите хора до никъде няма да стигнеш.
    Който иска можем да си попишеме

Щом го харесваш ----> ДАВАЙ!!!

Харесваш ли го, тръгвайте... не обръщай внимание на хорските мнения и приказки...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

ооо да престраших се вече света знае за връзката ни и не ми пука
    ами виж сега как стана при мене .. забелязах че той има чувства към мене и почнахме да си чатиме той започна да праща целувки и прегръдки аз отговарах катобяхме вчас само се гледахме после излязохме 1-2 и то нищата се наредиха само се дръж естествено ае успех

Цитирай Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
    Лично според мен следвай и слушаш сърцето си
    разбира се +1
    Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers ...

Град
    Плевен
    ако не се интересуваше от мнение на хората ,нямаше да пускаш тази тема...

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ами щом ти го познаваш и смяташ, че не е зубър, за какъвто го имат другите - пражи каквото искаш. Не се влияй от мнението на хора, които не ви познават. То е важно ти да го знаеш какъв е и на теб да ти харесва. После като сте щастливи, няма да ти пука кой какво мисли и говори за вас! Успехчетааа!!!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    40 Miles from the Sun
    Епа, щом приятелите ти ще те подкрепят и ще си с тоя, който харесваш, кво ти пука някви вчерашни кво ще кажат? о.О

Кво ти пука какво ще кажат някви завистливи смотаняци. Прави кот си искаш. "Нали знаеш, хорското мнение след моето погребение!"

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    щом не ти пука от хорското мнение,защо си раздвоена.? всеки казва не ми пука...ама както виждаш ти пука! ко ти ПУКА какво ще казват другите...нека си говорят,слушай сърцето си и стига ти е ПУКАЛО за хорското мнение! то си е тяхно,не твое!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Ne vprqgai karucata pred konq , ako ne iskash da ostanesh na suho .Ne se znae dali 6te trugnete taka , 4e trai tam ! Puk i da trugnete , nikoi nqma da go interesuva s koi hodi6 , za6toto ne celiq svqt se vurti okolo teb !

Град
    Троян :o)
    Цитирай Първоначално написано от Iv4eTy
    Е ти да не живееш заради хората?! Щом се харесвате да не ти пука какво ще кажат другите. Ако започнат да ти говорят зад гърба, просто ще разбереш какви приятели са ти били... Ако са ти истински приятели ще те подкрепят каквото и решение да вземеш. Според мен ако има шанс да стане нещо м/у вас не го изпускай. Късмет :P

+1 !!!
    шОkолuзupaнаааа

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Ако момчето си струва и чувствата ти към него са силни - земайте се Какво ти пука за мнението на останалите? И все пак нещо ми подсказа, че не всичко върви идеално от самото начало...

Abe spored men trqbva da trugne6 s nego az sum vijdala obratniq variant zubarkata na klasa s pi4a ot susedniq klas i hodiha 2 godini i kato skusaha tq ve4e ne be6e zubarkata a mi qkata macka .....

Град
    Улица "Сезам"
    Еми и аз бях така, преди да тръгна с момчето с което ходя , все му задавах въпроса добре де ми помисли как ще реагират другите като разберат и той все ми отговаряше, защо толкова се влияеш от мнението на хората.И сега в момента ходим и сме от едно училище, но в повечето случаи като го видя някаде по коридора и го подминавам, но иначе когато се обади винаги когато мога излизам от час заради него и вече половинта и повечето от моето училище знаят, даже и класния ми е щом сме били с него на кафе считаи . Така че , даваи не се влияи от мнението на другите и аз бях така, но се старая да не ми пука.
    С ТАкиВА пРИЯТЕли... НА коГО мУ ТРябВАТ ВРАгоВЕ!?!?!

,........../heyyyyyyyy.. da ne ti pukaaaaaa .. moq fr. e po malak 0tt men , NO SE OBI4AME ! TOVA E VAJNO... {}uspehhhhhhhhhhhh....{~}
    Much money - love story..... No money - I`m sorry ..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Абе, да не те интересуват другите.Важното е,ти да си щастлива

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Не трябва да те интересува мнението на хората. Прави това което сметнеш за добре, още повече ,че от това зависи твоето щастие.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Цитирай Първоначално написано от menta_loverka
    Abe spored men trqbva da trugne6 s nego az sum vijdala obratniq variant zubarkata na klasa s pi4a ot susedniq klas i hodiha 2 godini i kato skusaha tq ve4e ne be6e zubarkata a mi qkata macka .....
    yhh raz4ustfah se .. n0fata versiq na Briliantin ... mn p0zdravi na qkata macka ... 0tn0sn0 temata ...p0g0v0ri s priqtelite si[kat0 si izg0tfi6 1 re4,dety 6 gi zatapi vs,i 6 gi ybedi 4e t0i e PErFekt3n] neka te sa na tf0q strana[p0ne] zasega,pЪk 6t0m ti pyka,p0starai se da gi ybedi6 kЪf pi4 e "zybЪra",neka i te g0 0p0znaqt,kakt0 i ti...6t0m kazva6 4e ima6 mn frs. dai sq da d0kajat, 4e sa ti istinski,kat0 te p0dkrepqt...ai yspeh :] c[:

Re: как ще реагират другите, ако тръгнем..

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    МММ..Абсолютно същият проблем имаш наистина.....дори ми става смешно като си помисля,че ми пука за чуждото мнение..никога не ебило така и ми е странно в момента..
    Освен това другото нещо е ,че момчето не знае за чувствата ми..Смисъл той явно показва,че ме харесва,а аз и пред него си говоря за някакви странични момчета дет изобщо не ме бъркат и интересуват..и изкарвам,че тях харесвам..
    Чувствам се до известна степен глупаво в това положение и ако зема да му кажа се чудя как ли ще реагира..Щот е от срамежливите..сигурно езика ще си глътне...
    Те моите фрс май вече почват да се усещат...днес цял ден ми правеха намеци...и като питаха ти харесваш ли го аз отричах ма явно яко съм се изчервявала та..почна и да ми личи... Като се замисля трябва да ми евсе тая за другите..щом умее да ме разсмива и ми е приятно с него...какво по-хубаво..И все пак тъпо може да стане ако зема да му изтърся нещо от сарта на Мноо те харесвам Дайте идейки как да му покажа или кажа...чувствата си..Мс предварително на всички,които ще пишат и на тези,които вече подадоха ръка
    Не приказвай за други пред него щом не е истина!! И що да не му кажеш "Мноо те харесвам", може би и той тфа чака. Ае събирайте се по-често, обръщай му най-мн внимание и така, дано потръгне.
    Some things are better left unsaid!

ako i ti jiveeesh za horata nqma da stignesh dalech ili si prai gotino ili ne se zanimavai s nego po dobre

кажи какво стана

Град
    The Sky
    Не бива да ти пука какво ще си помислят другите... Ако смяташ, че това ще повлияе на отношенията ви с момчето обаче и че няма да се чувстваш комфортно... не мисля, че трябва да го причиняваш най-вече на него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си