- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как ще реагират другите, ако тръгнем..
Е ти да не мислиш, че сега никой не ти говори зад гърба? Естествено, че говорят няма значение на каква тема
А, щом си уверена в чувствата си и щом имаш подкрепата на фрс, тогава не виждам пречка за вас (: А и, ако много държи на теб мисля, че би се съгласил да не казвате на останалите![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Кво ти пука въобще от останалите? Допада ли ти момчето? Допада ти! Ако се съобразяваш с другите хора до никъде няма да стигнеш.
Който иска можем да си попишеме
Щом го харесваш ----> ДАВАЙ!!!
Харесваш ли го, тръгвайте... не обръщай внимание на хорските мнения и приказки...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ооо да престраших севече света знае за връзката ни и не ми пука
![]()
![]()
ами виж сега как стана при мене .. забелязах че той има чувства към мене и почнахме да си чатиме той започна да праща целувки и прегръдки аз отговарах катобяхме вчас само се гледахме после излязохме 1-2 и то нищата се наредиха само се дръж естествено ае успех![]()
разбира се +1Първоначално написано от zvQr_nO_s_ChAr
Sk8 or die...ride and fly...fuck you haters...long life sk8ers...
ако не се интересуваше от мнение на хората ,нямаше да пускаш тази тема...
Ами щом ти го познаваш и смяташ, че не е зубър, за какъвто го имат другите - пражи каквото искаш. Не се влияй от мнението на хора, които не ви познават. То е важно ти да го знаеш какъв е и на теб да ти харесва. После като сте щастливи, няма да ти пука кой какво мисли и говори за вас!Успехчетааа!!!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Епа, щом приятелите ти ще те подкрепят и ще си с тоя, който харесваш, кво ти пука някви вчерашни кво ще кажат? о.О
Кво ти пука какво ще кажат някви завистливи смотаняци.Прави кот си искаш.
"Нали знаеш, хорското мнение след моето погребение!"
![]()
![]()
щом не ти пука от хорското мнение,защо си раздвоена.? всеки казва не ми пука...ама както виждаш ти пука! ко ти ПУКА какво ще казват другите...нека си говорят,слушай сърцето си и стига ти е ПУКАЛО за хорското мнение! то си е тяхно,не твое!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ne vprqgai karucata pred konq , ako ne iskash da ostanesh na suho .Ne se znae dali 6te trugnete taka , 4e trai tam ! Puk i da trugnete , nikoi nqma da go interesuva s koi hodi6 , za6toto ne celiq svqt se vurti okolo teb !![]()
Първоначално написано от Iv4eTy
+1 !!!
шОkолuзupaнаааа
√
Ако момчето си струва и чувствата ти към него са силни - земайте сеКакво ти пука за мнението на останалите? И все пак нещо ми подсказа, че не всичко върви идеално от самото начало...
Еми и аз бях така, преди да тръгна с момчето с което ходя , все му задавах въпроса добре де ми помисли как ще реагират другите като разберат и той все ми отговаряше, защо толкова се влияеш от мнението на хората.И сега в момента ходим и сме от едно училище, но в повечето случаи като го видя някаде по коридора и го подминавам, но иначе когато се обади винаги когато мога излизам от час заради него и вече половинта и повечето от моето училище знаят, даже и класния ми е щом сме били с него на кафе считаи. Така че , даваи не се влияи от мнението на другите и аз бях така, но се старая да не ми пука.
![]()
С ТАкиВА пРИЯТЕли... НА коГО мУ ТРябВАТ ВРАгоВЕ!?!?!
,........../heyyyyyyyy.. da ne ti pukaaaaaa .. moq fr. e po malak 0tt men , NO SE OBI4AME ! TOVA E VAJNO... {}uspehhhhhhhhhhhh....{~}
Much money - love story..... No money - I`m sorry ..
Абе, да не те интересуват другите.Важното е,ти да си щастлива![]()
![]()
Не трябва да те интересува мнението на хората. Прави това което сметнеш за добре, още повече ,че от това зависи твоето щастие.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Първоначално написано от menta_loverka
yhh raz4ustfah se .. n0fata versiq na Briliantin ...
mn p0zdravi na qkata macka ... 0tn0sn0 temata ...p0g0v0ri s priqtelite si[kat0 si izg0tfi6 1 re4,dety 6 gi zatapi vs,i 6 gi ybedi 4e t0i e PErFekt3n] neka te sa na tf0q strana[p0ne] zasega,pЪk 6t0m ti pyka,p0starai se da gi ybedi6 kЪf pi4 e "zybЪra",neka i te g0 0p0znaqt,kakt0 i ti...6t0m kazva6 4e ima6 mn frs. dai sq da d0kajat, 4e sa ti istinski,kat0 te p0dkrepqt...ai yspeh :] c[:
Не приказвай за други пред него щом не е истина!! И що да не му кажеш "Мноо те харесвам", може би и той тфа чака. Ае събирайте се по-често, обръщай му най-мн внимание и така, дано потръгне.Първоначално написано от lipsvashh_mi
Some things are better left unsaid!
ako i ti jiveeesh za horata nqma da stignesh dalech ili si prai gotino ili ne se zanimavai s nego po dobre
Не бива да ти пука какво ще си помислят другите... Ако смяташ, че това ще повлияе на отношенията ви с момчето обаче и че няма да се чувстваш комфортно... не мисля, че трябва да го причиняваш най-вече на него![]()