Здравейте,сладури..За пореден път пиша във форума,за да искам помощ и съвети..Убедих се,че всичко казано и дадено като съвет тук помага..тъй,че оказвайте пак помощ
Моят проблем така да кажа е следният..
Харесвам си едно момче ,което е от моя клас..Той също е показвал не 1 път,че е заинтересуван от мен..приятели сме си,лафим,закачаме се..до тук всичко е наред..Но понеже момчето си е умно и не е от най-отворените хората в даскало не го възприемат..Никак даже...При мен положението е по-различно..Имам мн фрс...Излизам насам -натам...Та може малко лекомислено да ви прозвучи ,но се чудя какво ще стане ако 2мата тръгнем..имам предвид как ще реагират другитне..Имам лошото чувство,че ще започнат да пми говорят зад гърба...Принципно не се интересувам от хорското мнение и правя това,което аз самата смятам за редно,но в тоза случай съм раздвоена..Много се дрязня като чувам останалите да говорят за него,че бил зубър и тн ,а дори не го познават..
Е,това е..колебая се е нз на къде да поема..Чакам всякакви съвети и мс предварително,на хората ,които ще си направят труда да прочетат в темичката :P

7 точка от правилата
moderated by Coki