- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коса - Къса коса
искам да ви попитам-момичетата харесват ли ви момчета с къси коси, като казвам къси става дума за 1-ви, 2-ри, 3-ти номер с машинката. Ясно ми е че не може за всеки това да е най-яката прическа затова я оценявайте по десетобалната система. Само момичетата еи...
Всички са с къси коси бе... иначе предполагам, че на всяко мъжко му отива с къса коса, кво има да се притесняваш.
Иначе дългата си е ...![]()
![]()
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ох, не ми харесва чак толкова късо... (ама тва е щото най-изнервящият ме човек е с такава коса може би...)
Иначеее по расти си падам или просто дълги и къдравии![]()
момчето,което харесвам в момента си е с гола глава....![]()
![]()
![]()
България е нашата родина,
Апостола е нашия баща,
Георги Аспарухов е стадиона,
а Левски е във нашите сърца.
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!
ами аз предпочитам момчета с коса около 2-3 см (несам мерила, казвам горе-долу) и даже и приятеля ми е с такава коса и си я прави на бодлички и е много хубаво! но всяко момиче си има различен вкус...![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
az pak obi4am s golemi pusnati pod ramenete grivi![]()
![]()
neznam za6to imam slabost kum muje s dulgi kosi se taq pravi kudravi boqdisani vajnoto e KOSA DA IMA
![]()
На всеки му отива различно...
На мене дълга под раменетее за момче ми е много грозно ...
зависи от мом4ето ако му отива къса пострижка да,ако не-не...приятеля ми е с не мн къса коса...ама и с мн-къса пак ми харесва...според зависи съм тука..
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Аз пък харесвам момчета с дълга косаНе много дълга (смисъл чак до раменете), но дългичка. Но не на всички им отива
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Харесвам много късо постригана коса, но си зависи и от притежателя.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
по принцип си падам по момчета с дълга косица,
но и 1 номер ме блазни![]()