.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 96
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Бе я гледайте 2girls1cup и обсъждайте тях.
    Grumpy old madman

Град
    unknown
    "В РЪЦЕТЕ НА МИЛОТО" звучи мега лигаво и банално

Кремче, с цялото си уважение към теб, ще те помоля да не говориш така. Чувствам се крайно неприятно от подобни мнения.

Както Канис каза - и аз не поствам в темите за лигавия и нежен секс, който практикуват повечето двойки и който лично на мен не би ми донесъл кой знае какво удоволствие. За мен той е скучен и еднообразен, без значение от разнообразието на позите или местата. Няма тръпка в него. Едно и също е - лизане, вътре-вън, вътре-вън, свършване и "Обичам те, сладко мое ненагледно, ти ще си единстения/ната" Уважавам хората, на които това им допада и дори не се опитвам да си обясня какво му харесват. Отвращава ме, но и не критикувам.

Не очаквам да разбереш BDSM, а просто да приемеш, че има такива, на които това им харесва, такива, за които това е дори начин на живот и по дяволите, прави ги щастливи!

Освен това се дразня, когато наричате половинката си "милото" - отвратително е, вбесявам се, когато прочета мнение от типа на "Мръсник! Иска да му го лапам!" от някоя принцеска и т.н. И не желая да обидя никого, да засегна нечии чувства и си мълча.

Постъпвам коректно, направете го и вие.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    unknown
    pls лигочи да не пишат
    не ми се четат "сценарий" от сапунки

Мега фен
    Град
    SF
    Хмм.. вси4ките дето не практикувате такива неща... Окей, никой не ви кара. Никой не се опитва да ви наложи друго мнение и никой не ви напада по въпроса.
    Отново окей - не ни разбирате, не съм и о4аквала друго. Но моля да се въздържате от нападателни или подигравателни коментари и от опити да съдите кое е добро или лошо, съответно правилно или не..
    Ако темата ви дразни/притеснява/възмущава/отвращава и т.н. - просто не пишете.

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Исках малко разяснение относно това противоречие, което написах, но явно няма да си го получа.
    Не, че не ви разбирам. Даже напротив-интересно ми е и бих искала да науча повече. Ясно ми е, че на практика това няма да го постигна, защото просто не съм такъв тип човек. Не мога да си представя да изпадна в каяквато и да е зависимост от някой си мъж. Това обаче пречи ли да ми е любопитно и интересно?

П.С. Как трябва да наричам приятеля си - господар или повелител, за да не бъде розово, сладникаво и захаросано? Той ми е мил и скъп и съответно обръщението е такова.

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    Обещавам, дове4ера ще попиша още малко

Робинята на Quench

Град
    Sofia, Bulgaria
    садо-мазо

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Исках малко разяснение относно това противоречие, което написах, но явно няма да си го получа.
    Не, че не ви разбирам. Даже напротив-интересно ми е и бих искала да науча повече. Ясно ми е, че на практика това няма да го постигна, защото просто не съм такъв тип човек. Не мога да си представя да изпадна в каяквато и да е зависимост от някой си мъж. Това обаче пречи ли да ми е любопитно и интересно?

П.С. Как трябва да наричам приятеля си - господар или повелител, за да не бъде розово, сладникаво и захаросано? Той ми е мил и скъп и съответно обръщението е такова.

Уф, Кремче, ти ни поучаваш и критикуваш по-скоро, а не проявяваш интерес. Колкото до обръщенията - аз не съм ти казала как да се обръщаш към приятеля си, просто казах, че това обръщение е ужасно и го споменах в отговор на критиката ти относно БДСМ отношенията. Иначе си е твоя работа, аз съм никоя, за да променям теб или някой друг.

А отговор на въпроса си ще получиш (предполагам, че се отнася до мен, защото аз казах, че съм силен човек, но все пак искам да бъда зависима) и имай предвид, че това е доста лично и не желая да обявявам пред всички, затова умишлено се направих, че не съм видяла какво си попитала, но все пак ще отговоря. Няма да давам обяснения, само ще ти кажа, че след задника ми няма кой да тича, аз родители нямам (не го приемай буквално) и трябва да съм силна, нямам избор. И го мразя това нещо. Хубаво ми е да съм зависима, да се сгуша в Него.. да знам, че този път аз съм слаба и Той ще се погрижи за мен, че съм Негова, че ме притежава. Това ми дава сигурност и спокойствие, а за мен това е всичко.. Ако все пак смяташ отговора за незадоволителен, ще ти пиша на лс или скайп.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus

Уф, Кремче, ти ни поучаваш и критикуваш по-скоро, а не проявяваш интерес. Колкото до обръщенията - аз не съм ти казала как да се обръщаш към приятеля си, просто казах, че това обръщение е ужасно и го споменах в отговор на критиката ти относно БДСМ отношенията. Иначе си е твоя работа, аз съм никоя, за да променям теб или някой друг.

А отговор на въпроса си ще получиш (предполагам, че се отнася до мен, защото аз казах, че съм силен човек, но все пак искам да бъда зависима) и имай предвид, че това е доста лично и не желая да обявявам пред всички, затова умишлено се направих, че не съм видяла какво си попитала, но все пак ще отговоря. Няма да давам обяснения, само ще ти кажа, че след задника ми няма кой да тича, аз родители нямам (не го приемай буквално) и трябва да съм силна, нямам избор. И го мразя това нещо. Хубаво ми е да съм зависима, да се сгуша в Него.. да знам, че този път аз съм слаба и Той ще се погрижи за мен, че съм Негова, че ме притежава. Това ми дава сигурност и спокойствие, а за мен това е всичко.. Ако все пак смяташ отговора за незадоволителен, ще ти пиша на лс или скайп.
    Зачетох се в темата и съм напълно съгласна с въпросите на Крем4ето.Не мисля,че ви критикува както вие се впрягате, а иначе си изявявате мнение кое обръщение било ужасно и кое не....искате ние да не ви критикуваме,искате толерантност към вашия избор и вашите желания,а вие какво правите??
    И на мен,както каза и Крем4ето,просто ми е интересно как един уж силен човек ще позволява такива неща....и от твоя отговор получавам някакви противоречия....ти уж искаш да получиш сигурност и спокойствие .И аз искам тези неща,и ги получавам в доверието,споделянето,нежн ата прегръдка и т.н. Ти също пишеш,че искаш да се сгушиш в него....дотук си приличаме,не мислиш ли?
    :P Също искаш той да се погрижи за теб-и аз искам моят приятел да се грижи за мен-и той го прави,като се грижи за мен по-най-добрият начин.И аз обичам да се чувствам слаба и несигурна в неговите ръце-тук написаното от теб съвпада и с моите желания,но.....разликата е там,че като усеща тази моя слабост той не ми причинява болка,не ме удря.....така намирам сигурността,от която се нуждая.И сори не разбрах все пак каква сигурност намираш в БДСМ,като изглежда по-скоро несигурно-сама казваш-той те притежава,той решава какво ще прави с теб....

Град
    Свищов
    Разбирам те, и аз искам да се сгуша и да получа спокойствие и сигурност в неговите прегръдки. Само, че не знам защо смесваш зависимостта и спокойствието. В смисъл, че и аз искам да съм слабата за миг, да се разрева, да си излея болката и от него да чакам само съчувствие и подкрепа. И обикновено така и правя. Явно всеки си има отдушник-моят са сълзите и успокояващата прегръдка, твоят е друг. ИНяма нищо лошо. Просто за мен е непонятно. И аз искам да се грижи за мен, но да го прави с мили жестове, нежни думи, кавелерско поведение. Изобщо до себе си искам нежен и загрижен партньор, който да ми се извини, защото ми е стиснил ръката по-силно от нужното когато се разхождаме. Не зная може би е заради висока самооценка, но искам да ме приема като съкровище, което трябва да пази, цвете, за което да се грижи внимателно, порцеланова статуя, която ако е груб може да се счупи. Изключвайки обичайното пляскане по дупето, което не ми доставя болка, а го прави заради вибрациите които усщам, всяка грубост е.........абе бих го смляла и аз от бой.

Ох, rame, за мен фактът, че ме притежава, ми дава сигурност и спокойствие. Нашийникът около врата ми ме кара да се чувствам щастлива. Това е признание, това е акт на нежност и любов, кое му е странното? Нещата просто се чувстват, не се обясняват. А ударите, грубостта, заповедите - това ме възбужда и разнообразява сексуалния ми живот. И както за вас въпросният груб секс е непонятен, така е за мен обикновеният нежен секс.

И какви са тия психоанализи, по дяволите?! Вбесявате ме, сериозно говоря...

И ако толкова се интересувате от това как аз възприемам нещата, изровете темата за Горещия стол, на който бях седмица, там съм казала поне няколко пъти, че съм противоречив човек.

Кремче, знаеш ли колко съм плакала пред.. един партньор (не знам как да го нарека този човек.. не е бивш, но не е и.. както и да е)? Колко ме е прегръщал и успокоявал, колко съм се оплаквала и споделяла. И бум! Нищо... всичко си остава същото. Не ми минава, не се чувствам по-добре. Напротив - ставам още по-неспокойна, притеснена, нервна и т.н.

А колко по-добре бих се почувствала след едно наказание Той да ме погледне благосклонно, да ми каже "хайде, ела при мен, коте", да ми постави нашийника (в случай, че не е на врата ми), да ме тупне лекичко по дупето и да ме гушне и да ми прошепне в ухото, че съм Неговото Коте. Това ме прави щастлива - да ме притежават. Точка.

В заключение ще добавя само едно нещо - престанете да ровичкате в главата ми, защото някои мисли и една част от живота ми не желая да стават достояние на форума, а ме провокирате да говоря за това, тъй като няма друг начин да се аргументирам.

Казах - ако на някого му е толкова зор да знае, да ми пише лс, ако не, просто спрете.

Повече няма какво да пиша по темата.. даже това е твърде много и твърде лично.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мега фен Аватара на amatorium
    Horata ima razlichni fantazii i razlichni vijdaniq za mnogo neshta. Vuobrajenito sushto e razlichno. Ne razbiram zashto trqbva da unificirame neshtata.
    Eating isn't cheating - Arnold

Да, опитах се да го обясня преди това, но едно си баба знае, едно си бае... Голям зор да разберат защо. Ами просто е така. Факт.

Пък и обикновено, когато човек отхвърля нещо, той трудно би го разбрал, затова смисълът да се обяснявам е нулев.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Град
    unknown
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Хмм.. вси4ките дето не практикувате такива неща... Окей, никой не ви кара. Никой не се опитва да ви наложи друго мнение и никой не ви напада по въпроса.
    Отново окей - не ни разбирате, не съм и о4аквала друго. Но моля да се въздържате от нападателни или подигравателни коментари и от опити да съдите кое е добро или лошо, съответно правилно или не..
    Ако темата ви дразни/притеснява/възмущава/отвращава и т.н. - просто не пишете.
    е тва е +6

лигави принцеските да не коментират
    и аз не си падам по камшици и тем подобни
    самото насилие ми доставя удоволствие
    знам че е извратено но изнасилването ме кефи
    гледах отдавна един филм
    някакъв ходеше с някаква пичка и изнасили дъщеря и много брутално
    доста се изкефих (накрая го учистиха)

Град
    in ur dreams
    При нас ситуацията е малко сложна и не мога да изявя "потенциала" си . И двамата искаме да доминираме, аз искам да го възвам, да доминирам над него (и други неща , но не искам да изпадам в подробности), а се получава така че и той иска това . Последният път се получи доста грубичко...Понякога се чудя дали сме нормални

Re: BDSM - що е то?

Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Да БъДъСМ, или да не БъДъСМ, това е въпросът.

Та, моля съформците и съфорумките да дадят малко разяснения относно тяхната представа за BDSM. Филосфоия, забавлаение, начин на живот?

Ако сте подробни може и едно описаниице на един bdsm sex да вметнете, или един секс с бдсм елементи. Докъде се простират границите на фетишизма ви.

Изобщо това ли е новия фешън секс?
    Ибре дебре
    При мен БДСМ не е само сексуално влечение, тъй като спокойно мога да кажа, че с моя вмъкване БДСМ елементи и във връзката ни като цяло (като изключим наистина сериозните въпроси, които дискутираме като равни). Естествено аз съм робиня. Засега най-силно влечение имам към age play (самоопределям се като 9-годишна), bondage, унижения, spanking (особено OTK), и евентуално влечение към особена форма на pissing-a

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    еее дайте малко примери ! ясно е , че всеки го разбира по свой собствен начин , затова ми е интересно вие лично (ако не е тайна) какво сте практикували в тази насока?
    Например.. Миналия път какво стана:

Той ме завърза на бокс-тай. После ми нашари дупето с ръка, после и с един кабел. След това ми върза глезените за леглото, както си бях по гръб. И както си бях така легнала с разкрачени крака ме изчука, докато ми разправяше какво курвенце съм и как малките момичета не правят такива неща. След като си починахме ме завърза на хог-тай и ме изчука в устата. Естествено беше сложил щипки на зърната ми (едни мноооо готини, от закачалка - метални, с черно по тях и мноооо яко стискат). После ме гагна и свърши върху лицето ми. Остави ме така вързана, гагната и със сперма по лицето, докато не се изми, преоблече и не почина малко. После ме развърза и последва дълго гуш

E, ще се пробвам аз да ти отговоря.
    1. Аз не наричам моя приятел по различен начин. Викам му по име, наричам го мъжо и пр.
    2. Аз съм доминираща личност, мачкам наред (особено мъжете) и винаги съм лидер. Но когато съм с половинката си той поема юздите. И си нямаш представа колко хубаво е след като цял ден всички овци са разчитали на теб да ги водиш нанякъде, да се отпуснеш в ръцете на някой друг, да снемеш от плещите си всяка отговорност и просто да се насладиш на това да си невинен, да си чист, да си жертва.
    Ако той не ме контролира, аз започвам да прекалявам, започвам да вредя и на себе си и на връзката си. Но той се грижи за мен, помага ми да вървя в правилната насока и да не стъпя в грешния път.. Нещо като един много строг родител, който иска най-доброто за детето си.
    3. Не мислех, че си толкова ограничена. Мязаше на свястно момиче.

Град
    от мястото с най-много магистрали
    Абе работим за удоволствието на мацката то моето си е последните 10-15секунди..приблизително ..така че каквото си пожелае щом ще и е кеф и ще я върне пак под моите завивки го правя

Град
    Свищов
    По отношение на такива практики съм ограничена. И странното е, че днес бях помолена да опитаме нещо подобно. Дали има връзка?

По отношение на такива практики съм ограничена. И странното е, че днес бях помолена да опитаме нещо подобно. Дали има връзка?
    Какво подобно, Кремче? В смисъл, някои неща са си нормални. Обясни.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Мега фен
    Град
    SF
    Обещах да пиша тази ве4ер и ще се помъ4а да ви дам някакво обяснение по въпроса на Крем4ето и на още една потребителка, на която забравих ника.
    Вси4ко опира до изпускане на напрежението. Аз съм убедена, 4е това е в голяма степен в основата на нещата.
    Една силна и независима ли4ност, която 'доминира' (така да се каже) във взаимоотношенията си с околните, е подложена на непрекъснат стрес именно поради характера си и склонността си да се налага над другите (било то в работата, сред приятели.. навсякъде). В момента животът е постоянна конкуренция и лидерската позиция, изобщо позицията на силен индивид, се отстоява във всеки един момент, непрекъснато. Такива хора 4есто взимат решения, засягащи не само тях, ами и други около тях, ръководят, организират... водят непрекъсната борба (това да не се разбира буквално). И ако пове4ето от вас са в у4илище и не го усещат напълно все още (съответно и ще кажат 'тая пък, много филми гледа'), само след някоя и друга година и върху главите ви ще се стовари в пъти пове4е напрежение и стрес и ще ви стане безкрайно ясно за какво ви говоря.
    Та... ли4но моята гледна то4ка е, 4е един такъв 4овек се разтоварва и отпуска най-добре в ситуации, които не изискват той да държи нещата под контрол. Фактът, 4е някой друг взима вси4ки решения вместо теб, дава ти ясни и конкретни нареждания и от теб се о4аква единствено да ги изпълняваш... това само по себе си е перфектен на4ин да си изпразниш съзнанието от абсолютно вси4ко и да разпуснеш. На вас ви се вижда гадно, защото са намесени болка и унижение, но това е така, само защото на нас ни харесва. Също както някои хора се записват на спорт, други на танци, трети на.. абе.. нещо си. Всеки си има свои си методи да се разтоварва. Принципът е един и същ, просто на4инът, по който избираме да го правим е разли4ен, необи4аен е и съответно е много лесно да се осъди като ненормален или извратен.
    За мен е безкрайно грешно нещата да се смесват толкова глупаво и заради предпо4итанията си с близък 4овек в леглото да си слаб, да те категоризират веднага като слаб по принцип. Също като твърденията от типа на 'ако си рус, е невъзможно да си умен'. Тъп пример, но за това се сетих първо. Става въпрос за две абсолютно разли4ни и независими понятия, които не се изклю4ват взаимно. Просто вси4ко опира до ли4но твоите предпо4итания за разпускане, които в слу4ая не са тривиални, но това не ги прави осъдителни.
    Окей, толкова ли ви е трудно да разберете, 4е както един ще се 4увства изцеден, но и презареден след примерно каране на колело, или блъскане във фитнеса, или ти4ане в парка, така друг ще изпита същото след БДСМ сеанс? Да, необи4айно е, но като се замислите става въпрос за едно и също. Те това ви е най-елементарното обяснение на въпроса.
    Ина4е психологи4еския момент и 4увствата, които изпитваме... тях не мога да ви ги обясня. Просто хората, които не го харесват, не го и разбират. И то4ка. Как да ви обясня логи4но например удоволствието, което изпитвам, когато ме карат да се моля за следващия удар? Или колко добре се 4увствам накрая, когато ми каже, 4е съм добро моми4е и ме гушне? Или усещането как тялото ти трепери и вси4ки мускули те болят, но си презареден и съзнанието ти си е отпо4инало? Да, вси4кото това съвсем не е логи4но и съответно няма разумни доводи, с които да ви накарам да го приемете. Но недейте и да съдите, нямате право да ни лепвате етикети, само защото имаме разли4ни представи за това какво е правилно и какво не е. Затва не пишете по темата, ако просто ви се ще да изтърсите нещо от рода на 'вие сте луди' или 'как може?'. Еми може..

Робинята на Quench

Бейби дай ми да те пипна по дупето за късмет

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    Тва за кого е?

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове