Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
Сама казваш, че всичко е между ушите, а не между краката, но въпреки всичко БДСМ си остава на ниво секс и плътски наслади.

Доминирането и подчинението обаче са част от много по-голяма игра, която е едновременно и по-интересна, и по-задоволяваща. Говоря за политика, но не в онзи смисъл, който бихте вложили с разни партийки и т.н.

БДСМ-то ви си остава основано само на взаимоотношение - господар/ка <-> подчинен/а, което сигурно е възбуждащо, но има твърде изостанал маниер, на средновековно ниво, както е и цялото това връзване и болка... стимулиране на нерви и дълбоко скирити и атавистични фантазии и нищо повече...

Нещо като детска игра да гориш мухи или да накараш щипалки да се щипят сами, в сравнение с удоволствието да се бъзикаш с мозъците на маса хора.
Там оргазма е душевен и много, ама много по-голям...

Та това ми е мнението- в секса съм умерено консервативен, но... егото се лъска не чрез игра на господар и робиня... доброволна игра...
изкуствено ми се струва и не е интересно...
като секса на хлапетата- просто търкане на епидермис...
Хм, Вили, ще ме извиняваш, ама това твоето е много по-грубо. В случая само ти получаваш въпросния душевен оргазъм.

И не бих нарекла секса с любим човек "търкане на епидермис", без значение дали е бдсм, или не. Щом има чувства, тръпка, привързаност, то той е далеч от шляпането.