Цитирай Първоначално написано от Felis_Dirus
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Исках малко разяснение относно това противоречие, което написах, но явно няма да си го получа.
Не, че не ви разбирам. Даже напротив-интересно ми е и бих искала да науча повече. Ясно ми е, че на практика това няма да го постигна, защото просто не съм такъв тип човек. Не мога да си представя да изпадна в каяквато и да е зависимост от някой си мъж. Това обаче пречи ли да ми е любопитно и интересно?

П.С. Как трябва да наричам приятеля си - господар или повелител, за да не бъде розово, сладникаво и захаросано? Той ми е мил и скъп и съответно обръщението е такова.

Уф, Кремче, ти ни поучаваш и критикуваш по-скоро, а не проявяваш интерес. Колкото до обръщенията - аз не съм ти казала как да се обръщаш към приятеля си, просто казах, че това обръщение е ужасно и го споменах в отговор на критиката ти относно БДСМ отношенията. Иначе си е твоя работа, аз съм никоя, за да променям теб или някой друг.

А отговор на въпроса си ще получиш (предполагам, че се отнася до мен, защото аз казах, че съм силен човек, но все пак искам да бъда зависима) и имай предвид, че това е доста лично и не желая да обявявам пред всички, затова умишлено се направих, че не съм видяла какво си попитала, но все пак ще отговоря. Няма да давам обяснения, само ще ти кажа, че след задника ми няма кой да тича, аз родители нямам (не го приемай буквално) и трябва да съм силна, нямам избор. И го мразя това нещо. Хубаво ми е да съм зависима, да се сгуша в Него.. да знам, че този път аз съм слаба и Той ще се погрижи за мен, че съм Негова, че ме притежава. Това ми дава сигурност и спокойствие, а за мен това е всичко.. Ако все пак смяташ отговора за незадоволителен, ще ти пиша на лс или скайп.
Зачетох се в темата и съм напълно съгласна с въпросите на Крем4ето.Не мисля,че ви критикува както вие се впрягате, а иначе си изявявате мнение кое обръщение било ужасно и кое не....искате ние да не ви критикуваме,искате толерантност към вашия избор и вашите желания,а вие какво правите??
И на мен,както каза и Крем4ето,просто ми е интересно как един уж силен човек ще позволява такива неща....и от твоя отговор получавам някакви противоречия....ти уж искаш да получиш сигурност и спокойствие .И аз искам тези неща,и ги получавам в доверието,споделянето,нежн ата прегръдка и т.н. Ти също пишеш,че искаш да се сгушиш в него....дотук си приличаме,не мислиш ли?
:P Също искаш той да се погрижи за теб-и аз искам моят приятел да се грижи за мен-и той го прави,като се грижи за мен по-най-добрият начин.И аз обичам да се чувствам слаба и несигурна в неговите ръце-тук написаното от теб съвпада и с моите желания,но.....разликата е там,че като усеща тази моя слабост той не ми причинява болка,не ме удря.....така намирам сигурността,от която се нуждая.И сори не разбрах все пак каква сигурност намираш в БДСМ,като изглежда по-скоро несигурно-сама казваш-той те притежава,той решава какво ще прави с теб....