Айде и аз да кажа нещо.
Може неандреталец да ме наричате ако искате, няма да се възпротивя, Физически те са доста по-добре развити от нас, но не е това темата. Темата е, че някои хора са с яко грешни представи. БДСМ било унижение. Ами може и да е - за мен лично е непонятно да виждам някой мъж с домина. Това е най-голямата гнусотия - дебел космат чичко и една облечена с лак какичка да го кара да яде от кучешка паничка.

БДСМ си е нещо съвсем естествено и просто е продължение на природните дадености. Ерго - мъжа е физически по-силен от жената. ТОва в някой връзки не важи вече де - откакто се навъдиха метросексуалните пеерастчета.
Ама в природата наблюдавате, че в мнозинството случай мъжкия държи здраво под контрол женската. Така изглежда де. ВСъщност само мъжкия си знае, с къв зор е стигнал до тоя момент. и е факт, че женската решава до къде ще стигнат нещата.

В БДСМ си е същото. Едва ли ще тръгна още от началото със зверски удари и яко гаг.

После - на чисто физиологическо равнище - болката и задушаването правят нещата по-интензивни.

Може и егеист да ме наречете - но когато знам, че притежавам нещо се отнасям много по-внимателно към него. Тоест - повече ще искам да задоволя жена, която ми се подчинява, отколкто някоя, с която съм за една вечер.

Може да се каже, че БДСМ си е изкуство и аз като творец се старая към перфекционизъм.