Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
Цитирай Първоначално написано от the_hottie
еее дайте малко примери ! ясно е , че всеки го разбира по свой собствен начин , затова ми е интересно вие лично (ако не е тайна) какво сте практикували в тази насока?
Например.. Миналия път какво стана:

Той ме завърза на бокс-тай. После ми нашари дупето с ръка, после и с един кабел. След това ми върза глезените за леглото, както си бях по гръб. И както си бях така легнала с разкрачени крака ме изчука, докато ми разправяше какво курвенце съм и как малките момичета не правят такива неща. След като си починахме ме завърза на хог-тай и ме изчука в устата. Естествено беше сложил щипки на зърната ми (едни мноооо готини, от закачалка - метални, с черно по тях и мноооо яко стискат). После ме гагна и свърши върху лицето ми. Остави ме така вързана, гагната и със сперма по лицето, докато не се изми, преоблече и не почина малко. После ме развърза и последва дълго гуш
Мислех че само по филмите го има това ... интересно явно и хора го практикуват , по скоро съм изненадан че го постна преживяванията си тук
Иначе всеки има право да си прави каквото си иска , светът се чука нон стоп , просто всеки си избира по какъв начин
Хубаво е че все пак има хората които намират нещо различно в секса
БТВ от бая време съм си навит да опитам с някоя , вече знам какво точно да правя )