.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Зъбчета!

Град
    Димитровград-Eggenfelden

Зъбчета!

Znachi na 18 godini sam,i imam 3 mlechni zaba v ustata si
    Napravo i az ne moga da se nachudq,zashto ne sam gi smenila,darto magare sam,a s mlechni zabi v ustata I sega edinqt mnogo se klati,i napravo se chudq dali da ne go razklatq oshte poveche,i da vzeme da izlezne,zashtoto e bolen i me drazni,napravo se roni kato vafla...
    Imali nqkoi drug,koito da ima mlechni zabi,ama da e na poveche ot 8 godini

На 15 съм и също имам 3 млечни зъба. Това не е ненормално, макар че е странно. Говорих със зъболекаря ми и той ми каза, че няма страшно. Имал случай с 32-годишна жена с млечен зъб. По принцип могат да се извадят, но ако корените са цели (не са почнали да се топят) ще те боли много дори и с упойка. Според мен е по-добре да изчакаш сами да си паднат. Ако много те притесняват говори със зъболекар и той ще ти каже какво точно да правиш.

Град
    Пловдив-София
    миналата година, когато и аз БЯХ НА 18 ми беше останал един млечен кътник... е извадох го но се оказа, че отдолу просто няма зародиш и така...
    Ако имам една ябълка и ти имаш една ябълка, и си ги разменим, двамата ще имаме по една ябълка.
    Ако имам една идея и ти имаш също идея, и си ги разменим, двамата ще имаме две идеи.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами нямам си на предства защо е така... Ходила ли си на зъболекар да питаш .. ?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от Mr.bEps
    миналата година, когато и аз БЯХ НА 18 ми беше останал един млечен кътник... е извадох го но се оказа, че отдолу просто няма зародиш и така...
    I moite sa taka,tochno zaradi tova,che nqma zarodish otdolu ne sa padnali i ne sa poniknali drugi Ediniq se klati ot dosta vreme,i iskam sega da go izvadq sama.A na zabolekar ne moga da otida,zashtoto sam izvan BG,i tuk e mnogo ama mnogo skapo,kato ne sam zdravno osigorena,apak i nqmam jelanie,iskam si moqta zabolekarka...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Vinoven e Chernoobil spored men...

Град
    Okinawa
    Аз пък имам един розов..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от ju**
    Аз пък имам един розов..

Eeee,izlaga

Град
    Okinawa
    Абсолютно сериозно..!

Хах... винаги съм си мислел, че не са ми се сменили всички зъби. Но всеки ми казваше, че това е невъзможно (на 15г съм) и че просто не помня... а сега някои от вас като казахте, че и вие имате още млечни зъби, съм 99% сигурен, че и аз имам най-малко 3 такива!

Супер фен
    Град
    Варна
    Имам приятелка на 15 година,на която досега не й е сменен нито един зъб и все още всички са й млечни,но това вече е нещо като болест...
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Male kakvo li ne ima v horskite usti Na men mi e mnogo gadno,che imam mlechni zabi,i ne sa mnogo zdravi...Ujasno e !

Аз мойте зъби ги смених още в 4 кл...Майка ми работи при зъболекар и разбира тея неща,така че довечера ще я поразпитам малко повечко и ще едитна мнението,но до колкото съм запозната това е нормално...

Фен Аватара на ABF
    Град
    В мазЪта да го ева !
    Няма невъзможни неща.На един мой приятел дядо му (мир на праха му) умря на 56 години с млечен зъб в устата .
    Народен.Лечител.Ебем.За.Здр аве™

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    тцпт
    познавам жена '72 с млечен зъб в устата и без зародиш отдолу
    Имам 4 млечни кътника, имам с 3 кучешки. Два от тях се клатят малко и се вижда постоянния как избутва. А млечните са едни изтъркани... пооловината ги няма (като питах зъболекаря, ми каза, че са изтъркани. Не съм го измислил азз.)

Град
    Долината На Идиотщината
    попринцип мойте всички зъби ги смених около 8 някъде обаче съм учил по биология,че единия млечен кътник си ти остава-не го сменяш или нещо подобно де

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от sanch0
    тцпт
    познавам жена '72 с млечен зъб в устата и без зародиш отдолу
    Имам 4 млечни кътника, имам с 3 кучешки. Два от тях се клатят малко и се вижда постоянния как избутва. А млечните са едни изтъркани... пооловината ги няма (като питах зъболекаря, ми каза, че са изтъркани. Не съм го измислил азз.)
    Mi te moite mlechni zabi,ne samo sa iztarkani ama i n napravo sa pochti prozrachni.Mnogo e gadno,ediniq se klati i iskam da go izvadq,zashtoto mi sazdava mnogo problemi,ama mnogo zor mi dava,vseki de go klatq ama ne pada,uj padat lesno mlechnite zabi...

Re: Зъбчета!

Znachi na 18 godini sam,i imam 3 mlechni zaba v ustata si
    Napravo i az ne moga da se nachudq,zashto ne sam gi smenila,darto magare sam,a s mlechni zabi v ustata I sega edinqt mnogo se klati,i napravo se chudq dali da ne go razklatq oshte poveche,i da vzeme da izlezne,zashtoto e bolen i me drazni,napravo se roni kato vafla...
    Imali nqkoi drug,koito da ima mlechni zabi,ama da e na poveche ot 8 godini
    Специален поздрав- http://www.vbox7.com/play:d8ef9e33. Това беше в кръга на шегата.
    Аз имам много познати с млечни зъби.
    You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си