.

Виж резултатите на анкетата: Коя песен по ви харесва?

Гласували
34. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Руската песен за Евровизия "Believe Me" на Дима Билан

5 14,71%
  • Българската песен "DJ, Please Take Me Away" на Deep Zone Project & Balthazar

29 85,29%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Тема: Eurovision 2008

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    И двете не ми харесват особено, или поне нямат особен шанс за 5-цата.Някой може ли, да ми каже всъщност кога ще излъчват Евровизията?
    20 Май - първи полуфинал
    22 Май - втори полуфинал
    24 Май - финал
    Но ние маи директно сме на финал,така че само на 24

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
    Евровизия стана един пълен гъз... Следя я още от преди да вземем участие със своя песен, и определено цялата идея на конкурса се загуби. Чувам, че тая година дори държави, които въобще не са в Европа, щели да участват... Мирише ми на повече бивши съветски републики => правете си сметката кой печели. Отдавна хората не гласуват толкова за песен, колкото за конкретна страна. И не защото песента им е по-добра, а защото са Русия, имат много по-голям шанс от нас. Може би единствения вариант е, да имаме толкова силна песен, че да им скрие шапките на всички... И миналата година бяхме много близо до постигането на това, но както винаги става - тая година ще се осерем стабилно! Еднообразна песен, нищо грабващо, уникално, завладяващо. Пак ще сме просто част от стадото. Язък дето миналата година бяхме 5-ти, ако сега се бяха мобилизирали да заложат на нещо подобно, но по-силно и още по-оригинално, нямаше да имаме равни. Ма българска му работа...
    И аз мисля че тая година ще се осерем.

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
    Евровизия стана един пълен гъз... Следя я още от преди да вземем участие със своя песен, и определено цялата идея на конкурса се загуби. Чувам, че тая година дори държави, които въобще не са в Европа, щели да участват... Мирише ми на повече бивши съветски републики => правете си сметката кой печели. Отдавна хората не гласуват толкова за песен, колкото за конкретна страна. И не защото песента им е по-добра, а защото са Русия, имат много по-голям шанс от нас. Може би единствения вариант е, да имаме толкова силна песен, че да им скрие шапките на всички... И миналата година бяхме много близо до постигането на това, но както винаги става - тая година ще се осерем стабилно! Еднообразна песен, нищо грабващо, уникално, завладяващо. Пак ще сме просто част от стадото. Язък дето миналата година бяхме 5-ти, ако сега се бяха мобилизирали да заложат на нещо подобно, но по-силно и още по-оригинално, нямаше да имаме равни. Ма българска му работа...
    И аз мисля че тая година ще се осерем.
    Аз пък мисля, че имаме шансове...
    The reasons of love... <3

Българската, а знаете ли Дима кой му я е правил тази песничка, чичко Timbaland той ако на това чака... иначе и аз съм на мнение че миналата му беше много по-добра

Супер фен Аватара на gabi_94
    руската е по-хубава, тая наща не става за евровизия изобщо. Няма да стигнем напред и ще стане голяма боза. А иначе руската не е лоша, на мен ми харесва, макар че Билан има по-яки песни.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    руската е по-хубава, тая наща не става за евровизия изобщо. Няма да стигнем напред и ще стане голяма боза. А иначе руската не е лоша, на мен ми харесва, макар че Билан има по-яки песни.
    Мацка, влизала ли си във форумите на Евровизия, песента ни е различна(макар и не толкова хубава колкото миналогодишната)но се харесва от Европа, мога да се обзаложа, че ще се класираме на финал, за което им стискам палци, все пак са си нашенци.

Men i dvete mi haresvat na ravno ...
    Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!

Estestveno 4e Balthazar! toi e №1 !!!
    Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Цитирай Първоначално написано от borovinkaa
    И двете не ми харесват особено, или поне нямат особен шанс за 5-цата.Някой може ли, да ми каже всъщност кога ще излъчват Евровизията?
    20 Май - първи полуфинал
    22 Май - втори полуфинал
    24 Май - финал
    Но ние маи директно сме на финал,така че само на 24
    Ами в сайта та Балтазар и Дийп Зон пише, че сме на 2-я полуфинал... И аз си мислих, че сме направо на финал, ама на...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от лимонче
    Българската, а знаете ли Дима кой му я е правил тази песничка, чичко Timbaland той ако на това чака... иначе и аз съм на мнение че миналата му беше много по-добра
    Да, ама не... "Number One Fan" и "Amnesia" са правени от Тимбаланд, но тази не е от него...
    П.С.: Може да гледате клипа на "Believe", мен лично ми харесва как са го направили... --> http://youtube.com/watch?v=L8XYyilA110

Коя е песента, която преди малко финландците изпяха?

ами нашата песен е по-яка от тая на тоя руснака .. а и вчера като гледах евровизия нищо особено нечух ... не че нашта е кой знае е фо де ... аве дано само не се изложим
    Сиви хора виждам минават край мен,искам всички да ги оцветя ...

Фен
    Град
    varna
    Руската песен е много по яка .... Дима Билан е доста преуспял вече в цяла Европа .... Определено Русия ще се качи по нагоре от нас ... и определено песента м у тая година много ми харесва :P

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Бъгарската е 100000 пъти по-яка, а и някак си по мелодична
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Az sym za Finlandiq
    BG ne e lo6a
    A RUS e mn standartna i nqkyde sym 4uwala sy6tata melodiq, ama mn otdawna

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Цитирай Първоначално написано от The_69
    Az sym za Finlandiq
    BG ne e lo6a
    A RUS e mn standartna i nqkyde sym 4uwala sy6tata melodiq, ama mn otdawna
    А на финладнците коя е песента?

Град
    Маями,България
    Руската не съм я чувала,но българската не ми харесва Като я пуснаха на дискотеката не можеше да се танцува Чудят се само как да я направят популярна

Нито едната от двете песни ми харесва...

жалко че не се класирахме

Супер фен Аватара на Qnchety
    От тея двете наща е по яка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си