- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Eurovision 2008
Но ние маи директно сме на финал,така че само на 24Първоначално написано от yuyuto
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
И аз мисля че тая година ще се осерем.Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Българската, а знаете ли Дима кой му я е правил тази песничка, чичко Timbaland той ако на това чака... иначе и аз съм на мнение че миналата му беше много по-добра![]()
руската е по-хубава, тая наща не става за евровизия изобщо. Няма да стигнем напред и ще стане голяма боза.А иначе руската не е лоша, на мен ми харесва, макар че Билан има по-яки песни.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Мацка, влизала ли си във форумите на Евровизия, песента ни е различна(макар и не толкова хубава колкото миналогодишната)но се харесва от Европа, мога да се обзаложа, че ще се класираме на финал, за което им стискам палци, все пак са си нашенци.Първоначално написано от gabi_94
![]()
Men i dvete mi haresvat na ravno ...![]()
Don'T PrOvOkE HaTeR ,JeRkS!!
Estestveno 4e Balthazar! toi e №1 !!!
Мисли за мига...живей на ръба...Не позволявай страха от грешките да ти попречи!!!
Да, ама не...Първоначално написано от лимонче
"Number One Fan" и "Amnesia" са правени от Тимбаланд, но тази не е от него...
П.С.: Може да гледате клипа на "Believe", мен лично ми харесва как са го направили... --> http://youtube.com/watch?v=L8XYyilA110
Коя е песента, която преди малко финландците изпяха?![]()
ами нашата песен е по-яка от тая на тоя руснака .. а и вчера като гледах евровизия нищо особено нечух ... не че нашта е кой знае е фо де ... аве дано само не се изложим![]()
Сиви хора виждам минават край мен,искам всички да ги оцветя ...
Руската песен е много по яка .... Дима Билан е доста преуспял вече в цяла Европа.... Определено Русия ще се качи по нагоре от нас ... и определено песента м у тая година много ми харесва
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
А на финладнците коя е песента?Първоначално написано от The_69
Нито едната от двете песни ми харесва...![]()