.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Как се омайва невъзможната да се влюби ?

Здравейте. Има едно момиче, което много харесвам и в миналото сме били 2 нощи интимно. Днес в един час с нея си писахме бележки от скука и от дума на дума заговорихме за последния път - беше на една екскурзия. И двамата бяхме и сме с приятни спомени от тогава. Днес научихме, че класът ще ходи след месец пак на екскурзия, тя ме запита дали ще ходя, аз отговорих да ... абе идеята беше, че на тази екскурзия, ако пожелая, бихме могли да се забием отново - усещаше се от написаното. Аз обаче не искам едната нощ, ами да проходим сериозно. Не знам обаче до колко е възможно това с това момиче: имаме сходни вкусове, интересни характери и двамата имаме добрите качества на половете си (уж), много момичета и момчета харесват мен и нея, та не съм несимпатично същество, но ...... сякаш проблемът е в това момиче. В миналото е казвала, че ме харесва и все пак .... Преди 3 месеца ходеше с едно момче ... първият "сериозен" приятел за от както я познавам (т.е не си хваща гаджета ) и ходиха само 2 седмици. Това вероятно само влоши нещата. Казвала ми е, че момчетата са гадни Имаше преди доста време и една автомобилна катастрофа, която тогава доста я промени (може би към лошо). Сега доста често се забива с момчета за по 1 нощ (звучи баш курвенско, но съм сигурен, че не трябва да се тълкува така - и от приятелките й съм чувал, че е много объркана и затова така "блуждае" ); сигурно съм просто един от предполагам многото момчета с които е била, но ..... Ако не се самозалъгвам, то мога да заява, а и доста хора го казват, че няма по-подходящо и мило момче от мен за нея, показвам й го както мога и все пак тя май отказва да приеме, че има подобни "нормални" момчета
    Как и изобщо възможно ли е да се омае/влюби подобно момиче в момче с чисти намерения като мен?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ами хубаво ще е ако тя знае за това което изпитваш към нея. Бъди търпелив, знам че има граници, но ако искаш да бъдеш с нея и обръщай по-голямо внимание. Опитвай се да прекарваш повечко време с нея. Направи нещо което би я зарадвало. И като отидете на екскурзията я изнендай с нещо...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Супер фен
    Как и изобщо възможно ли е да се омае/влюби подобно момиче в момче с чисти намерения като мен?
    Кучето се бие пръчка, човекът с думи. Само с говорене (действие не е необходимо) и получаване на така желания АФИНИТЕТ на дамата към тебе. Ако си добър оратор и манипулатор ще успееш

Re: Как се омайва невъзможната да се влюби ?

Цитирай Първоначално написано от TOM_BOMBANDIL
    разбира се,че е възможно...Всеки може да се влюби ако намери подходящ човек,покажи й че значи много зо теб и че е специална...
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Това момиче май за момчетата освен теб е просто поредната така наречена курва а? Хубаво е ,че ти все пак си открил нещо интересно в нея и не я искаш само за едното е**е ! Моят съвет е на тази ваша предстояща екскурзия да и кажаш всичко това ,което искаш и да и предложиш поне да опитате нещо по-различно от интимните ви преживявания!Успех! :P

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX
    Направи нещо което би я зарадвало. И като отидете на екскурзията я изнендай с нещо...

тука ми идват някви мисли на главата ама няма да ги споделям.

Нз пич действай, пък ако не успееш здраве да е ,( има друг вариант на екскурзията ( вие пиете ли нз ? ) там като се почерпите етц тогава да действаш )

ПС. Деееба закво в мойто даскало има само по 2 екскурзии годишно
    The Spark

от теб зависи пич, накарай я(подсъзнателно-не на сила)

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

Амм ... казвай и че искате да ходите сериозно, ако каже да, супер, УСПЕХ тогава, ако не иска оставай я... няма смисъл да се излигавите за една вечер...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Какво значи "забиват се"
    Забиват томахавката на мира?
    Забива знамето на победата...
    Не ме бива в жаргона сори.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Какво значи "забиват се"
    Забиват томахавката на мира?
    Забива знамето на победата...
    Не ме бива в жаргона сори.
    а на колко си
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    София
    Ми защо не я питаш дали може да се получи нещо повече освен единият секс? Нищо не губиш. Успех!
    Който иска можем да си попишеме

Град
    София
    Пич бъди мил с нея показвай и какво изпитваш (но никога не се изповядвай пред такъв ти момиче) сваляй я и ако е речено може да се влюби в теб но не е задължително
    Fuck the skYpE ... ICQ forever & ever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си