- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презарвативи
Според вас какъв е шанса жена да забременее при секс когато е използван кондом(без да се скъса естествено)
пише го на опаковката.Първоначално написано от userwx
+1Първоначално написано от mother
![]()
Аз така и не използвах презерватив, пък девойката не забременя, брей ма съм и късметлия![]()
pi6e si na opakovkata
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
и аз тва се чудех .... хахахаха
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Добре де. За да забременее жената трябва да има сперма във влагалището й. Като не е скъсан или спукан презерватива (впрочем не се казва презарватив) не може да проникне спермата. Е хайде сега отговори ми... МОЖЕ ЛИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Всъщност не е точно така. Презерватъвът е от латекс, който има пори. През някои по-дефектни порите може да са по-големи и да попаднат единични(а и повече сперматозоиди) във влагалището. Рискът е изключително малък, но го има, ако трябва да сме прецизни.Първоначално написано от Wrathchild
Изключително малък шанс, почти невъзможено е![]()
Въобще не е невъзможно..възможността е 2-3%,малка е,да,но я има.Но пък за сметка на това,презервативът (здравият),предпазва от доста венерически болести
![]()
f@nt@zi@
Точно така. По принцип презервативите са най-сигурният метод, като предпазват в 98-99% от случаите.Първоначално написано от krem4et0
3%
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
abe kato blije6 sladoled prez stuklo use6ta6 li vkus??? bati vuprosa..
пхаххаа баси, е нали за тва го използваш че да има 0% тя да забременее![]()