.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Презарвативи

Според вас какъв е шанса жена да забременее при секс когато е използван кондом(без да се скъса естествено)

Re: Презарвативи

Цитирай Първоначално написано от userwx
    Според вас какъв е шанса жена да забременее при секс когато е използван кондом(без да се скъса естествено)
    пише го на опаковката.

hottie
    Guest

Re: Презарвативи

Цитирай Първоначално написано от mother
    Цитирай Първоначално написано от userwx
    пише го на опаковката.
    +1

Мега фен Аватара на amatorium
    0.001% veroqtno.
    Eating isn't cheating - Arnold

Аз така и не използвах презерватив, пък девойката не забременя, брей ма съм и късметлия

Супер фен
    pi6e si na opakovkata
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

0 нула

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

и аз тва се чудех .... хахахаха

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Добре де. За да забременее жената трябва да има сперма във влагалището й. Като не е скъсан или спукан презерватива (впрочем не се казва презарватив) не може да проникне спермата. Е хайде сега отговори ми... МОЖЕ ЛИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Добре де. За да забременее жената трябва да има сперма във влагалището й. Като не е скъсан или спукан презерватива (впрочем не се казва презарватив) не може да проникне спермата. Е хайде сега отговори ми... МОЖЕ ЛИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ?
    Всъщност не е точно така. Презерватъвът е от латекс, който има пори. През някои по-дефектни порите може да са по-големи и да попаднат единични(а и повече сперматозоиди) във влагалището. Рискът е изключително малък, но го има, ако трябва да сме прецизни.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Изключително малък шанс, почти невъзможено е

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Въобще не е невъзможно..възможността е 2-3%,малка е,да,но я има. Но пък за сметка на това,презервативът (здравият),предпазва от доста венерически болести
    f@nt@zi@

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Всъщност не е точно така. Презерватъвът е от латекс, който има пори. През някои по-дефектни порите може да са по-големи и да попаднат единични(а и повече сперматозоиди) във влагалището. Рискът е изключително малък, но го има, ако трябва да сме прецизни.
    Точно така. По принцип презервативите са най-сигурният метод, като предпазват в 98-99% от случаите.

3%
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

Повече от фен
    abe kato blije6 sladoled prez stuklo use6ta6 li vkus??? bati vuprosa..

пхаххаа баси, е нали за тва го използваш че да има 0% тя да забременее

: веселкоооооо...нзн ...не мога да отговоря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си