Здравейте на всички!Ето го и моя проблем надявам се да ми помогнете...Имам приятел вече 2 месеца /сигурно смятате че е прекалено малко за да имам чувства,но факт е../ та заедно сме 2 месеца вече и..напоследък много се карахме...виждахме се много рядко само събота...рядко е ДА ,но просто живеем на голямо разтояние..той има тренировки зает е ... Та проблемат е че събота аз трябваше да остана да чистя в нас и нежах да излезем и той се нацупи и му казах че неделя ще се видим но той пак си остана нацупен..и се скарахме.И аз му казах утре ще се видим за да преключим...Малко силно казано..видяхме се и мълчахме през цялото време.казахме си сигурно само 3-4 думи за 1 час.Просто нямах сили да му кажа че го обичам защото знаех че ще се разплача.той ме цунка по бузката и си тръгна и каза сбогом и аз му се обадих и му казах върниии сее..Та той се върна и седна и после вече се прегърнахме и т.н цункахме.аз му казах че го обичам и че искам да сме заедно..
И понеже той бързаше разходихме се малко и си тръгна..И някакси този ден беше толкова хубав бях толкова щастлива,до вечерта ...като влязох в скайп той каза че му трябва време..в тоя момент в който ми го каза напрао ях да умра заклевам се!Нямате си и на идея колко е мил добър какви хубави моменти сме имали..Защо подяволите ми се случи това..все ое не е взел решение..но се държи някак студено..Хора кажете ми какво да правя...според него се виждаме много рядко.Аз какво да направя че преди училище е зает и неможе.. ;( Обичам го безкрайно много..Просто той ми даваше кораж за всичко...Какво да правя... ;(