- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да я викенм у нас ?!
Въпрос към всички.Момчета какво казвате , когато за пръв път искате да поканите някое момиче у вас(успешни опити разбира се).И след колко време след като сте ходили я каните у вас ?
.
Момичета колко време трябва да сте ходили за да отидите у тях ?
И как да накарам момичето ,че просто искам да я заведа у нас на кафе , а не да си милси ,че да *укам?!(с извинение)?![]()
mi shtom e za kafe prosto si q kanish... lesna raota....![]()
Ami po neprinudeno. Idete u vas da gledate film ili kafe s film. Nqma ot kakvo da se shashka.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Mi az hodih v ky6tata na priqtelq mi o6te predi da trygnem...![]()
Викай,викай и успех с кафето![]()
www.vwclub.bg ------- www.clubcarmen.com
off fi az kanq nqkolko pati pr mi ma ne6to go e strah nz ko stavaaaaaa i se tkazah
И аз отидох у тях може би около 2 седмици слд като тръгнахме. Готвихме си![]()
И сега много обичаме да готвим заедно![]()
След седмица -2 макс е подходящо да я поканиш на гости.
филм! първътъ макс втората седмица от ккато ходим.И помни че првото и идване у вас-не прайте нищо! само за което си я викнал, шото мое се стресне и да не станеили да стане и да скъсате, а ако сротувате изграждаш доверие- демек напред си с много точкии
![]()
вика ай ела да гледаме филм и аз ми хубу ... и отидох ... при положение че на предния ден тръгнахме ... а се познаваме нали 1 седмица доста фънки беше хахахаха .... и въобще не предполагах че няма да гледаме филм ...![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ами то ако момичето те познава,ще знае дали я каниш за да правите секс или просто за да се насладите на компанията си.Сегашното ми гадже му отидох на гости като бяхме някъде на месец и полувина,той също ми дойде по това време на гости.Не помня точно...
То като кажеш на някое момиче "ще дойдеш ли у нас" се разбира за какво я викаш.![]()
Но иначе няма да те е срам да й го кажеш, ако вече сте станали по-близки и не се срамуваш от нея.Илиии по принцип го казваш директно и не се срамуваш.
Ми според мен,за да поканиш гаджето си увас трябва връзката ви да е поне малко сериозна..още повече ако искаш да я запознаваш с вашите.
Ако връзката ви е по-несериозна (т.е за 2-3 седмици макс) няма смисъл да я каниш,по-добре си се разхождайте навън и ходете на кафе някъде из града.
Мисля че няма смисъл да я каниш увас ако нямате сериозно отношение един към друг.
f@nt@zi@
Не пречи да я поканя в нас и преди да сме 'тръгнали'. Изобщо тези предрасъдади са голяма глупост.
В случая ясно се изразява желанието ти да я поканиш да пиете, гледате филм и още нещо. Най-добрият вариянт (дори и банален) е да я поканиш да гледате филм. Това е може би най-отпускащия вариянт и е най-малко притеснителен. Дава най-голяма увереност когато филмът има романтични/еротични сцени.
викай я у вас при всяка възможност, трябва да се чувства наистина като у дома си по този начин се привързва и пуска лесно, ама не й давай да си общува с родителите ти в началото, викай я като няма никой
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
Аз отидох у тях 2 дни след като тръгнахме....Гледахме филмче и нищо повече! :P Така че тва да дойде у вас не значи секс!
Кани я когато искаш,тва са глупави предрасъдъци,че като си се навила да отидеш у тях трябва да си навита да прайте секс!
![]()
Ами...за мен няма значение колко време сме заедно.
А как да я поканиш без да си помисли нещо..Просто си й го кажи.![]()
offline forever!
Според мен това кога да я покани6 у вас зависи не толкова откога сте заедно,а какви са взаимоотношенията ви.Най-добре е да уто4ни6.Примерно:"Ела у нас да пием кафе",за да не стане като при мен:"Ако иска6 ела в ка6ти","И какво ще правим у вас?","Само ти предлагам,бе,ако иска6 не идавай,като 4е ли не може да гледаме само телевизия".Покана за 4удо и приказ![]()
Сигурна съм, че сам ще устеиш, когато дойде най-благоприятният момент да поканиш приятелката си на гости.Вече от там насетне сами си решавате какво ще правите.На мнение съм, че не е необходимо да заведеш някое момиче в къщата си за да правиш секс с него, при всички други възможни места....
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Моето човече се осмили да ме покани у тях чак 2 месеца и половина някъде, след като тръгнахме, макар че по едно време някъде на 1-вия месец беше споменал нещо, но не задвижи идеята нататък.В интерес на истината и аз се притеснявах, затова нищо не съм казала. Аз пък цяло лято бях сама вкъщи, но дядо ми също беше тук, и дори и да нямаше вариант той да каже нещо или въобще да разбере, ако някой идва, притеснявах се да не стане нещо, защото и дядо ми беше болен и понякога имаше проблеми, с които аз на 16 сама по-трудно се справях...
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ami da ti kaja bratle razli4nite momi4eta razli4no reagirat ... ama nqma ni6to lo6o razbirase ako nqma nikoi u vas vikniq predrazpolojiq film4e malko gu6kane ne q karai vednaga se sabli4a (demek ot vratata za krakata)iz4akai tq sama da poiska :P
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Филм кафе .. след кафето музика наргиле Ballantines
след Ballantines-a всичко е лесно
кви са тея неща , ест че ако идва у вас тряя да е наясно че ще е нагости у момче не при приятелка пък и ти и тя сте хора , нищо ан 1вия път дрън дрън та пляс ... ако си на 13 може би да но иначе ако 1вия път е нищо си е жива излагация
човека иска секс ..
кво толкова странно хора сме
офф боже тука тряя да сложат нещо което да декларира възраст