.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от MishitoOo
    да правя секс в тоалетните на ПЛАЗМА по най дивия начин който е възможен !!! Без задръжки без нищо !
    Може да се уреди
    Проблема е че ми върви на късане на презарвативи по дискотеките

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от MishitoOo
    да правя секс в тоалетните на ПЛАЗМА по най дивия начин който е възможен !!! Без задръжки без нищо !
    hm,be i v kenefa v Plazma stava,ma na separeto centralnoto do Djq si kurti mivki prosto!

ave az iskam v club7(edna mn qka diskoteka) purvo na kanapeto posle na masi4kata s 4-5 mom4eta i edno momi4e o6te i okolo nas vsi4ki da gledat da se kefqt i da si tancuvat i da ni polivat s vodka o i da vklu4im edin vibrator
    mn qko 6e bude veeeeeeee mn 6e se nakefq i kato minem pove4eto ili vsi4ki pozi auuuuuuuuu me4tiiii

Цитирай Първоначално написано от Boss
    Скоро мисля да го набивам на класната....ама нещо ми се дърпа и ще трябва нещо да я лъжа за бала
    OMFG male malee ako vidite moqta klasna 6 padnete pada si SUMO DASKALKA

Не е истина колко сте перверзни.. хаха, мамини сладки.

*Продължава да дъвче пуканки в очакване на нещо интересно*
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Цитирай Първоначално написано от baby_inloff
    Цитирай Първоначално написано от Boss
    Скоро мисля да го набивам на класната....ама нещо ми се дърпа и ще трябва нещо да я лъжа за бала
    OMFG male malee ako vidite moqta klasna 6 padnete pada si SUMO DASKALKA
    абе бате и моята е така ама е и доста старичка
    Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"

The life is a big madhouse, don't miss living in it

Град
    Бургас
    ами начи немога да ви обяснявам точно ама нещо от сорта на...излизам един ден отивам при някой и правим секс след това отивам примерно при някой друг и с него правя секс ама на по-различно място например на плажа...и т.н. ... общо взето цял ден правя секс и се на някакви странни места и вечерта най-важното е да отида на диско и да правя секс с непознат и на сутринта да се събудя и той още да спи и да си замина... :P
    Най-същественото е невидимо за очите...

оуу да фанан саседката от последния етааажжж... ъъъъ дъщерята на химичката (въъ ако я видитее...) и тази госпобицата по английски 0_0

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Цитирай Първоначално написано от jenity_bs
    ами начи немога да ви обяснявам точно ама нещо от сорта на...излизам един ден отивам при някой и правим секс след това отивам примерно при някой друг и с него правя секс ама на по-различно място например на плажа...и т.н. ... общо взето цял ден правя секс и се на някакви странни места и вечерта най-важното е да отида на диско и да правя секс с непознат и на сутринта да се събудя и той още да спи и да си замина... :P
    искаш да си долнопробна курва а? е то не е трудно осъществимо
    КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
    Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
    Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?

hmm..na bilqrdna masa..na kapak na kola..v u-6te...za sajalenie samo 2-3 meseca mi ostavat za tova..da sam varzana-tova ve4e e probvano..na ryba na nqkoq visoka sgrada...na plaja(ama tam e nqkaksi sku4no,vapreki 4e e romanti4no) v kino(zasega samo svirki e imalo)..ima o6te dosta
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Град
    Враца
    на тавана на ганджи
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Цитирай Първоначално написано от SneJna_
    hmm..na bilqrdna masa..na kapak na kola..v u-6te...za sajalenie samo 2-3 meseca mi ostavat za tova..da sam varzana-tova ve4e e probvano..na ryba na nqkoq visoka sgrada...na plaja(ama tam e nqkaksi sku4no,vapreki 4e e romanti4no) v kino(zasega samo svirki e imalo)..ima o6te dosta
    Хубав аватар.
    Котето на Canis

Loyalty & Submission

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си