- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е най-перверзната сексуална фантазия?
Може да се уредиПървоначално написано от MishitoOo
Проблема е че ми върви на късане на презарвативи по дискотеките![]()
hm,be i v kenefa v Plazma stava,ma na separeto centralnoto do Djq si kurti mivki prosto!Първоначално написано от MishitoOo
![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
ave az iskam v club7(edna mn qka diskoteka) purvo na kanapeto posle na masi4kata s 4-5 mom4eta i edno momi4e o6te i okolo nas vsi4ki da gledat da se kefqt i da si tancuvat i da ni polivat s vodka o i da vklu4im edin vibrator
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mn qko 6e bude veeeeeeee mn 6e se nakefq i kato minem pove4eto ili vsi4ki pozi auuuuuuuuu me4tiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OMFGПървоначално написано от Boss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
male malee ako vidite moqta klasna 6 padnete pada si SUMO DASKALKA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е истина колко сте перверзни.. хаха, мамини сладки.
*Продължава да дъвче пуканки в очакване на нещо интересно*
Котето на Canis
Loyalty & Submission
абе бате и моята е така ама е и доста старичкаПървоначално написано от baby_inloff
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it
ами начи немога да ви обяснявам точно ама нещо от сорта на...излизам един ден отивам при някой и правим секс след това отивам примерно при някой друг и с него правя секс ама на по-различно място например на плажа...и т.н. ... общо взето цял ден правя секс и се на някакви странни места и вечерта най-важното е да отида на диско и да правя секс с непознат и на сутринта да се събудя и той още да спи и да си замина... :P
Най-същественото е невидимо за очите...
оуу да фанан саседката от последния етааажжж... ъъъъ дъщерята на химичката (въъ ако я видитее...) и тази госпобицата по английски 0_0
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
искаш да си долнопробна курва а? е то не е трудно осъществимоПървоначално написано от jenity_bs
КАК ДА СПЕЧЕЛИМ ПАРИ ОТ ИНТЕРНЕТ
Открих добър и най важното работещ сайт за българи. Всичко съм описал на www.spechelionline.hit.bg
Ако присъедините 4/5 приятели си осигурявате около 70 лева на месец. Не е зле за 1 минута на ден работа а?
hmm..na bilqrdna masa..na kapak na kola..v u-6te...za sajalenie samo 2-3 meseca mi ostavat za tova..da sam varzana-tova ve4e e probvano..na ryba na nqkoq visoka sgrada...na plaja(ama tam e nqkaksi sku4no,vapreki 4e e romanti4no) v kino(zasega samo svirki e imalo)..ima o6te dosta![]()
на тавана на ганджи
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Хубав аватар.Първоначално написано от SneJna_
![]()
Котето на Canis
Loyalty & Submission