- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- СлаДуР
Иван и Тома> олПървоначално написано от izmislenata
Някои му се радват на профила в импулс, други му пишат смси... ех, любов![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Sladur![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
Ега ти ужаса...некво тъпо фешънче(чисто чалгарче) ще става MUSIC IDOLединственият,който заслужава тази титла е ТОМА ТОМА ТОМА и никой друг
!!!Нагледахме се на Азисове,Ивани и Гергани...аре малко респект за тази и без това пропаднала държава.
Абе такива ги има под и над път,бе...
Кво като видяхте некой по телевизията и сички наскачаха...пф...
Не е толко зле като външен вид,смисъл в лице...ама с тая прическа и...бляяя...не,чесно не сте добре...
С такива найстина е пълно!
П.С.От двете предавания които съм гледала...ИВАНННННН!!!
Първоначално написано от OtherDimension
Ан Тьй!!!!Първоначално написано от Madness
![]()
Първоначално написано от морж
Да, определено е така. Прилича ми на Пламен Пътов (не на външен вид). Ако го изгонят, дали ще се разреве?!![]()
Някъв фешън...нещо не ма радва...![]()
Обаче Ивааан...Иван е друо нещо...Най-добрия!!!![]()
Let the beats control your soul...
Мн е готин и пее страшно![]()
Абе... мене много ме кефи като визия, въпреки че е прекалено... "час и половина " за прическата си... прекалено ми е фешън, за да ми е нещо повече. Иначе е симпатичен и има много чаровна усмивка, която наистина малко хора притежават. В моя град има едно момче с най - чаровната усмивка в града, много е хубавИван също е симпатичен, въпреки че понякога прекалява. Харесвам забавни хора, но всичко си има граници. Човек трябва да преценява ситуациите и да се държи както трябва, а не както му се иска...
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Aз пък за никой не бих си дал парите да гласувам![]()
![]()
The Spark
az pa ne moa da zacepa za koi stava vupros??![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
АААХХАХАХАХАХАХАХАХААХХАА
мен мн ме кефи обаче усмивката му е мн сладка и тук е готин
![]()
![]()
Първоначално написано от FTFOI
xaxaxa Ivan ... too gnuslqk da mreee !! e tva 6te vi kaja za liubimiq vi ivan...![]()
Г-Е-Й
просто
Г-Е-Й,искам да кажа,че е педерас,което е П-Е-Д-Е-Р-А-С,тоест гей,значи педерас.ФйЕшЪъЪъНнНн тЪп еЕеЕе!НйЕ мЙе КефКъЪъЪъ!
Тома и Ванката са ми фаворити.![]()
Няма как да си кривя душата и да кажа че не е хубав ,обаче нещо в него ме дразни незнам дали заради прическата ли или някои негови изказвания или пък е нещо друго![]()
Иначе и аз се кефя на Иван и Тома![]()
pfffffff sa kato go vidqh se setih. 2 dumi - GEI![]()
wooooooow kolko si nabludatelnaaaaaПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
голям сладур само тфа казвам![]()
![]()
ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
(\(\
(':'=)
(')('')
мн ми е такъв един мухьо: със свити рамене ходи и очите са му толкова малки и черни, че се1 ги няма![]()
не мога да разбера ко му харесвате