- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- СлаДуР
ей,здрафейте.. ! Има едно момченце в Music idol Денислав Новев.. Вайй![]()
... тоя е голяяям сладур бе хора...
![]()
![]()
![]()
Я кажете какво мислите ... На вас харесва ли ви ?
![]()
![]()
mmm...opredeleno da![]()
Че и питаш...цяла България е влюбена в него![]()
![]()
![]()
Тва му е impulse www.impulse.bg/sladur4etyy17
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
oleee misi mn ...ama ne6to mi izglejda 4e nqkoi mu e naprail rega...taka za kef..nqma snimkaПървоначално написано от monkata93
![]()
...Тома по ме кефи
![]()
![]()
![]()
SeXy_GrQh_ {} вчра му гледах профила в impulse и имаше 3 негови pic, но днес си ги е махнал...
![]()
![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Първоначално написано от monkata93
mhm ...da be zabelqzah.... ee mn dagno ... :[
Пф..седемнадесетгодишен пикльо, който ''отделя по час и половина за външния си вид и има цял гардероб с дрешки..''![]()
xaxa nz,ama mama kaza,che sh e mn dovolna ako i vzema denislav za zet![]()
шОkолuзupaнаааа
√
Първоначално написано от MisS__
ooo toi e moi![]()
![]()
xaxaxa
bz se be...maika ti ima vkus ...xxx
педераст, който се хвали колко дрехи и кецове има,харесван от тъпи овци
Ем мацки сори ама Дениславчо върза на русата мацка...Пламена ли е каква е...тя е сладур ахах
Никак не го харесвам. Не ми е по вкуса. Бла.
Първоначално написано от Jamalska
xx bravo na tqh az mn se radvam bee i dvamata ssa takiva sladuri....![]()
Това шибано лайно ще земе да победи само защото сички болни тийнейджърки ще са влюбени в него...
тъп хюмнар... ще гласувате за ТОМА... той е мой човек.
mi kato ne go haresva6 moje da ne go ubijda6 ... po-malko pak nas0-momi4etata koito go haresvat...vapros na vkus...i ne mislq 4e trqq da se obijdame ...![]()
О,не ме интересува!Аз за Тома ще пускам всеки път![]()
![]()
![]()
А такаааа. Той поне има некакъъв образ а не е безличен пикльо.Първоначално написано от SuNsEt
мхмПървоначално написано от w0sh
Страхотно много ме кефи и искам да спечели!Иначе...цяла седмица ще ми е гадно и ще препцувам поне 60 пъти победителя
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Има много противна муца...
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
абе защо повече от половината са педали?
Сиг щото хората на изкуството са 'по-нежни' та затва..не,смисъл-по-чувствителни и чувствени и някак си тва се отразява и на визията им. Иначе за този Денислав-не,не и пак не! Не ме кефи,даже ми е противен. Е,Тома е пич,да. Иначе Лазар пее добре,ама ми е противен на външен вид. А тоя Иван е най-голямото лице. Просто но комент.Първоначално написано от Psychopath*
![]()