- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета, как да си го върна?
zdraveite... mom4eta iskam da vi popitam ne6to.taka az s1m rusa sladuranai iskam da v1rna interesa na biv6iq mi priqtel otnovo...ta kak da go pob1rkam ot razstoqnie?i ne govorq samo za sex nie s nego ve4e sme...
ako ima zna4enie...e vie ste mersi predvaritelno
т.1 и т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Еми като не питаш за секс неща - що пускаш въпроса във форума СЕКС????
Направо отиваш и му казваш:
Слушай, пич няма да се занимавам с теб цял живот!Или идвай при мене или забрави за мене и се занимавай с изрусените малки пикли, които ме имитират!
Е!Не точно това депросто поговори с него и му кажи, че искаш отново да се гаджосате
.Няма смисъл да играеш някакви игри само и само да го "подлудиш".Просто поговори с него и му кажи какво искаш
![]()
1. kazah ne samo s1s sex sv1rzano no moje
2.az ne s1m estestveno rusa![]()
Това за изрусените пикли беше просто шега!Поговори с него и му кажи, че искаш отново да сте заедноПървоначално написано от candy_little_girl
![]()
ne moga da mu go kaja za6toto ne6tata ne sv1r6iha mn dobre...zatova iskam da e uj slu4aino![]()
Ми кат се видите му давай некви знаци, отърквай се в него, така да се каже, в същото време лекичко му бягай... ако те харесва, ше се побърка. Гаранция.
Za teq neshta ne samo rusa kosa e nujna,trqbva i akal![]()
az i dvete imam![]()
i smqta6 4e fakta 4e si rysa 6ti pomogne xaxaxaxaxa ina4e probvai ideqta na forumo![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
eheeeeeeeeeee az da s1m kazala 4e 6te mi pomogne?????v1preki 4e po me haresva taka![]()
ama az za drugo pitam
Kato gi imash i 2te ,za6to iskash nasheto mnenie?Първоначално написано от candy_little_girl
Po temata:tva,koet se opitvash da napravish e typo...nai-dobre govori s nego i mu spodeli kak se 4uvstvash,4e imash o6te 4uvstva kym nego.S tezi si igri4ki e vyzmojno da go otblysnesh ,pyk i nikoi ne haresva igri4kite![]()
qvno trqbva da pogovorim s nego...mersi na vsi4ki![]()
E при мен би помогналоПървоначално написано от my baby love
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
Използвай устата си