.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Re: Стана груб

Цитирай Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
    Эдравейте.
    ПИша ви,эащото съм малко учудена
    С приятеля ми попринцип правим много хубав секс.той ме эадоволява доста добре.Мисля,че и аэ него.Но досега винаги сме го правили по-романтично,по-нежно.И това ми доставя кеф.той самия винаги е давал тон и е доминирал,така че е по негово желание.Никога не е искал да сме груби.Е,говорим си връсотиики естественно,ама това е нормално Но последните два пъти като правихме секс той беше коренно раэличен.Не энам какво му става.Беше ужасно груб.Эабърэваше темпото ряэко,дори се пробва да ми эаповядва Беше ми готино,да,но после като се эамислих ми стана странно.Эащо така иэведнъж се промени?Направо не ми се иска да ги пиша тея нещо,но последния път ,когато праихме секс,той искаше орална любов.Това не ме учуди,эащото винаги съм му правила свирки,това ми доставя удоволствие и на мен.Но ме учуди начина,по който я пойска.Думите бяха цинични,не искам да ги каэвам...имаше и жестове...абе никога не е бил такъв.Правихме ебати бесния секс.Промяната просто е тотална-пълен контраст на предишнште ни интимни отношения...на какво ли се дължи?

Зъл брат близнак
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Град
    *in a pink dream*
    ooo i na mene takava promqna otnikyde nqma da mi e priqtna
    i bih go sprqla navreme
    taka che , ako ne ti haresa , sledvashtiq pyt kato zapochne da izgrubqva mu kaji
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    А защо не го питаш направо? В една връзка трябва да има общуване м/у двамата партньори без да се притесняват един от друг. Това наричам 'нормална' връзка. А не да се притесняваш какво да кажеш, как да кажеш, дали да го кажеш и т.н. Попитай го.
    +1

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Като момче ти казвам , че има друго момиче .... Залагам си главата ..
    И аз това си помислих отначало, но пък може просто да иска малко разнообразие...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

hottie
    Guest
    Не знам какво му е в главата, но не е задължително да си има друга. На мен от време на време така ми прищраква. Просто си седя,мисля си за него и почват да ми изникват различни фантазии, които искам да осъществя.

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Не знам какво му е в главата, но не е задължително да си има друга. На мен от време на време така ми прищраква. Просто си седя,мисля си за него и почват да ми изникват различни фантазии, които искам да осъществя.
    Друго е обаче да тръгнеш да ги осъществяваш без дори да си го обсъждал веднъж с приятеля/приятелката си.

Според мен е бил с друго момиче, пробвали са нещо подобно, на него му е допаднало и по навик...

Оффф като гледам,доста хора твърдят,че той вероятно си има друга Не се бях эамисляля над таэи въэможност,эащото много го обичам,той мен също и не го очаквам...но те теэи неща стават неочаквано и ти идват като гръм от ясно небе...Вчера положението беше същото-пак се държа по подобен начин.Само,че след един циниэъм,който каэа,аэ му каэах,че е доста груб.Той ме попита дали това ми пречи и дали ми доставя удоволствие.Аэ му каэах,че не ми пречи,но просто иэведнъж поведението му в леглото ряэко се е променило.Той эамълча 2 минути и каэа нещо от сорта на "Няма лошо"-не помня с точност какво иэмрънка,но беше нещо в тоэи стил.Сред това продължихме.Беше малко по-мил,но като цяло продължи да поддържа новата си "виэия" Не ми пречи,да ,но ми е чудно эащо стана така.Дано не сте прави,че има друга...ще бъда съсипана..

dai mu raznoobrazie napravi ne6to razli4no kupi si sexy belio pusni mu sublaznitelna muzika vloji strast vyv vsi4ko pokaji mu ne6ta koito do sega ne ste probvali

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от eblio
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Друго е обаче да тръгнеш да ги осъществяваш без дори да си го обсъждал веднъж с приятеля/приятелката си.

Според мен е бил с друго момиче, пробвали са нещо подобно, на него му е допаднало и по навик...
    ами аз не питам обикновено

Град
    Варна
    От колко време сте заедно ако може да попитам ?
    От моите наблюдения във всяко момче се крие един звяр,което на нас момичетата обикновенно ни допада(но не си го признаваме често)...
    И ако сте дълго заедно питай го човека защо иска да разнообрази нещата....
    SEX NA EKS!

hottie
    Guest
    не е задължително да си има друга. Ние не знаем как са нещата във вашата връзка.

Може да прозвучи малко гадно,ама да не е да иска да скъса с теб и за това да се държи гадно?Така е по-лесно ще го скъсаш ти, ще си спести малко неудобство!
    http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!

Ами моя е с по-бързо темпо когато не сме правили доста време секс,но не мога да кажа че това е грубо..Най-добре поговорете и успех

Оффф като гледам,доста хора твърдят,че той вероятно си има друга Не се бях эамисляля над таэи въэможност,эащото много го обичам,той мен също и не го очаквам...но те теэи неща стават неочаквано и ти идват като гръм от ясно небе...Вчера положението беше същото-пак се държа по подобен начин.Само,че след един циниэъм,който каэа,аэ му каэах,че е доста груб.Той ме попита дали това ми пречи и дали ми доставя удоволствие.Аэ му каэах,че не ми пречи,но просто иэведнъж поведението му в леглото ряэко се е променило.Той эамълча 2 минути и каэа нещо от сорта на "Няма лошо"-не помня с точност какво иэмрънка,но беше нещо в тоэи стил.Сред това продължихме.Беше малко по-мил,но като цяло продължи да поддържа новата си "виэия" Не ми пречи,да ,но ми е чудно эащо стана така.Дано не сте прави,че има друга...ще бъда съсипана..
    При този отговор, не очаквам в скоро време добри новини от теб. Даже май обратното...
    Действай, разгадай какво има.
    Стига сте мълчали като пукали бе момичета...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

emiiiii pogovorete kato zana4alo
    no da priznavam moje i da e kru6nal i da my e haresalo,noza men po-veroqtnoto e 4e prosto 4ak sega e pretsenil 4e nai-nakraq istinski moje da se orpysne

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM

Re: Стана груб

Цитирай Първоначално написано от eblio
    Эдравейте.
    ПИша ви,эащото съм малко учудена
    С приятеля ми попринцип правим много хубав секс.той ме эадоволява доста добре.Мисля,че и аэ него.Но досега винаги сме го правили по-романтично,по-нежно.И това ми доставя кеф.той самия винаги е давал тон и е доминирал,така че е по негово желание.Никога не е искал да сме груби.Е,говорим си връсотиики естественно,ама това е нормално Но последните два пъти като правихме секс той беше коренно раэличен.Не энам какво му става.Беше ужасно груб.Эабърэваше темпото ряэко,дори се пробва да ми эаповядва Беше ми готино,да,но после като се эамислих ми стана странно.Эащо така иэведнъж се промени?Направо не ми се иска да ги пиша тея нещо,но последния път ,когато праихме секс,той искаше орална любов.Това не ме учуди,эащото винаги съм му правила свирки,това ми доставя удоволствие и на мен.Но ме учуди начина,по който я пойска.Думите бяха цинични,не искам да ги каэвам...имаше и жестове...абе никога не е бил такъв.Правихме ебати бесния секс.Промяната просто е тотална-пълен контраст на предишнште ни интимни отношения...на какво ли се дължи?
    Промяната може да се дължи на 2 неща според мен:
    - иска да пробвате нещо по-различно което се изразява в промяната му (макар, че би бил необмислен и тъп подход)
    - подобни промени в немалко случаи са породени от така да се каже скорошни преживявания с други мъже/жени.
    Напълно съм съгласна ....
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    ili prosto ve4e e sviknal prekaleno mn s teb i e precenil 4e ne e nujno da e tolkova romanti4en,a 4e moje i da te komandva i da se darji po nadmenno s teb v legloto,no ako naistina e taka po dobre ne mu pozvolqvai,ako na men mi kaje po kakavto i da e cini4en na4in(ili mi pokaje) 4e iska svirka-tvq 6te e poslednoto,koeto 6te napravi!
    +1

zdr

zdravei.ami iskam i az da si iskaja mnenieto....nz za6to mislite 4e taka se darji za6toto ve4e ne mu puka za neq,tova spored men ne e taka.imam dve predpolojeniq za stava6toto..... ili prosto naistina iska raznoobrazie i ne go e polu4il ot momi4eto i zatova se opitva sam da si raznoobrazi vsi4ko,no parvoto koeto mi hrymna kogato pro4etoh temata e 4e naistina e bil s druga.dano ne e taka (( moq suvet e da pogovorite naistina....

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    ili prosto ve4e e sviknal prekaleno mn s teb i e precenil 4e ne e nujno da e tolkova romanti4en,a 4e moje i da te komandva i da se darji po nadmenno s teb v legloto,no ako naistina e taka po dobre ne mu pozvolqvai,ako na men mi kaje po kakavto i da e cini4en na4in(ili mi pokaje) 4e iska svirka-tvq 6te e poslednoto,koeto 6te napravi!
    I az sym na tova mnenie
    И аз съм на това мнение

Цитирай Първоначално написано от Angel_Girl
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    I az sym na tova mnenie
    И аз съм на това мнение
    и аз
    .....Love You Forever..........

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Или досега се е стискал и е решил да си покаже вътрепните фантазии
    Или е бил с друга и е видял, че с нея е по-яко и сега се опитва да юрка и теб по тоя начин..
    Или вече не му пука за теб.

Седнете и поговорете.
    Тъкмо това щях да пиша и аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си