- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Стана груб
Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
Зъл брат близнак![]()
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
ooo i na mene takava promqna otnikyde nqma da mi e priqtna
i bih go sprqla navreme
taka che , ako ne ti haresa , sledvashtiq pyt kato zapochne da izgrubqva mu kaji![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
+1Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
И аз това си помислих отначало, но пък може просто да иска малко разнообразие...Първоначално написано от Xtuning
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Не знам какво му е в главата, но не е задължително да си има друга. На мен от време на време така ми прищраква. Просто си седя,мисля си за него и почват да ми изникват различни фантазии, които искам да осъществя.
Друго е обаче да тръгнеш да ги осъществяваш без дори да си го обсъждал веднъж с приятеля/приятелката си.Първоначално написано от the_hottie
Според мен е бил с друго момиче, пробвали са нещо подобно, на него му е допаднало и по навик...![]()
Оффф като гледам,доста хора твърдят,че той вероятно си има другаНе се бях эамисляля над таэи въэможност,эащото много го обичам,той мен също и не го очаквам...но те теэи неща стават неочаквано и ти идват като гръм от ясно небе...Вчера положението беше същото-пак се държа по подобен начин.Само,че след един циниэъм,който каэа,аэ му каэах,че е доста груб.Той ме попита дали това ми пречи и дали ми доставя удоволствие.Аэ му каэах,че не ми пречи,но просто иэведнъж поведението му в леглото ряэко се е променило.Той эамълча 2 минути и каэа нещо от сорта на "Няма лошо"-не помня с точност какво иэмрънка,но беше нещо в тоэи стил.Сред това продължихме.Беше малко по-мил,но като цяло продължи да поддържа новата си "виэия"
Не ми пречи,да ,но ми е чудно эащо стана така.Дано не сте прави,че има друга...ще бъда съсипана..
![]()
dai mu raznoobrazie napravi ne6to razli4no kupi si sexy belio pusni mu sublaznitelna muzika vloji strast vyv vsi4ko pokaji mu ne6ta koito do sega ne ste probvali
ами аз не питам обикновеноПървоначално написано от eblio
![]()
От колко време сте заедно ако може да попитам ?
От моите наблюдения във всяко момче се крие един звяр,което на нас момичетата обикновенно ни допада(но не си го признаваме често)...
И ако сте дълго заедно питай го човека защо иска да разнообрази нещата....
SEX NA EKS!
не е задължително да си има друга. Ние не знаем как са нещата във вашата връзка.
Може да прозвучи малко гадно,ама да не е да иска да скъса с теб и за това да се държи гадно?Така е по-лесно ще го скъсаш ти, ще си спести малко неудобство!
http://www.pesho.forumi.bg/ -форум ,в който ставате модератор на раздел за вашата любов!
Ами моя е с по-бързо темпо когато не сме правили доста време секс,но не мога да кажа че това е грубо..Най-добре поговоретеи успех
При този отговор, не очаквам в скоро време добри новини от теб. Даже май обратното...Първоначално написано от Yoyoyoyoyo
Действай, разгадай какво има.
Стига сте мълчали като пукали бе момичета...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
emiiiii pogovorete kato zana4alo
no da priznavam moje i da e kru6nal i da my e haresalo,noza men po-veroqtnoto e 4e prosto 4ak sega e pretsenil 4e nai-nakraq istinski moje da se orpysne![]()
+1Първоначално написано от darla_f
zdravei.ami iskam i az da si iskaja mnenieto....nz za6to mislite 4e taka se darji za6toto ve4e ne mu puka za neq,tova spored men ne e taka.imam dve predpolojeniq za stava6toto..... ili prosto naistina iska raznoobrazie i ne go e polu4il ot momi4eto i zatova se opitva sam da si raznoobrazi vsi4ko,no parvoto koeto mi hrymna kogato pro4etoh temata e 4e naistina e bil s druga.dano ne e taka(( moq suvet e da pogovorite naistina....
и азПървоначално написано от Angel_Girl
.....Love You Forever..........
Тъкмо това щях да пиша и азПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
![]()