.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Свирка

Свирка

преди известно време едно момиче ми направи свирка
    четох из форума че верятността да се заразиш с ХИВ чрез орална любов е минимален и че трябва да има контакт дори и с най - малката и незабележима раничка около гениталийте за да се разразиш
    въпросът ми е там че до колкото аз разбирам нещата в случая ако тя е заразена и нейната слюнка докосне въпросната раничка (която мисля че не съм имал само тогава ли е възможно да се заразиш и ако аз в случая съм бил заразен а тя не то трябва да има раничка в устата или развален зъб за да се зарази тя от мен)
    до сега не съм имал рискови контакти и сега ми е много притеснено но както казах разбирам че трябва контакт с кръв или генетичен матерял
    Моля ви кажете какво мислите и има ли някакъв шанс да съм пипнал нещо друго освен венерическо заболяване ...

Ем зависи от партньорката бе мен,
    ако е била некоя курва по-добре си направи един тест
    и дано да няма нищо

Цитирай Първоначално написано от Snitch
    Ем зависи от партньорката бе мен,
    ако е била некоя курва по-добре си направи един тест
    и дано да няма нищо
    познавам я от доста време но не знам какви връзки е имала
    това ме притеснява ...

mi veroiatnostta e malka, no ako iska6 da di6a6 spokoino idi i si naprai test pak ti kaam

Цитирай Първоначално написано от Snitch
    mi veroiatnostta e malka, no ako iska6 da di6a6 spokoino idi i si naprai test pak ti kaam
    не искам да те обиждам но ако можех щях да си направя ...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Свирка

Цитирай Първоначално написано от Orbit1
    четох из форума че верятността да се заразиш с ХИВ чрез орална любов е минимален и че трябва да има контакт дори и с най - малката и незабележима раничка около гениталийте за да се разразиш
    въпросът ми е там че до колкото аз разбирам нещата в случая ако тя е заразена и нейната слюнка докосне въпросната раничка (която мисля че не съм имал само тогава ли е възможно да се заразиш и ако аз в случая съм бил заразен а тя не то трябва да има раничка в устата или развален зъб за да се зарази тя от мен)
    до сега не съм имал рискови контакти и сега ми е много притеснено но както казах разбирам че трябва контакт с кръв или генетичен матерял
    Моля ви кажете какво мислите и има ли някакъв шанс да съм пипнал нещо друго освен венерическо заболяване ...
    контаминация с ХИВ чрез "орална любов" е толкова реален, колкото и при "вагинална любов". дори е по-рисков. стига сме се лъгали и стига сме лъгали и децата за това!

а децата са умни и би трябвало сами да преценят, че там дето се срещат, лапкат, смучат, духат... нежна лигавица(на гланса) и най-твърдата тъкан в човешкия организъм(зъбките) в една кухина богато снабдена със секрети евентуално населени с ХИВ риска е......какъв според вас?

Re: Свирка

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    контаминация с ХИВ чрез "орална любов" е толкова реален, колкото и при "вагинална любов". дори е по-рисков. стига сме се лъгали и стига сме лъгали и децата за това!

а децата са умни и би трябвало сами да преценят, че там дето се срещат, лапкат, смучат, духат... нежна лигавица(на гланса) и най-твърдата тъкан в човешкия организъм(зъбките) в една кухина богато снабдена със секрети евентуално населени с ХИВ риска е......какъв според вас?
    е ти казваш едно аз чета друго ...

Най-малко опасности крие оралната любов, но тук от голямо значение е хигиената на устата. Разранен венец или развален зъб могат да станат причина за заразяване. В това отношение е много важно да се разбере, че смазващата течност, изпускана от пениса по време на ерекция (pre-cum), също съдържа опасна концентрация вируси.
    Основното е, че за да Ви зарази, HIV трябва да проникне в кръвообращението Ви. Това означава, че по време на сексуален акт потенциална опасност съществува винаги, когато кръв, сперма, смазваща течност или вагинален секрет на партньора има допир дори с най-малко и незабележимо нараняване на вагината, ануса или устата.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен рискът за зарязавене с ХИВ вируса при орална любов, в никакъв случай не е по-малък от колкото при вагиниалния секс да речем.
    Към автора, щом толкова много се тревожиш отиди и си напави един тест-безплатен и анонимен е.Успех и искрено се надявам тревогите ти да останат неоправдани.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Da napravi si test,vmesto da se pretisnqvash.

Po-nagore kaza,che ne mojesh da si napravish test...Zashto?Kakva e prichinata,che da ne mojesh?

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89

Po-nagore kaza,che ne mojesh da si napravish test...Zashto?Kakva e prichinata,che da ne mojesh?

страхувам се какво ще ми кажат ...

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89

страхувам се какво ще ми кажат ...
    +това,в някои градове няма лаборатории на КАБКИС . . . .
    А иначе причината,че се страхуваш е тъпа. ОК стой си с притеснението.......Твой проблем

Град
    Sofia
    А свирка с кондом как звучи

trq ti 2-3 litrq slunki za da se zarazi6 ot slunka e po4ti nevazmojno da se zarazi6

Цитирай Първоначално написано от BoSSMan
    trq ti 2-3 litrq slunki za da se zarazi6 ot slunka e po4ti nevazmojno da se zarazi6
    awe to zaraziavaneto niaa stane sas sliunka we man, tuz ako e imala rani4ka v ustata a toi na huia pak e vuzmojno da se zarazi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си