- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дата.бг
Правилно ли виждат очите ми? Обновена и платена дата с 0.49ст за песен![]()
![]()
![]()
Some things are better left unsaid!
Да, правилно.
За момента се плаща само за поп-фолк музиката.
да ми ядат куро...имам си квото ми трябва![]()
доста тъпо сайтче се оказа това![]()
Нещо по тъпо не можаха ли да измислят?! Скоро сигурно ше тряя плащаме по 1лв. влизането у сайта![]()
Добре, че е само за чалгиите, явно фр ми ще остане на сухо. Ох отдъхнах си, ох![]()
Сайтове за телгене на музика има колкото искаш
Сигурно знаеш тази търсачка, но все пак:
http://www.b359.com/
MusicIsTheKey мерси, бях я забравила тая търсачка, ще се ползва междувременно явно![]()
Аз се чудя защо цял ден нещо ми прави проблеми.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Олелелелел нз тия кво си мислят..колко човека ще си купат песен като се има предвид че има zamunda. net + DCC+ и тн..
The Spark
4алгарите да му мислят :P
![]()
Робинята на Quench
ъъ какво е това...Първоначално написано от TellMeYourName
![]()
Мисля че това е грешен ход от дата.бг ще замре самия сайт според мене както се случи с mp3-bg.com
![]()
Практически е невъзможно да се спре нелегалното славяне на музика..![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
една програмка, с която можеш да сваляш всичкоПървоначално написано от Taste the rainbow
![]()
we give it all.
Здравейте, а някой може ли да ми каже как да си изтегля песен от тоя сайт , дет го дадохте, че ме прехвърли в някво gepimp3.com и тъкмо намерих една песен, дет я търсех отдавна, но не ми дава да я тегля.. Излиза само текста, а като се опитам да запаметя, ми сейва само линка.. Даже се логнах, но пак не става.. Може ли някой да ми обясни какво да направя..Мн ще съм благодарна
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)