- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гафове по време на френска
Аз му го захапах 1 път ма той нищо не каза![]()
az se se6tam kao mi duha edna prostitutkai kato swyr6ih 6tot q pryskah po liceto i tq kwi fizionomii prai6e ..... be6e bahti smeha .....
mn sa smqh i posle si byrka w nosa da si wadi ot tam kwoto i e wlqzlo
![]()
гаф не е точно ама веднъж ми пръсна сперма в около и болката беше нечовешка![]()
гаф не е точно ама веднъж ми пръсна сперма в около и болката беше нечовешка![]()
e mn qka temami mn izcepki eimalo osobeno na sega6noto mi gaje kolkoeprejivqlo.. :d sa se se6tam za edin ot mnogoto puti dokato mu duham po vreme na tfa mi se dopi kola a tq mi be6e na no6tnoto 6kaf4e i pih oba4e si q zadurjah f ustata dokato po4na pak i tukmo se priblijih i toi mi kaza ne6to i me razsmq i az ne mojah da se sdurja i mu izpluh kolata vurhu kura ne sum se sduhala toga smisul nito mi e stanalo gadno nito ni6to :d naprotiv napu6ime ebati smeha
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Започнах аз да му правя свирка на едно старо другарче, но дъвчех дъвка и забравих за нея. След това тя се беше разпаднала и полепила по цялото му "самочуствие". Малко се нацупи май след това.![]()
xhaixhaixhaixhaihxaihxiahxiaПървоначално написано от beb4ence7o
не не ти ме убиПървоначално написано от hackers
![]()
![]()
![]()
![]()
ми при мен кво станааа
значи той се изпусна обаче аз се дръпнах,но устата ми беше още отворена и то малко падна на лицето му![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
после ша духаш цела нощ за наказаниеПървоначално написано от Whisskas
![]()
axaxa i pri men taka se e slu4valoПървоначално написано от miss california
![]()
Същата работа и при менеПървоначално написано от s3x_0n_th3_b3aCh
![]()
Първоначално написано от hackers
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахахаха
Емииии оплитане на косата ми около члена му ... понеже е мързелив и иска само да си лежи ... и както се бях навела и няколко косъма се бяха усукали и се помъчих много леко да ги махна да не го заболи.
А и случвало се е да забравя че имам дъвка ... и тя да се залеппи някъде където не трябва![]()
![]()
mdam vednaj go uhapahznam 4e be6e gadno oba4e 10 pati mu kazah da kaje predi da svar6i... toi ne kaza.... svar6i.... az go uhapah... posle go bolq
ama se nau4i da preduprejdava![]()
гафове ли... ем не предупредих една мацка когато влака идва иии...ми се сърди ест.на другия път като свири, пак не я предупредих ама тоя път се дръпна иии... и измих очите![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Е то като не се дръпне и най-много да й се избелат зъбките натурално![]()
И само да няма зъби като ми духа, че е мн гадно да ме клъцне-направо ме фърля в мрака
![]()
Обичам кратко, целувам сладко,
без подпис, без дата- направо в устата!!!
Хахахахха, случвало ми се е да гледаме филм, тя да почне да ми духа, аз я гледам, дуржа й косата, само че изведнъж поглеждам към филма и виждам как ония почват нещо да се бият, и ги гледам аз, само че така се запалвам, че почва да ми спада, пускам и косата и извиквам: "Удари го в челюста ве!!!"... извиних и се, ама май малко ми се разсърди ...![]()
еми аз си лежах и тя ми духаше и дистанционното ми беше под лакета и съм натиснал някво копче и тамън да тръгвам да го изключвам и аз като запалянко на футбола гледам че дават милан моя любим отбор вкарват гол и аз оле мило вкараха ле вкараха ле и тя олеее мърдаи ле копеле кво си ми го забучил тоя в устата даи да гледам и аз
Френска ли? Малки сме бе![]()
След парти яко отрязани и двамата. Бившия ми тъкмо си е сложил обица на главичката. Почвам аз и по едно време обицата на езика ми се закача на неговия пиърсинг. Аз бях супер неадекватна, но пича мн бързо е изтрезня, защото успя да ми отвинти обицата.![]()
Очите редовно са ми се наълзявали,обаче веднъж на един рожден ден духах на гаджето си в една от стаите.Обаче където съм седяла на колене ми бяха почервенели и не съобразих че съм с каса пола и..след това всички разбраха какво сме правили.