.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Аз му го захапах 1 път ма той нищо не каза

az se se6tam kao mi duha edna prostitutka i kato swyr6ih 6tot q pryskah po liceto i tq kwi fizionomii prai6e ..... be6e bahti smeha ..... mn sa smqh i posle si byrka w nosa da si wadi ot tam kwoto i e wlqzlo
    18 м Варна скайп nase_vn
    http://naze.aha.bg -

Цитирай Първоначално написано от Foromo
    Ми веднъж правех френска на мойта вече бивша приятелка и се разкихах... беше много неприятно, щото не можах да си сложа ръката на време пред устата... след тва ми се сърди няколко дена

hottie
    Guest
    гаф не е точно ама веднъж ми пръсна сперма в около и болката беше нечовешка

hottie
    Guest
    гаф не е точно ама веднъж ми пръсна сперма в около и болката беше нечовешка

Цитирай Първоначално написано от torresinho
    Цитирай Първоначално написано от smiletome
    Мии единствения ми гаф май за сега е , че един път ми свърши в устата ама..ми дойде в повечко ии леко го поомацах Мн бепе абавнао да го гледам как се бърше стоалетна хартия и вика "Пфф ужс..бляя ужасно е "
    А еидн път реших да му направя мръсно ии сваршва той.аз уж отивам да се измия ама си запазвам малко в устата и после се гушкам в него..и тои естествено иска да ме целуна и .. SURPRISEEEE! Щеше да ме убие...ама нека му.. ако не ме беше дразнил преди това нямаше да съм толкова гадна
    хАхАХхАхХАхх,момиче ти ме уби!

e mn qka tema mi mn izcepki eimalo osobeno na sega6noto mi gaje kolkoeprejivqlo.. :d sa se se6tam za edin ot mnogoto puti dokato mu duham po vreme na tfa mi se dopi kola a tq mi be6e na no6tnoto 6kaf4e i pih oba4e si q zadurjah f ustata dokato po4na pak i tukmo se priblijih i toi mi kaza ne6to i me razsmq i az ne mojah da se sdurja i mu izpluh kolata vurhu kura ne sum se sduhala toga smisul nito mi e stanalo gadno nito ni6to :d naprotiv napu6ime ebati smeha
    Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL

Започнах аз да му правя свирка на едно старо другарче, но дъвчех дъвка и забравих за нея. След това тя се беше разпаднала и полепила по цялото му "самочуствие". Малко се нацупи май след това.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от beb4ence7o
    Започнах аз да му правя свирка на едно старо другарче, но дъвчех дъвка и забравих за нея. След това тя се беше разпаднала и полепила по цялото му "самочуствие". Малко се нацупи май след това.
    xhaixhaixhaixhaihxaihxiahxia

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    ми вече по-по-по-по бившатами приятелка ми духаше и аз през тва време пръднах та я убих доло

Времее да се обединим!

Цитирай Първоначално написано от hackers
    ми вече по-по-по-по бившатами приятелка ми духаше и аз през тва време пръднах та я убих доло
    не не ти ме уби
    ми при мен кво станааа
    значи той се изпусна обаче аз се дръпнах,но устата ми беше още отворена и то малко падна на лицето му

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Веднъж носих на едно парти една обичка на езика... Топче с три шипчета на него... супер остри, бяха ми пробили небцето направо, пффф...
    И със сегашния ми приятел се прибрахме след партито у тях... И си легнахме уж да спим и не заспахме..
    Няква... Неспала, цяла нощ ми беше блъскала габба в главата, изгърмяля такава... пък и все за 8 часа си бях свикнала и не го усещах... и съвсем забравих за топчето...
    И няква... тръгнах да му духам и първо само с връхчето на езика, да, дотук добре, и оттам само като тръгнах с целия език и бааааам топчето.... шиповете... не, не,не...
    после ша духаш цела нощ за наказание

Цитирай Първоначално написано от miss california
    emiiiiiiiiiiiiii az sym se zadavqla , ochite mi se nasylziha ... i mn dobre ocenqm fakta , che toi ne se razsmq na momenta ... daje baq se stresna .... skonfuzno mi se poluchi , no sega kato se setq
    axaxa i pri men taka se e slu4valo

Цитирай Първоначално написано от s3x_0n_th3_b3aCh
    Цитирай Първоначално написано от miss california
    emiiiiiiiiiiiiii az sym se zadavqla , ochite mi se nasylziha ... i mn dobre ocenqm fakta , che toi ne se razsmq na momenta ... daje baq se stresna .... skonfuzno mi se poluchi , no sega kato se setq
    axaxa i pri men taka se e slu4valo
    Същата работа и при мене

Цитирай Първоначално написано от hackers
    Хахахаха

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Емииии оплитане на косата ми около члена му ... понеже е мързелив и иска само да си лежи ... и както се бях навела и няколко косъма се бяха усукали и се помъчих много леко да ги махна да не го заболи.

А и случвало се е да забравя че имам дъвка ... и тя да се залеппи някъде където не трябва

straight to the eye.... are you fine, are you fine.....i`m fine,just blinded

Какво правите докато сте на пс-то си и убивате време, а печелите ли от това?

pay out 10$ пичовете мн са коректни

mdam vednaj go uhapah znam 4e be6e gadno oba4e 10 pati mu kazah da kaje predi da svar6i... toi ne kaza.... svar6i.... az go uhapah... posle go bolq
    ama se nau4i da preduprejdava

Град
    Шумен
    гафове ли... ем не предупредих една мацка когато влака идва иии...ми се сърди ест.на другия път като свири, пак не я предупредих ама тоя път се дръпна иии... и измих очите
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Град
    Svoge
    Е то като не се дръпне и най-много да й се избелат зъбките натурално И само да няма зъби като ми духа, че е мн гадно да ме клъцне-направо ме фърля в мрака
    Обичам кратко, целувам сладко,
    без подпис, без дата- направо в устата!!!

Хахахахха, случвало ми се е да гледаме филм, тя да почне да ми духа, аз я гледам, дуржа й косата, само че изведнъж поглеждам към филма и виждам как ония почват нещо да се бият, и ги гледам аз, само че така се запалвам, че почва да ми спада, пускам и косата и извиквам: "Удари го в челюста ве!!!"... извиних и се, ама май малко ми се разсърди ...

Голям фен Аватара на 50cent
    еми аз си лежах и тя ми духаше и дистанционното ми беше под лакета и съм натиснал някво копче и тамън да тръгвам да го изключвам и аз като запалянко на футбола гледам че дават милан моя любим отбор вкарват гол и аз оле мило вкараха ле вкараха ле и тя олеее мърдаи ле копеле кво си ми го забучил тоя в устата даи да гледам и аз

Френска ли? Малки сме бе

След парти яко отрязани и двамата. Бившия ми тъкмо си е сложил обица на главичката. Почвам аз и по едно време обицата на езика ми се закача на неговия пиърсинг. Аз бях супер неадекватна, но пича мн бързо е изтрезня, защото успя да ми отвинти обицата.

Град
    В Небитието

здр

Очите редовно са ми се наълзявали,обаче веднъж на един рожден ден духах на гаджето си в една от стаите.Обаче където съм седяла на колене ми бяха почервенели и не съобразих че съм с каса пола и..след това всички разбраха какво сме правили.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си