- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с акнето...
Здравейте!Знам че има един милион такива теми!Но реших да ви попитам за съвет относно това шибано акне...защото вече 3-4 години не мога да се оттърва от него!Ту спира ту пак се появява...УжасТ!Та пробвал съм 134165136 неща като започнеш от акне аут(значи това го слагах към един месец с бялата капачка и крема с червената капачка,имаше ефект но кратък а и ми се появиха някакви петна и ми се обели кожата(тя ми е много чувствителна и суха),но около устата и по брадичката са ми най много и не знам не се чувствам комфортно като съм сред хора...!Пия и бирена мая и Дермабион таблетки,но пак тея гадни боклуци не се махат...!Бихте ли ми препоръчали нещо ефикастно?!Моля ви се защото вече съм много отчаян....Благодаря ви предварително!
П.С Имам и Гарниер 3 в 1 но правя процедурата за акне(измиване ама то некво докато се намажа и то засахва тва по лицето ми и после като се измия и на др ден сякаш имам повече пъпки....)
Хммм, явно че наистина доста неща си пробвал... Обаче щом не става по никакъв начин, ходил ли си на дерматолог или поне при личния лекар? Ако не си - време е да идеш.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Ходил съм при личния лекар и той ме прати на Дерматолог и дерматолога ми изписа някакво Лизанел Гел и в продължение на 2 седмици се миех с него и имах голям ефект но след това кожата ми толкова се олющи че ходих 1 месец като циганин и затова не искам и да чуя за Дерматолог нито пък за козметик....
Амии щом се е излющила, значи препаратът е бил силен и просто е трябвало да го ползваш или по-малко, или да ползваш някакъв друг крем с него.![]()
There's only two types of people in the world:
the ones that entertain and the ones that observe.
Well baby I'm a put-on-a-show kinda girl.
Dont like the backseat-gotta be first!
Ами да но не искам да рискувам отново с него!Имаше ефект,но нали ти казвам направо още повече ме беше срам и ме питака да не съм се залепил някъде че да съм се изгорил....и не знам вече какво да взимам какво да правя....
Добре ами поне да ми препоръчате някакъв крем с който да се мажа след като използвам Лизанел Гела(който е силен за моята кожа но ще слагам по малко) та някакъв крем който облекчава кожата да ми препоръчате ?!
Значи пьрво не обиждай кожата си..и аз сьм така и не искам да я обиждам,защото така сьм се родила и не могат да ми я сменятколкото и да искам..Просто и аз сьм ползвала толкова много неща..и накрая отидох на козметик и взеха да намаляват..Мия се с сапун Имекс и след това с памуче си отривам лицето с отвара от лайка и жьлт кантарион..Бях доволна от Гарниер 3 в1 скоро пак го почнах..Освен това ведньж в седмицата правя маска с прясно мляко и мая..лимона сьщо помага!!И пия и ирена мая...Леле много неща станаха
ама пак ефекта е минимален..Така,че незнам какьв е този продукт,който са ти изписали и не мога да ти помогна с този проблем..Успех!! :P
Опитай с Пантогел - български продукт с пантенол. Със сигурност няма да ти навреди, не е мазен и хидратира и регенерира кожата. А освен това е и много евтин. Но все пак се консултирай пак с лекаря си. Успех!Първоначално написано от Transporter
ходи на козметик и даже попитаи козмети4ката да си купиш от нея маска анти акне ..
направи си маска за лице с натрошен аспирин в кисело мляко
мии си лицето с по4ивстващи трици
ако имаш въпроси пиши на л.с
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Ами имам Nivea той дали ще ми помогне защото знам че е много добър...?!
Skinoren се казва решението! Преди 4-5 години и аз имах супер много пъпкиКупих си Скинорен (към 20 лева) и ги изчиства с 2-3 намазвание
![]()
pri olojenie 4e ima6 tolkova seriozen problem kak o4akva6 nie da ti pomognem
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!