- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Когато другите неща станат по-важни
Пф, май си има някои трикчета, за които обаче не съм много сигурна до каква степен действат, само съм чела за тях. Едното е да покажеш, че си свободно и подвижно същество, при това много подвижно. Започни да не отделяш цялото си време за него, остани заета почти винаги, излизай с хора, особено с момчета, които не познава - тогава ще осъзнае, че може да ти изгуби. Смени си стила леко, започни да отделяш повече внимание на външния вид и той ще разбере, че в живота ти става нещо ново, щом му отделяш толкова внимание.Първоначално написано от Chikiponita
Всъщност, по мое мнение не знам дали действа.Аз съм опитвала подобно, когато излязох с един приятел, с когото не се бях виждала половин година, който по едно време ме харесваше доста и за когото приятелят ми знае, настана едва ли не краят на света. Аз му се ядосах, че той постоянно питаше кога съм щяла да се видя с него (искал е да покаже, че съм свободна, че не ме държи на каишка все едно), той ми се ядоса, че аз се обидих, че толкова настояваше да се видя с другия, макар да не му е присъщо и да не го очаквах... С дрехите по би станало, защото по принцип съм по-спортна и с по-широки дрехи, но понякога слагам и по-стилни за разнообразие, но засега не съм си прежалила краката да стъпя на токче за повече от няколко часа...
Има обаче и друго, щом момчето спре да показва интерес. Понякога по този начин иска на момичето да му писне и не той, а тя да сложи край...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"