Цитирай Първоначално написано от Chikiponita
И все пак какво правите, за да поддържате интереса?
Пф, май си има някои трикчета, за които обаче не съм много сигурна до каква степен действат, само съм чела за тях. Едното е да покажеш, че си свободно и подвижно същество, при това много подвижно. Започни да не отделяш цялото си време за него, остани заета почти винаги, излизай с хора, особено с момчета, които не познава - тогава ще осъзнае, че може да ти изгуби. Смени си стила леко, започни да отделяш повече внимание на външния вид и той ще разбере, че в живота ти става нещо ново, щом му отделяш толкова внимание.
Всъщност, по мое мнение не знам дали действа. Аз съм опитвала подобно, когато излязох с един приятел, с когото не се бях виждала половин година, който по едно време ме харесваше доста и за когото приятелят ми знае, настана едва ли не краят на света. Аз му се ядосах, че той постоянно питаше кога съм щяла да се видя с него (искал е да покаже, че съм свободна, че не ме държи на каишка все едно), той ми се ядоса, че аз се обидих, че толкова настояваше да се видя с другия, макар да не му е присъщо и да не го очаквах... С дрехите по би станало, защото по принцип съм по-спортна и с по-широки дрехи, но понякога слагам и по-стилни за разнообразие, но засега не съм си прежалила краката да стъпя на токче за повече от няколко часа...

Има обаче и друго, щом момчето спре да показва интерес. Понякога по този начин иска на момичето да му писне и не той, а тя да сложи край...