- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- А бе как може да сьм толкова задрьстен!
Не баце - ти ме уби. направо ме разкопаПървоначално написано от BringBackDaBeat
![]()
иначе, такъв късмет на всички
Иначе по темата - защо псуваш, счупи някой чин, поне ще добие респект от теб![]()
Та я твоята история е толкова шаблонна и толкова вечна, че се чудя, какво питаш тук ...
Моят съвет - порасни емоционално![]()
moje tova da i e bila zashtitnata reakciq
moje da te e priela veche samo kato priqtel i da ne moje da si predstavi da izleze s teb
ti pyk si velik kato si q napsuval...kazvash,che predimno si mylchish i ne mojesh da q zagovorish ama inache mojesh da q napsuvash...mn int sluchai si eiii.
Karai napred.Veche e izgubena kauza.Nameri si druga i se nauchi da izlizash ot vas..nikoe momiche nqma da ti doide na vratata da te kani da izlezete!
pokani q !!!!!! ot opit ti go kazvam..dori i da ne te haresva 6te e po-dobre![]()
someone else...
I az taka mislqПървоначално написано от tuzaro
smisyl kvo drugo da ti pojelaq osven uspeh
![]()
Нека позная поредният 13-14 годишен хлапак комплексиран от игри като Counter-Strike и т.н. решил че дома на компа е най-добре. Има и други места освен това да си вкъщи и да зубриш (защото татко пак ще се кара и ще ме накаже заради слабия успех в училище) и да се кефиш на новите скинове на кънтара които ти прати едно фр. Определено момичетата не си падат по тоя типаж момчета трябва да се промениш поне малко за да имаш някав шанс според мен. Пък и нищо лошо няма в това да я поканиш на кафе момичетата не хапят даже напротив правят доста по приятни неща. Ако ли пък не седи и цикли пред саита на Aha.bg и се кефи на порденото раголено коремче на някоя мацка която е по голяма от теб с поне 4-5 години.... боже в какъф свят живеем по принци момичетата са претиснителната половинка.....
А недей да питаш пи1, всичко е възможно... Май са ти чужди нормалните отношения с хората около теб, а?![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!