.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Re: А бе как може да сьм толкова задрьстен!

Цитирай Първоначално написано от BringBackDaBeat
    Цитирай Първоначално написано от acidbomb
    В моя клас има 1 момиче което страшно много харесвам тя е мн. забавна,интелигентна,краси ва и т.н.Обаче сме мн. различни,аз съм доста затворен необичам да излизам да ходя по дискотеки предпочитам да си седя в къщи и т.н.А тя е съвсем различна винаги е в движение на купони с приятели и така.Но в даскалото постоянно се закачаме ако не я заговоря тя ме заговоря и мисля,че ме харесва,но ме е срам да я поканя на кафе и въобще за нещо повече от 1 закачки.
    ако найстина те харесва ще го поеме в анала за теб
    Не баце - ти ме уби. направо ме разкопа
    иначе, такъв късмет на всички

Иначе по темата - защо псуваш, счупи някой чин, поне ще добие респект от теб
    Та я твоята история е толкова шаблонна и толкова вечна, че се чудя, какво питаш тук ...
    Моят съвет - порасни емоционално

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    moje tova da i e bila zashtitnata reakciq
    moje da te e priela veche samo kato priqtel i da ne moje da si predstavi da izleze s teb
    ti pyk si velik kato si q napsuval...kazvash,che predimno si mylchish i ne mojesh da q zagovorish ama inache mojesh da q napsuvash...mn int sluchai si eiii.
    Karai napred.Veche e izgubena kauza.Nameri si druga i se nauchi da izlizash ot vas..nikoe momiche nqma da ti doide na vratata da te kani da izlezete!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Град
    In Devil's Castle
    pokani q !!!!!! ot opit ti go kazvam..dori i da ne te haresva 6te e po-dobre
    someone else...

Повече от фен
    Град
    sofia
    Stegni se i riskuvai za6toto ako iska6 ne6to pove4e ima samo edna vuzmojnost-preodolei straha si i q pokani ili kvoto tam misli6 da pravi6 kusmet

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Ми мъж си... действай. не се дръж като путьо щот ми писна от такива.
    Дръж се мъжки путкo Давай баце ние сме с тебе
    I az taka mislq smisyl kvo drugo da ti pojelaq osven uspeh

Нека позная поредният 13-14 годишен хлапак комплексиран от игри като Counter-Strike и т.н. решил че дома на компа е най-добре. Има и други места освен това да си вкъщи и да зубриш (защото татко пак ще се кара и ще ме накаже заради слабия успех в училище) и да се кефиш на новите скинове на кънтара които ти прати едно фр. Определено момичетата не си падат по тоя типаж момчета трябва да се промениш поне малко за да имаш някав шанс според мен. Пък и нищо лошо няма в това да я поканиш на кафе момичетата не хапят даже напротив правят доста по приятни неща. Ако ли пък не седи и цикли пред саита на Aha.bg и се кефи на порденото раголено коремче на някоя мацка която е по голяма от теб с поне 4-5 години.... боже в какъф свят живеем по принци момичетата са претиснителната половинка.....
    Сам не е добре и сама не е добре но сам и сама на саме това вече е добре

А недей да питаш пи1, всичко е възможно... Май са ти чужди нормалните отношения с хората около теб, а?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си