.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    emi az naprimer super mn q mrazq taq frenska liubov. nito mi xaresva,nito iskam da mi xaresva,davam na priqtelq mi da miq pravi,za6toto mu xaresva,daje ponqkoga ne mu razre6avam pove4e ot 1 min. az obojvam da pravq,no mrazq na men da mi pravqt predi mi se struva6e gnusno i v na4aaloto suvsem ne davax,posle leko se pootpusnax. tq ne ti dava,za6toto q e sram i ne moje da se otpusne,sled vreme nqma da se durpa

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от gaberot
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Nz kak da ti pomogna,no spored men 6te e tupo da q razpitva6 na taq tema,za6toto tq e delikatna za vsqko momi4e,a o6t epove4e za po-stesnitelnite
    Глупости! Няма проблем да я пита или поне не би трябвало да има! Все някога трябва да започнат да говорят за секс, дори и за нещо толкова сериозно. Той обаче, трябва да знае как да й зададе въпроса! Иначе изложи ли се, наистина ще е много тъпо.
    В 1 ВРЪЗКА разговорите на тема секс трябва да почнат преди да е стартирал съвместният сексуален живот на партньорите. Срам ви е да кажете пенис или вагина, ама не ви е срам да лапате съответните атрибути и да правите анален секс.

emi chestno kazano predi pyrviq mi put i moq priqtel iskashe da mi pravi frenska ama az ne mu dadah..poradi prostata prichina,che tochno tova ne mi haresva..prosto ne izpitvam dostatychno udovolstvie(i za moe shtastie ne e povdigal vyprosa)pyk i kakto spomenaha v edna tema rqdko se namirat momcheta,koito mogat da pravqt hubava frenska..kakto pri svirkite ne stava da lapash kato nqkoi zvqr i da si dvijish glavata nadolu nagore,taka i pri jenskata oralna trqbva malko izkustvo(ako moga taka da go nareka )

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    emi chestno kazano predi pyrviq mi put i moq priqtel iskashe da mi pravi frenska ama az ne mu dadah..poradi prostata prichina,che tochno tova ne mi haresva..prosto ne izpitvam dostatychno udovolstvie(i za moe shtastie ne e povdigal vyprosa)pyk i kakto spomenaha v edna tema rqdko se namirat momcheta,koito mogat da pravqt hubava frenska..kakto pri svirkite ne stava da lapash kato nqkoi zvqr i da si dvijish glavata nadolu nagore,taka i pri jenskata oralna trqbva malko izkustvo(ako moga taka da go nareka )
    Taka e naistina,malko muje mogat da pravqt svqsna frenska lubov.
    Ako iskash da izpitash naistina golqmo udovolstvie ot frenska lubov,trqbva da probvash s jena Samo edna jena znae tolkova dobre,koe e hubavo tam otdolu i koe ne e

Голям фен Аватара на FantaMen
    абе мен може и да е хемафродит от каде да знаеш.може би затова не иска :P
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Тя и моята си мислеше че не иска ама като и го напраих после само да я лижа ме молеше.

НЕ ИСКА АМА И СЕ ИСКА, ПРИТЕСТЕНИЕ.... !
    Ако ви кефя цъкайте на ЗЕЛЕНКОТО.

Град
    Варна
    Цък-Цък(хахаххаха).Момиче да не иска лизане(?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! )...тва е интересно и иска питането за причината...питай я задължително.
    SEX NA EKS!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си