- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си изруся космите на ръцете?
zdraveite imam edin vapros kak moga da si izrosq kosmite na racete bez da gi premahvam osven s kislorodna voda ? plss![]()
![]()
![]()
P.C bez ebavki ako moje pitam seriozno po dobre e 4ovek da pita kogato neznae mersi na vsi4ki predvaritelno
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
Ми чувала съм за перхидрол, май така беше. Ама чак ръцете ти изсветлявали. А не е ли по-добре да ги махнеш, ако са толкова нетърпими?
Bik4e, kola maska , natrieva osnova ili sqrna kiselina izberi si![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
що не депилатоарен крем ?
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Абе какво ще ги изрусяваш,направо ги махай![]()
блондор, аз си купих и скоро ще действам
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
защо ще ги изрусяваш?? защото по-малко ще личат...е,и? пак ги има и се усещат! момиче махай ги с кола маска и хем ще станат по-СВЕТЛИ,по-ТЪНКИ и по-МАЛКО! е , какъв е смисъла да ги изрусяваш?![]()
abe momicheto si pita tochno - BEZ da gi maha kak moje da gi izrusi...az lichno znam 2 nachina - s kislorodna voda+amonqk, i obezcvetitel za kosa...a s perhidrol po-dobre ne probvai![]()
[!] ...Не ПлачИ, ЗаЩОтО е сВЪрШиЛо , УсмИхНи Се, ЗащОтО сЕ е СлуЧиЛо... [!]
А някой ще ми обясни ли примерно със кислородната вода кво да прая![]()
Естествено! Ехооо май някой не мисли!Първоначално написано от fuklu
![]()
Можеш да ги обезцветиш найстина с обезцветител за коса става - и аз така правя, все още не искам да ги махамТрябва да внимаваш колко време си го държиш тва на ръката, за да не вземеш да се обринеш - тва дразни кожата! А да да знаеш става на едни жълти линии да не вземеш да се уплашиш
![]()
ама минават до половин един час
Да се намажеш с крем като измиеш обезцветителя
![]()
Ами в магазините за ...там гримове,парфьоми,червила(з бравих как беше думата![]()
) ,там питай за крем за изрусяване на косъмчетата(
).Те знаят какво да ти дадат.2 пликчета са,които се смесват,после трябва да изчакаш 15-20 мин. и го махаш и са изрусени.Трайността на продукта е ...към 2,3 седмици.Струва 1 лев
![]()
Първоначално написано от LoLLi4kA
![]()
![]()
абе то перхидрол и кислородна вода няма разлика... този изрусител който го продават по магазините не е перходрол... просто тва название е останало от едно време . перхидрол = водороден пероксид + вода
само информативно.... не че се заяждам нещо , просто ми направи впечатление... айде мир и любов пожелавам..
иначе по темата има достатъчно отговори май.. няма кво да пиша![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как се казва това? Сети сеее, сети сеее!Първоначално написано от SuNsEt
![]()
What you give is what you get!
махни си ги с кола маска или епилатор ..после със сигурност ще са по-светли(ли4ен опит)
Само Болката е Истинска
http://prize.bg/amnesiaibiza
Купуваш си един блондор, мажеш космите, чакаш 5-10 минути и готово ;]
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk