От известно /кратко/ време познавам едно момче - най-прекрастния човек, който съм срещала някога в живота ми. Чувствата ни са споделени, усещането да сме заедно е невероятно... Но..родителите ми /по-специално майка ми/ не мисли така. Не ми позволява да се срещам с него, не мога да говоря по телефона с него, да пишем по Скайп... Например снощи той ми се обади и тя веднага се опита да влезе в Скайпа ми... Просто не мога да го разбера...
Наистина тя има причина да не го харесва, но всичко и е пределно неясно.. Опитвала съм се да говоря с нея хиляди пъти. Той също говори с нея по телефона, след което тя ми се обади и каза, че е очарована от него, но след 1-2 часа промени мнението си под чуждо влияние.
Аз няма нито да спра да го обичам, нито да спра да го виждам. Няма да се откажа, каквото и да ми струва това. Единственото нещо, което искам е накрая само аз да понеса последствията. Пиша тук с надеждата за съвет - дано нещата станат по-лесни, дано и аз имам право да бъда щастлива, без някой да се намества в живота ми...
Извинявам се за неяснотите, грешките и дължината на написаното...