- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Има ли истински приятели?
Ако се замислите сериозно върху въпроса дали имате истински приятели или имате приятели с сходни интереси. Съществуват ли истинските приятели?
Това, което не ме убива...ми е*ава майката!
Еми според мен има истински приятели.Те не са много,но като ги намериш усещаш.Истинските приятели са всичко т'ва дет си написал.И да обобщя..Има истински приятели,просто трябва да ги намериш![]()
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa est 4e ima istinski priqteli no nE si4ki sa takiva! NO IMA pone az de![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Да, както има и още хиляди такива теми![]()
Има истински приятели!Както казва lyyly просто трябва да ги намериш,защото са голяма рядкост.Това не са хора сас сходки интерси като твоите,а хора на които чувстваш,че можеш да споделиш всичко!Пожелавам ти да намериш своя истинси приятел скоро и да разбереш какво е да имаш такова доверие на някого.![]()
![]()
Човек идва сам на този свят...
По пътя си среща множество хора, с които извървява част от пътя... но рано или късно всеки поема по своята пътека...
В случая, именно липсата на общи интереси ме отдалечава от най-любимото същество... И не мога да го преживея просто...
Честно да си кажа ИМА. За мен истинския приятел е този на когото споделяш и той ти споделя без да има това чуство на раздразнение. А след като споделяте и усещаш че се разбирате, това с лъжата и солидарноста се нарежда само. Отговора ми е Да, има!
bgroot@mail.ru
Smile=all u Can,Want and happy with.
spored men nqma istinski priqteli za6toto mn sa mi kazvali 4e sa mi sa istinski no sa mi zabivali noj v g1rba i zatova mislq 4e nqma takiva hora koito da sa ti istinski priqteli vsi4ki sa licemeri!
SmArTa E mOeTo B1dE6tE!!!!
Има има...![]()
Аз лично имам.![]()
♥You have been given eternity. It's time to spread your wings and fly...♥
daaa imь
СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм РаЗлИчНа-чЕ Не сЪм КУрВоЛеТиНА,Че Не сЪм КаТо оНеЗи нАдУвКи,Че нЕ Се дЪрЖа гРуБо.СмеЕяТ Ми Се,Че сЪм оТкРоВеНнА,ДобРА и сКрОмНА...hhahHhhah Аз Им сЕ смЕЯ нА ВсИчКи,Че сА ЕдНаКвИ !
Не! Така стана че всеки се промени освен мен
Първоначално написано от AnincetoSexy
Първоначално написано от няма-значение
ДА,имам такива приятели,тези приятели са ми направи страшно много проблеми,те са ми били смисъл живот,бил съм щастлив с тях.
НЕ,рано или късно те предават,завиждат ти,използват те,защото е в природата на човек винаги да се сравнява с теб и рано или късно се дразни на твоите успехи!ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА ОБАЧЕ,ПОТРЯБВА ЛИ ТИ УСЛУГА И ПОМОГНАТ ЛИ ТИ,ТОВА БИХА МОГЛИ ДА СА ТИ ПРИЯТЕЛИТЕ,А ТИЯ С КОИТО ПИЕШ И ХОДИШ НА ДИСКОТЕКА,ТО СЪС ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ КУПОНЯСВА ДОРИ С НЕПОЗНАТИ.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ami az sadq po tova, 4e az imam istinska priatelka. E misleh 4e imam mnogo, noooooooo sam barkala ne vsi4ki sa istinski samo nqkoi. I vapreki vsi4ko ima istinski priateli![]()
Hora s koito imam shodni interesi - da ima takiva... No istinski priateli - chudq se...
ima istinski priqteli, no te sa rqdkost. Povecheto ti priqteli ne gi interesuva mnogo za tebe ami gledat samo te da sa dobre, ama se sreshtat istinski, no te se izparqvat
Има истински приятели,моите са четири.Тва са хората,на които мога да разчитам,на които мога да споделям,които ме подкрепят....
Just haters make me famous! εĭз
ne nqma iztinski priqteli tova moje da bude istina samo v mislite ni ....samo tam![]()
Според мен има истински приятели! Аз имам такива.
Това, че някои все още не са срещнали своите истински приятели, не значи, че няма и не значи, че не съществуват.
Simple, but so beautiful...
Ima,no sa rqdkost![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Според мен няма..![]()
![]()
Имам много приятели.. но не и най добри
Не съм свикнала да споделям с тях.. дори и с майка ми.. предпочитам да си го тая в себе си..![]()
![]()
Може би това се дължи на "най - добрите" ми приятели..с който съм споделяла.. и вече от страх... като им кажа нещо на другия ден да се правят че не ме познават.. НЕ МЕРСИ.. !
Мечтите са безкрайни..
аз си имам истнкса приятелка вече от 11 години,и нито веднаж неме е предала нито аз нея,жинаги когато имам нужда от някои тя е до мен...но за голямо съжеление тя отиди ж друг град и не се жиждаме често...
![]()
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Според мен има,но са рядкост.Според мен тези,които си мислят,че няма истински приятели са единаци,които не са свикнали да споделят или пък такива,които не са намерили човека,на когото могат да кажат всичко.Истински приятели има,но са малко и трябва да откриеш точни хора.Първоначално написано от peconka_meconka
Just haters make me famous! εĭз
Има, но приятелството е крехко и трябва да се пази и подхранва редовно.