- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срам ме е да кажа на майка ми,че искам да ми купи сутиен
Здравейте!На 14 съм и все още не съм носила сутиен,а много искам още от 6кл.,имам достатъчно голям бюст и все ме е срам да кажа на майка ми,че искам да ми купи сутиен.А ако си купя сама,после ще каже защо не съм я попитала.Какво да правя?![]()
![]()
![]()
Ми тогава и кажи,че искаш да си купиш.Тоест предупреди я и си купи сама,щом те е срам от нея![]()
?????????mi spored men trqbva da po4aka6 dokato se sgodi6?!?!![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Майка ти за странни неща ти държи сметка, както забелзвям.
Щом имаш "съдържание", си купи сутиен сама.
Порастваш и трябва да се чувстваш комфортно, надявам се майка ти да разбира това.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Няма от какво да те е срам..и аз бях така,но после порумях,че майка ми е до мен за да ми помага със всеки женски "проблем" или там както искаш го наречи..Просто й кажи,че искаш сутиен,защото не ти е удобно вече..
Хайде,успех!
Ох,не мога да си купя сама,нали трябва да й поискам пари.А щом й поискам тя веднага ще иска да дойде с мен,ще ме кара да се показвам полу гола пред нея.Няма друг начин освен да дойде с мен...Лелее такъв срам не съм изпитвала от както й казах,че ми е дошло...Ужас,не знам какво да правя,аз дори незнам кой размер сутиен трябва нося.
![]()
![]()
![]()
Вие как се сдобихте с първия си сутиен?
Добре майка ти не те ли е предопредила ... за менстуацията и друите момичешки . Вие да не говорите на различни езици ... че да не можеш да проведеш един женски разговор.
Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...
kak se sdoboh s parviq si sutien??? ami kazah na maika mi 4e iskam da nosq sutien i tq mi kupi mn sladak.ot tam natatak ve4e sama si gi kopuvah,parvata i reakciq be6e "estestveno,4e 6te nosi6 sutien,nali si momi4e!" i se zaradva....za tova tvoqta maika mi e mn 4udna!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
и какво срамно има майка ти да те види полу гола ? аз поне не намирам нищо срамно... нали и двете сте женипък и нищо срамно няма да и кажеш,че искаш да носиш сутиен
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Много срам, да накараш майка си да ти купи сутиен![]()
we give it all.
Ми не знам,с нея никога не обсъждаме такива въпроси.Всичко сама съм си научила с времето и от приятелките ми.
Айеми,уау.Страшна майка имаш.![]()
mEChyY аз пък намирам,че е срамно...Странно е,но...А,забравих да отбележа,че майка ми е доста възрастна-на 45.
Ми то би трябвало майка ти, вече да се е сетила да ти купи.. Все пак то ако имаш кво да сложиш, е грозно да си без сутиен, така че, кажи й да ти купи![]()
Абе Свилене..друго си е момичето..ти като нямаш цици не се меси..Първоначално написано от TellMeYourName
На мен майка ми ми копува гащи, зачита ли се?Първоначално написано от *Wanker*
![]()
we give it all.
Em spored men nqma ni6to sramno v tova maikati da te vidi 4isto gola,da ikaje6 4e iska6 da nosi6 sutien i t.n. po dobre spodeli s neq i 6te ti kupi[/b]
Спокойно,мила ! И аз бях така като теб,но се оказа ,че майка ми няма нищо напротив и дори и тя е била на мнение ,че вече има нужда от сутиен ! Просто някой път,излезте заедно и по пътя и кажи "мамо искам да си купя сутиен" (лично аз така направих) и съм сигурна ,че тя ще се съгласи . А както някой каза,нали все пак сте жени.Няма нищо срамно!Айде ,успех !
Няма нищо срамно,напротив-нормално си е да искаш сутиен и за какво да се срамуваш![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Казах й!Сякаш камък ми падна от сърцето.
Тя отговори:"Ми хубаво,ще ти купя." И сега в събота ми е обещала да ме заведе и да ми купи.И все пак,няма да й дам да ме гледа полу гола.
![]()
май си на 12 не на 14...Първоначално написано от 7oup
мене мама ми купува гащи и рол-они примерно и незнам за кво да мее срам и чорапи ми кyпува , добре че е тя иначе гол щях да хода
и секи ден забравям да й кажи да ми купи нова бръсначка![]()
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
еми на мене първия ми сутиен беше от сестра ми...смисъл вече си се усещаше , че просто ми трябва сутиен , отидох с нея,пробвах най-различни моделчета и размери и така си харесах първото сутиенче...обаче изоооообщо неисках с майка ми...предпочитам да се събличам пред кака ми...по-комфортно ми е и изобщо не се притеснявам...а ти защо не си събереш пари и готово? няма нужда да й искаш![]()
Ми не ми се чака да събирам пари,пък и после тя ще ме попита защо не съм й казала.Аз нямам сестра иначе щеше да е по-лесно.
skatemore и на мен майка ми ми купува гащи.И все ги избира едни тавкива детски,със зайчета и котенца.![]()
Първоначално написано от 7oup
карай я и прашки да ти купи
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Друго си е пак!Първоначално написано от TellMeYourName
хаха ама то май всички момчета/мъже ;d сте така ... като го гледам брат ми... ако не е майка ми гол щеше да си ходи ... ако не съм аз нямаше да се сеща да ядемене мама ми купува гащи и рол-они примерно и незнам за кво да мее срам и чорапи ми кyпува , добре че е тя иначе гол щях да хода
и секи ден забравям да й кажи да ми купи нова бръсначка![]()
![]()