.
Затворена тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 117

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от Pepi Designs
    Прати й SMS от Мтел .. анонимен

"Ei , q vzemi kupi na 6terka si edin sutien , 4e tiq zurna mi izkarvat o4ite .."

Кажи й - Абе , мамо .. кво се клати толкова А , не .. това са гърдите ми .. малко са необуздани . .забелязала ли си ?

btw научих се , на телефона с шайба , да набирам с гърдите ..

Спя по корем .. ама главата ми не стига възглавницата .. защо ли ?

Поне намек ,че имаш гърди за начало би било добре , а после за тва , че ти трее сутиен

Иначе .. са сериозно , кажи й .. кво толкова .. няма да стане война , ще се усмихне и ще ходите на пазар :P
    хахаха аз тези неща ако ги кажа на майка ми тя ще падне от смях.. ама аз докато ги казвам ще се разсмея също..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Kak moje da razsujdava6 taka? ;}
    Kakvo sramno ima v tova da spodeli6 s maika si za purvata menstruaciq? Za belioto, ot koeto se nujdae6? I tq e minala po tozi put...Nqma da q u4udqt podobni ne6ta.
    Puk i e hubavo da se dopita6 do neq za razmera na samoto belio. Ako trugne6 sama da si kupuva6 sutien - sus sigurnost nqma da naceli6 onova, koeto 6te ti e udobno i priqtno. :}}
    Ako puk si 4ak tolkova sramejliva - obqsni na maika si, 4e jelae6 sama da svur6i6 onova, koeto iska6. Tq 6te te razbere.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Кажи на майка си и съм сигурна,че ще ти купи.Мисля,че няма от какво да се срамуваш.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Фен Аватара на Basketball
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Кажи на майка си и съм сигурна,че ще ти купи.Мисля,че няма от какво да се срамуваш.
    на същото мнение съм, а ако не иска да ти купи си събери пари и си купи..
    Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...

Цитирай Първоначално написано от .marmaid.
    Ако имах с какво да го запълня, нямаше да ме е срам за секунда. :P

Не разбрахте ли вече че момичето си има сутиен???

Az puk kazah na mama , che iskam da mi kupi sutien i tq mi kupi .Ot kakvo te e sram ? Nqma nishto sramno , no ima i takiva hora kato teb !Taka , che mojesh spokoino da i akajesh , che iskash sutien !

Защо трябва тя да ти купува ..? Купи си сама
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз съм на 17 и още не съм носил сутиен, не се притеснявай
    The Spark

олее като се сетя че и аз бях така ужас
    и мене ме беше срам да кажа на майка ми да ми купи сутиен
    ама накрая не издържах ии само й намеквах някви и тя ми купи

Цитирай Първоначално написано от *Wanker*
    Няма от какво да те е срам..и аз бях така,но после порумях,че майка ми е до мен за да ми помага със всеки женски "проблем" или там както искаш го наречи..Просто й кажи,че искаш сутиен,защото не ти е удобно вече..

Хайде,успех!
    +1

Nqma ni6to sramno v tova.Prosto i kaji 4e ve4e ima6 nujda ot tozi jenski aksesoar (ako moga taka da go nareka).Nie s maika mi daje zaedno hodim na pazar za takiva ne6ta...

Град
    Between The Hell and The Heaven
    аз в това отношение мн глупаво постъпих
    понеже на мен си ми растяха гърди от 3ти клас и в 5ти вече ми беше просто наложително да си купя сютиен(нямам увиснали гърди,просто повечето ми блузи прозираха,а и тогава си мислех,че циците ми имат странна форма) с мама не си споделяне много,а и ме беше срам да говоря с нея по този въпрос и така 1 ден си купих сами4ка. бях с 1 приятелка,купих сютиена без да го меря,закъснявахме за 1 концерт и се наложи да го облека на 1 баир...абе мн зле
    и така се крих от наще 2 месеца. майка ми го откри 1 ден и сякаш и стана малко неприятно,4е не съм я питала,ама се поприкри.почнаха 1 приказки,4е съм нямала нужда и прочие(демек разговора които отбягвах)
    поуката нз каква е,ако ме питаш-пак нямаше да и кажа преди това,но това съм си аз...
    за да не каже някои "ти не 4етеш ли предходните мнения"-да,знам,4е моми4ето ве4е си е купило и нямам идея защо си разказах моята история...

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Голям фен Аватара на Ice
    Аз си купих първия сутиен сама.Няма от какво да те е срам все пак тя ти е майка.И мен ме беше срам, и накрая си купих. Просто й кажи, че вече ти е време, или пък най-лесното купи си сама.
    Everything happens for a reason..

Аз с мойта майка всичко споделям и не виждам нищо срамно в това! Тя също е жена!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

awedrtyu

XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAX AXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAX AXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAX AXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAX XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAX AXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAX AXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAX AXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXA AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAX AXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAX AXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXAXAX AXXAAXAXAXAXAXAXAX

posle shte te e sram che sa ti uvisnali cickite xhaaxhaxhaxhaxhax
    PIKOKAMPHAP

няма от какво да се срамуваш нали ти е майка - и тя е жена тей че
    Желязна Девица

Цитирай Първоначално написано от tochka
    олее като се сетя че и аз бях така ужас
    и мене ме беше срам да кажа на майка ми да ми купи сутиен
    ама накрая не издържах ии само й намеквах някви и тя ми купи
    xaxaxa +1
    Lof YAaA..!

ne i kazvai tova eli4no belio typo e da ti darji smetka za tova saberi pari i bqgai da si kupi6 aide yspeh :P :P
    Lof YAaA..!

Както са казали и другите..няма от какво да се срамуваш!В това да си купиш 1вия сутиен няма нищо срамно,напротив за мен беше забавно.
    Преди няколко години,когато майка ми ме накара да си купя сутиен на мен ми беше леко неудобно,но като видях огромния избор от яки сутиени със всякакви картинки и т.н се възползвах и дори я накарах да ми вземе няколко.

aa pak az men brat mi vednaj ma zavle4e i mi oceli razmera ot 1 pat (tfa mi be6e parviq sutien) sq az mu kupuvam i toi namene a na6te daje ne podozirat 4e sa6testvuvame zn stranno e ama e kef sq koe mom4e 6te ti kaje dali ti ootiva tova ili onova i dali 6ta obrazova kakto trqa mi toi pove4e ot mama znai

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P

Re: Срам ме е да кажа на майка ми,че искам да ми купи сутиен

Цитирай Първоначално написано от 7oup
    Здравейте!На 14 съм и все още не съм носила сутиен,а много искам още от 6кл.,имам достатъчно голям бюст и все ме е срам да кажа на майка ми,че искам да ми купи сутиен.А ако си купя сама,после ще каже защо не съм я попитала.Какво да правя?
    Боже някой ден ще умра от рев от смях Ми кажи и дай ми пари и иди ти си купи защо пък майка ти трбва да ти купува сутиен .. Или отиваш при майка си дигаш си блузата и показваш с пръст гърдите си и казваш "виж ги к'ви са хубави ,ще се развисят ако не ми купиш сутиен .. как не те е срам " О боже заболя ме корема от смях ..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Имах същия проблем когато бях 5 клас
    Един ден минах през един магазин за бел.и пробвах еин които мо хареса
    надругия ден казах на мама че искам да и покажа нещо и така

Град
    Варна
    az p1k edin den otidax v edna fr i tam s o6te nqkolko momi4eta si prikazvaxme i tq me nakara da i sloja sytiena da videla dali 6tql da mi stane i toi zema 4e mi stana.posle me pomoli da ostana s nego da otidem i da se pokaja na maika mi i otidoxme i maika mi o6te kat me vidq i mi kaza"dobre dobre ne mi razpravqi sq 4e iska6 sytien ytre i bez tyi 6i izlizam 6ti kypim ne boi sa" i t1i na drygiq den ve4i si imax sytien (tva be6e lqtoto predi 5 klas )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си